- 16 Şubat 2009
- 34.835
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.501
Bana mı dediğin kız kaç aydır aynıyımKilo veren arkadaslari tebrik ediyorum veremeyenlerde üzülmesin haftaya hep beraber bol bol eksi görürüz insallah
Canım mutlaka yemek işin düzenli olmalı..vücudun ilk başta biraz direnebilir moralin bozulmasın..direncin kırılınca kilo vermeye başlarsın..Kizlar anca gelebildim..dr dan sonra kizim epey huysuzlasti sabah uykusuda bokundu nefes alamiyor burnu cok tikali kuzumun..simdi daha iyi cok sukur..Bende +dayim ama bekledigim biseydi..okadar yoruldumki psikolojim oylesine bozukki eski motivasyonumu kaybettim..buyuk konusmaktanmidir nedir bilemiorum ama kiriliyor direncim bir yerde..Biraz yiyerek devam edetim dedim ama oyoede olmuyo +goruyorym iste..yapisti bu kilolar ustume..SekerPancarii biseylr ruap çaroistir beni tehdit et ne biliyimmmmmm kizlarr kurtarin beni bu kilolardannn Miyav_su @ParteMoralll marlin18 @bengiisuu sarraf A Ayferelif
Ne zamandir aynisin canmBana mı dediğin kız kaç aydır aynıyım
Canım ben burda çay tarifi paylaştım bir dene gecen gece canım jelibon cekti hemen içtim bir bakAynen cikilota mesela ben bildiğin bağımlısıyım ya ama aslinda ne kadar gereksiz.şimdi ne kadar zorlanıyorum anlatamam
3 aydır Canım bende direnç varNe zamandir aynisin canm
Evet tatlim görmüştm beni öyle seyler pek kesmiyor malesefCanım ben burda çay tarifi paylaştım bir dene gecen gece canım jelibon cekti hemen içtim bir bak
Ee ne olacak nasil kirilacak bu direnc3 aydır Canım bende direnç var
Evet tatlim görmüştm beni öyle seyler pek kesmiyor malesef
Tamam ben varım mooncum istersen birlikte yarışabiliriz bizim kilomuza en az 1 en fazla 2 kilo haftada iyi bence sen ne dersinÖncelikle cok gecmis olsun canm motivasyonun bebeginin hastalanmasiyla da düşmüş olabilir ama söyle kendine gel bi silkelen bak yaz geliyo sonra cook pisman olmamak icin simdi dimdik yoluna devam et.bak A Ayferelif le kilolariniz cok yakin birbirnize rakip olun haftaya bakalm kim daha iyi kilo vermis olacak.
Canım çok geçmiş olsun yavrucak tez zamanda iyileşir inş canım esmerimin dediği gibi istrsen birlikte yarışalım kilolarımız yakın haftada en az 1 kilo en fazla 2 kilo bize uygun bence nedersin...Kizlar anca gelebildim..dr dan sonra kizim epey huysuzlasti sabah uykusuda bokundu nefes alamiyor burnu cok tikali kuzumun..simdi daha iyi cok sukur..Bende +dayim ama bekledigim biseydi..okadar yoruldumki psikolojim oylesine bozukki eski motivasyonumu kaybettim..buyuk konusmaktanmidir nedir bilemiorum ama kiriliyor direncim bir yerde..Biraz yiyerek devam edetim dedim ama oyoede olmuyo +goruyorym iste..yapisti bu kilolar ustume..SekerPancarii biseylr ruap çaroistir beni tehdit et ne biliyimmmmmm kizlarr kurtarin beni bu kilolardannn Miyav_su @ParteMoralll marlin18 @bengiisuu sarraf A Ayferelif
Bol yürüyüş spor ve sağlıklı beslenmeEe ne olacak nasil kirilacak bu direnc
Ya bi spor düzeni mi olustursak grupca herkes bir sekilde güzelce sporunu yapms olur hem toplu motivasyon olur felanBol yürüyüş spor ve sağlıklı beslenme
Ben sadece 3 haftadır yapmadımYa bi spor düzeni mi olustursak grupca herkes bir sekilde güzelce sporunu yapms olur hem toplu motivasyon olur felan
Aslında olabilir dediğin gibi benYa bi spor düzeni mi olustursak grupca herkes bir sekilde güzelce sporunu yapms olur hem toplu motivasyon olur felan
Evet canim en büyük sorun bu takimlarda gelenler iki güne tekrar gidiyorYeni gelenler gitmese iyi olur aslında..yüzdemiz çoğalır..evet @ParteMoralll biz varız ya canım..
Evet Canım bizi bırakmadılar birde sudbazenin grubdan ayrıldı mıEvet canim en büyük sorun bu takimlarda gelenler iki güne tekrar gidiyorama Ayferelif ve Esmerm91 bizi bırakmadii
Canım biz seninle boy ölçüşemeyiz sporda
Öyle diyorsun da kilom aynı kuaförüm yalan söylüyorum sandı sen 68 gösteriyorsun dedi tartısı var tartıldım kilom aynı oda şok oldu bende artık takmıyorum birde şu b12 ve d vitamini eksik hep unutuyorum yarın akşam başlamak istiyorum sizinde bebişleriniz olmasa bende çok daha güzel ve hızlı verirsiniz bunu unutmaCanım biz seninle boy ölçüşemeyiz sporda.hepimizi yarı yolda bırakırsın sen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?