- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #133.221
Bende şimdi saçlarımı boyadım çikolata kahvesine bakalım Nasıl olucak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım sen nasılsın vala bırakamıyorum tatlıyı napcam ben yaaSen nasılsın canım geçmişe şöyle bir göz attım tatlı yemişsin yine![]()
İyiyim canım sen nasılsın vala bırakamıyorum tatlıyı napcam ben yaa
Rezeneyi çubuk tarcınlı içiyorum ama meyan kökünüde ekliyim ozaman tşkler canım...
Su cocuklari uyku sorunu olmasa keske ne guzel olurdu.Evet canım 11 de uyanıyor ama sabah erken kaldırdığım zamanda akşam 6 da kendi yatıp uyuyor 1 saat yine kalıyoruz 1 e ne yapacagımı şaşırdım vala neyse canları sağolsun artık
Allah hepinize sabir versin canim. Evine geldin mi artik miyavimNe olsun canım işte cenaze ile uğraştık çok problem çıktı sonunda yerine yerleştirdik yarından itibaren kaldığım yerden devam
Yeme sakin baslayinca arkasi geliyoKızlar nerdesiniz of canım çok jelibon çekiyor ya ne yapıcam ben
Cok gecmis olsun canim .Rabbim sifa versi nİyi geceler kızlar ben çok hastayım kaç gündür ugrayamadim yatak dosek yatıyorum sizleri takipteyim![]()
Evet canım çok dikkat ediyor beni yormuyor sağolsun..özlemişiz seni canım hoşgeldin..sarraf canım ne güzel kızın uyuyormuş diyetine maşallah en kısa zamanda yener
Afiyet olsun canım. Menün çok güzel..Bugünkü menüm sabah 1 yumurtadan omlet 1 kk peynir domates salatalik 2 dilim cavdar ekmek
Ara 3 gün kurusu 4 fındık
Öglen 1 kase çorba 5 kaşık bezelye yemegi 1 kase biberli yogurt
Ara 1 bardak tarcinli süt yarim elma
Aksam 4 kaşık kıyma yagsiz 2 kasi salata 1 lokma ekmek
Spor yarim saat yürüyüş +spor aletlerinde 15 dk harekt ettim
Suda 2.5 litre
Ne guzel canim masaAllah.rabbim tez zamanda sifa versin.Evet canım çok dikkat ediyor beni yormuyor sağolsun..özlemişiz seni canım hoşgeldin..
Afiyet olsun canım..kaynanaların geneli tuhaf ne yapacaksınKahvaltim ; 1 yumurta , peynir , kapya biber , turp , zeytin , bir avuc badem ceviz , iki catal labne ve pekmez
Ara ,iki gün kurusu 4 ceviz , bir lokma peynir
Aksam , bir kase corba , salata , bir tabak mantarli et sote , 4 kasik pilav
Aksam cayka bir kucuk dilum kek.kaynanamin dogumgünüydü yemesem olmazdi.ken disi tuhaf bir insanda .yemeyince küser kizar.
Spor 2 bucuk saat yuruyus
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..İyi geceler kızlar ben çok hastayım kaç gündür ugrayamadim yatak dosek yatıyorum sizleri takipteyim![]()
Amin canım..Rabbim tüm çocuklarımıza sağlık sıhhat versin..Ne guzel canim masaAllah.rabbim tez zamanda sifa versin.
Afiyet olsun canim❤❤❤❤kuzun nasilKizlar memumu yaziorum..
Sabah saat 7.30:2 minnak tam bugday pita ekmegi(ben yaptim)domates salayalik biraz peynir sekersiz cay
ara:turk kahvesi sekersiz 1 avuc misir cerezi
ogle:1 kase cig badem 5 kucuk sosis 1 tk ketcap 3 dilim koy peyniri ile..1 sise sade soda
cok cerez yedim aksam yemegi yemicm
Afiyet olsun partemm harikaSabah; omlet pastirma zeytin domates salatalik
Ara; bir elma
Aksam; yogurt ispanak yedim...
Afiyet olsun canim çok güzelBugünkü menüm..
Sabah: kıymalı yumurta, kk peynir, yedi zeytin, beş badem iki ceviz..
Saat 15 de: üç mercimek köftesi, yarım tabak pırasa, yoğurt..
Hoşgeldin tatlim özledim seniEvet canım kaç gündür onu bekledik yurtdışından geldi koşuşturmalı geçti
Afiyet olsun canim çok iyiBugünkü menüm sabah 1 yumurtadan omlet 1 kk peynir domates salatalik 2 dilim cavdar ekmek
Ara 3 gün kurusu 4 fındık
Öglen 1 kase çorba 5 kaşık bezelye yemegi 1 kase biberli yogurt
Ara 1 bardak tarcinli süt yarim elma
Aksam 4 kaşık kıyma yagsiz 2 kasi salata 1 lokma ekmek
Spor yarim saat yürüyüş +spor aletlerinde 15 dk harekt ettim
Suda 2.5 litre
SakiiiinKızlar nerdesiniz of canım çok jelibon çekiyor ya ne yapıcam ben
Ayy geçmiş olsun bengimmİyi geceler kızlar ben çok hastayım kaç gündür ugrayamadim yatak dosek yatıyorum sizleri takipteyim![]()