- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.281
Olamıyor musun canım..çok zor bilirim..canim maşALLAH darisi basima
Ay kıyamam ben ona geçmiş olsun daha iyileşmedi mimiyavvvv nerelerdesinnnn kizim hasta okdu miyav teyzesiiiii
Evet aspirin içince benim hemen gelirAsprinmi ?
Afiyet olsun Canım menün güzelMenüm..
Sabah: taze soğanlı yumurta, kk peynir, bir tutam maydonoz, on çiğ badem ...
Akşam: tavuk sote, marul salatası yoğurt..
Ne yapayım Can'ım spordan geldim keyif yapıyorumAynen ya .sen napiyosun canm nasilsn ?
İnşallah canımKizlar yarin cuma ama kimse yok buralarda umarim yarin bol eksili bir gün olur
Afiyet olsun canımSabah; haslanmis yumurta peynir fume cay
Aksam; kocaaaman kasede bool yesillikli salataa tavukluuuuu... Imm
Yaaa bnde de polikistik var malesef ay ne güzel keske benimkide düzene girse yaEvet canım düzensizlik var..polikist sorunum olduğu için hiç düzenli adet olamıyordum...şimdi böyle olunca şaşırdım..
Hafif olmuş her zamanki gibi menün canm afiyet olsunMenüm..
Sabah: taze soğanlı yumurta, kk peynir, bir tutam maydonoz, on çiğ badem ...
Akşam: tavuk sote, marul salatası yoğurt..
Ay canım inşallah kızın erken uyursa uyu bir dinlenOff cok yorgunum coook butun evi kaldirdimm bi banyom kaldi kizimi yikadimmmmm o daha cok yordu.. adetde sokulmedi belim agriyo
Bende yarim saat felan oldu yürüyüşten geleli dinleniyorum şimdikNe yapayım Can'ım spordan geldim keyif yapıyorum
Ohh ne güzel mis gibi olmuştur evin sende yat dinlen canm bu arada adetlerin hep düzensiz midir ?Off cok yorgunum coook butun evi kaldirdimm bi banyom kaldi kizimi yikadimmmmm o daha cok yordu.. adetde sokulmedi belim agriyo
Canım bildiğim kadarıylaYaaa bnde de polikistik var malesef ay ne güzel keske benimkide düzene girse ya
Belim galiba regl yuzunden agridi..esimi bekliorm gelsn kendimi banyoya atip bi rahatlicam.. benimcadi kizim erken yatmaz :) babasi gelmesi benim icin yeter o ilgilenir..Ay canım inşallah kızın erken uyursa uyu bir dinlen
Oh o Zaman iyi biraz da babası ilgilensin cadı ile bende çok yoruldum ya göz kapaklarım kapanıyor zor açık tutuyorumBelim galiba regl yuzunden agridi..esimi bekliorm gelsn kendimi banyoya atip bi rahatlicam.. benimcadi kizim erken yatmaz :) babasi gelmesi benim icin yeter o ilgilenir..
Ben evlenmeden once hic tarihlerim uymazdi en fazla iki ay ayni gun olurdum obur ay gununu bilemezdim hep ileri atardi.. hatta bu yuzden cok korkuyodum hamile kalamazsn diyodu bazi salaklar.. ama korunmayi biraktigim gibi hemen o ay kaldim demekki benim adet duzeni boyle :) bide emzirme olayi varya 4aydir goruyorum daha yeni..niye sordun cnm duzensizligiOhh ne güzel mis gibi olmuştur evin sende yat dinlen canm bu arada adetlerin hep düzensiz midir ?
Sana noldu kuzuOh o Zaman iyi biraz da babası ilgilensin cadı ile bende çok yoruldum ya göz kapaklarım kapanıyor zor açık tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?