- Konu Sahibi Pinarbartu
- #133.241
Gecmiş olsun canımİyi geceler kızlar ben çok hastayım kaç gündür ugrayamadim yatak dosek yatıyorum sizleri takipteyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmiş olsun canımİyi geceler kızlar ben çok hastayım kaç gündür ugrayamadim yatak dosek yatıyorum sizleri takipteyim![]()
Afiyet olsun canim iyi yapmışsın yediğine küsmesin kaynananKahvaltim ; 1 yumurta , peynir , kapya biber , turp , zeytin , bir avuc badem ceviz , iki catal labne ve pekmez
Ara ,iki gün kurusu 4 ceviz , bir lokma peynir
Aksam , bir kase corba , salata , bir tabak mantarli et sote , 4 kasik pilav
Aksam cayka bir kucuk dilum kek.kaynanamin dogumgünüydü yemesem olmazdi.ken disi tuhaf bir insanda .yemeyince küser kizar.
Spor 2 bucuk saat yuruyus
Iyiyim cnm sen nasilsin? Neler yaptin
Günaydın canım kaç gündür işte bir o yana bir bu yana koşturdukIyiyim cnm sen nasilsin? Neler yaptin
Geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar ben çok hastayım kaç gündür ugrayamadim yatak dosek yatıyorum sizleri takipteyim![]()
Yara izi için kremler var onu kullanın canımYaralari kabuk bagladi artik gecmeye basladi.insallah yara izi kalmaz
Evdeyim canım şükür bugün kaldığım yerden devamAllah hepinize sabir versin canim. Evine geldin mi artik miyavim
Yemedim Canım tatlı isteğini kesen çayı içtim bir de yeşil elma yedim zaten evde yokken jelibon markette de gidemezdim geç saat oldu Allah eşim yok yoksa alır gelir sonrada başıma kalkardıYeme sakin baslayinca arkasi geliyo
Bende sizleri köyde telefon filan çekmedi ya cumaya kadar döneyim diye dua ettim maşallah kızına akıllı bıdık demek ki herşeyin bilinçindeEvet canım çok dikkat ediyor beni yormuyor sağolsun..özlemişiz seni canım hoşgeldin..
Afiyet olsun canım o küsenler bizde de var başta benim annem ve babamKahvaltim ; 1 yumurta , peynir , kapya biber , turp , zeytin , bir avuc badem ceviz , iki catal labne ve pekmez
Ara ,iki gün kurusu 4 ceviz , bir lokma peynir
Aksam , bir kase corba , salata , bir tabak mantarli et sote , 4 kasik pilav
Aksam cayka bir kucuk dilum kek.kaynanamin dogumgünüydü yemesem olmazdi.ken disi tuhaf bir insanda .yemeyince küser kizar.
Spor 2 bucuk saat yuruyus
Evet oğlan anaları çok tuhaf geneli sanki biz üstlerine kuma varmışız gibi davranıyorlarAfiyet olsun canım..kaynanaların geneli tuhaf ne yapacaksın![]()
Geçmiş olsun canım umarım başının Ağrı'sı geçmiştirIyi akşamlar kızlar saatt 5 de evden bi çiktik 9 buçuğa kadar gezmişiz çok yorgunummmm ve başim çok ağrıyor biraz dinlenicem yarin görüşürüz![]()
Ben böyle durumlarda aspirin içinde hemen geliyor bir dene istersenUfff 21subatta regl olmam gerekiyodu hala olmadim ya kendimde sislik hissediyormm.. ve zorlaniyormm olsamda kurtulsam ya