- 16 Şubat 2009
- 34.835
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.301
Ay dinlen canım bende bir tuhaf oldum bugün dinleneyim yarın çok yogun olucak benim kuaföre gidicem 15 km yürüyerek gidiyorum oradan spor süper olucak yarınBende yarim saat felan oldu yürüyüşten geleli dinleniyorum şimdik
Yoruldum galiba anlamadım bende yemeği yedim. Gözler gidiyor bugün fazlada spor yapmadım ama sadece salonda yaptımSana noldu kuzu
Afiyet bal seker olsunBugün ki menüm menemen ,peynir,zeytin 1 çay bardağı kuruyemiş 1 bardak kefir ,1 portakal akşam ise zeytinyağlı pırasa ,yogurt şimdi de sade Türk kahvesi içiyorum 2 saat spor yaptım
:) yaz gelsede huzura ersek dimi ama.. ben cok ozledmmm hergun gezmek istiyorm diya doya gunes gorseeekk fit olsakkk laalalalYoruldum galiba anlamadım bende yemeği yedim. Gözler gidiyor bugün fazlada spor yapmadım ama sadece salonda yaptım
Afiyet olsun tatlim kefiri de pek severm ama meyveli olacakBugün ki menüm menemen ,peynir,zeytin 1 çay bardağı kuruyemiş 1 bardak kefir ,1 portakal akşam ise zeytinyağlı pırasa ,yogurt şimdi de sade Türk kahvesi içiyorum 2 saat spor yaptım
Merak ettm tatlm hep mi düzensiz yoksa bu ay mi böyle oldu ki diye. Belki havalardan felandir gecikme canmBen evlenmeden once hic tarihlerim uymazdi en fazla iki ay ayni gun olurdum obur ay gununu bilemezdim hep ileri atardi.. hatta bu yuzden cok korkuyodum hamile kalamazsn diyodu bazi salaklar.. ama korunmayi biraktigim gibi hemen o ay kaldim demekki benim adet duzeni boyle :) bide emzirme olayi varya 4aydir goruyorum daha yeni..niye sordun cnm duzensizligi
Bende meyveli sevmiyorum hazır olanlarda şekeri fazla oluyor Teşekkür ederim aslında Canım ananas çekiyordu markette onu almaya gittim bir bakmışım kefir almışAfiyet olsun tatlim kefiri de pek severm ama meyveli olacakohh ne güzelde tok tutmustur simdi
Yaz çok sıcak olucak Canım ben en çok Bahar'ı seviyorum:) yaz gelsede huzura ersek dimi ama.. ben cok ozledmmm hergun gezmek istiyorm diya doya gunes gorseeekk fit olsakkk laalalal
Ananasa da bayılıyorum ya ve diyet yapanlar icinde cok güzel bi meyveBende meyveli sevmiyorum hazır olanlarda şekeri fazla oluyor Teşekkür ederim aslında Canım ananas çekiyordu markette onu almaya gittim bir bakmışım kefir almış
Ben karatayın çok faydasını gördüm..dediğin gibi insülin direncim kırılmış olabilir..Canım bildiğim kadarıylasarraf benim gibi Karatay yapıyor ki Karatay insülin direnci ve polistik over iyileşme sağlanır diyor
Afiyet olsun canım..Bugün ki menüm menemen ,peynir,zeytin 1 çay bardağı kuruyemiş 1 bardak kefir ,1 portakal akşam ise zeytinyağlı pırasa ,yogurt şimdi de sade Türk kahvesi içiyorum 2 saat spor yaptım
Aynen ya yarın alırsam ctesi sabahı yemeği planlıyorumAnanasa da bayılıyorum ya ve diyet yapanlar icinde cok güzel bi meyve
Tatlı yerine hurma Yemen çok daha iyi olmuş afiyet olsun canımBugünkü menüm sabah bir haslanmis yumurta 1kk peynir domates salatalik 2 dilim tam buğday ekmek
Ara 1 küçük mandalina 1 küçük hurma
Öglen 1 kase yogurt corbasi 4 kasik bezelye yemegi yagsiz az salata ve 1 dilim cavdar ekmegi
Ara 4 adet küçük hurma (asiri canm tatli istiyordu zor durdurdm kendmi dahada yememek icin)
Aksam yarim kase yogurt corbasi 3 küçük baget tavuk yagsiz salata
Su 2.5 lt sporda yarim saat yürüyüş 5 dk bisiklet sürme
Bende çok faydasını gördüm ve inşallah böyle devam ederizBen karatayın çok faydasını gördüm..dediğin gibi insülin direncim kırılmış olabilir..
Aslinda bende bahara asik insanimm.. olsun yazda iyidir.. deniz tatil gezmeler ohh kisin kisitli ya.. fit fit fit hayallerYaz çok sıcak olucak Canım ben en çok Bahar'ı seviyorum
Anladim cnm olablir.. kayinpedern vefatnda stresdendir belki. Aman kadin olmak zorMerak ettm tatlm hep mi düzensiz yoksa bu ay mi böyle oldu ki diye. Belki havalardan felandir gecikme canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?