Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şimdi birşey diyecem birden gözün döner yersin örnek vermeyen en son dediğimde S SEVTAL87 yemişti işte anla sağlıksız gidalara eroin gibi alışmışız
Aynen cikilota mesela ben bildiğin bağımlısıyım ya ama aslinda ne kadar gereksiz.şimdi ne kadar zorlanıyorum anlatamam

Canım mutlaka yemek işin düzenli olmalı..vücudun ilk başta biraz direnebilir moralin bozulmasın..direncin kırılınca kilo vermeye başlarsın..
Bebekle biraz zor oluyor evet seni anlıyorum ama ileriyi düşünmek lazım. çocuklarımızın yanında fit anneler

Tamam ben varım mooncum istersen birlikte yarışabiliriz bizim kilomuza en az 1 en fazla 2 kilo haftada iyi bence sen ne dersin
Canım çok geçmiş olsun yavrucak tez zamanda iyileşir inş canım esmerimin dediği gibi istrsen birlikte yarışalım kilolarımız yakın haftada en az 1 kilo en fazla 2 kilo bize uygun bence nedersin...

Yeni gelenler gitmese iyi olur aslında..yüzdemiz çoğalır..evet @ParteMoralll biz varız ya canım..
Evet canim en büyük sorun bu takimlarda gelenler iki güne tekrar gidiyor ama Ayferelif ve Esmerm91 bizi bırakmadii

Canım biz seninle boy ölçüşemeyiz sporda.hepimizi yarı yolda bırakırsın sen.
Öyle diyorsun da kilom aynı kuaförüm yalan söylüyorum sandı sen 68 gösteriyorsun dedi tartısı var tartıldım kilom aynı oda şok oldu bende artık takmıyorum birde şu b12 ve d vitamini eksik hep unutuyorum yarın akşam başlamak istiyorum sizinde bebişleriniz olmasa bende çok daha güzel ve hızlı verirsiniz bunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…