Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

esmerm91 canım oturduğum yerde güzel yürüyüş yolu var .araba giremiyor sadece bisiklet ve yayalar için. Orda yürüyorum hergün. Benim bebiş evde en fazla yarım saat uyur.dışarda 2 _3 saat uyuyor.hergün öğleye doğru uyku vakti gelince koyuyorum arabasına düşüyorum yollara.o uyumuş oluyor bende spor yapıyorum. Kötü yanı yağmur kar disardayiz

Evet kötü yanı o ama sen iyi yönden bak canım

Aaaa üzüldüm ya.neyse kökü sende biraz uzasın artık. Kınayı bi dene bence.güzel olabilir

Kızlar bende havalar güzel olunca yürüyüş yapabiliyorum kızım var çünkü 5 kiloluk dombıllarla yanları eriten bel hareketi yapıyorum sadece günde 100 kere başka yapamıuprum kız bırakmıyor
Mekik çek evde canım yanları dumbıl hareketi sadece beli inceltir

Bekarken yakıyordum çok da güzel oluyordu saçlarım şimdi beyazlar var bakalım kapatmaya çalışacam kına ile
Kapanır güzel de olur.bende yapmıştım birkaç sefer.Kınayın icine birazda zeytinyaği koy oyle sur sacina.ben oyle yapiuodum sacida besliyo rengide guzel cikiyo.havalar ısınsın yine düşünüyorum. Kafam üşüyor şimdi soguk

Bende havalar ısınınca düşünüyorum Canım

Olabilir neden olmasın yarından itibaren yazalım istersen olur mu
Iyi olur bence canm yoplu aktivite her zaman iyidir
Afiyet olsn canm menün hafif çikolata tam kararinda

Oo cok iyi canm istikrar her zaman iyidir sen birde cok iyi yürüyorsun masallah

Kızlar bende havalar güzel olunca yürüyüş yapabiliyorum kızım var çünkü 5 kiloluk dombıllarla yanları eriten bel hareketi yapıyorum sadece günde 100 kere başka yapamıuprum kız bırakmıyor
Hic yoktan iyidir canm bebis az büyüsün havalar iyice isinsin sende bolca yürürsün bebişn ne kadarlık bu arada ?

Kızlar bugünki menüm kahvaltıda domatesli naneli çörekotlu lor salatası ,1 bardak kefir 1 portakal 1 kivi sonra kuaföre gittim 15 km yol yürüdüm 5 saat sonrada orada küçük kase Ayçekirdeği leblebi ve fındık yedim şekersiz çay ve şekersiz filtre kahve akşam ise şehriyeli pirinçli et sulu çorba,salata dünden kalma pırasa yemeğim 4 litreye yakın su birde yatarken adaçayı içmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…