- 16 Şubat 2009
- 34.835
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.541
Evet kötü yanı o ama sen iyi yönden bak canımesmerm91 canım oturduğum yerde güzel yürüyüş yolu var .araba giremiyor sadece bisiklet ve yayalar için. Orda yürüyorum hergün. Benim bebiş evde en fazla yarım saat uyur.dışarda 2 _3 saat uyuyor.hergün öğleye doğru uyku vakti gelince koyuyorum arabasına düşüyorum yollara.o uyumuş oluyor bende spor yapıyorum. Kötü yanı yağmur kar disardayiz
Aaaa üzüldüm ya.neyse kökü sende biraz uzasın artık. Kınayı bi dene bence.güzel olabilirÇok kötü kuaförüm kızdı röfle ve boya yıprattı eşimin mide kanamasından sonra çok döküldü ve kısacık kestirmiştim benimde hoşuma gitmedim aynaya bakamıyorum çok karanlık oldu yüzüm eşim kına yak diyor beyazım çok
Mekik çek evde canım yanları dumbıl hareketi sadece beli inceltirKızlar bende havalar güzel olunca yürüyüş yapabiliyorum kızım var çünkü 5 kiloluk dombıllarla yanları eriten bel hareketi yapıyorum sadece günde 100 kere başka yapamıuprum kız bırakmıyor
Bekarken yakıyordum çok da güzel oluyordu saçlarım şimdi beyazlar var bakalım kapatmaya çalışacam kına ileAaaa üzüldüm ya.neyse kökü sende biraz uzasın artık. Kınayı bi dene bence.güzel olabilir
Kapanır güzel de olur.bende yapmıştım birkaç sefer.Kınayın icine birazda zeytinyaği koy oyle sur sacina.ben oyle yapiuodum sacida besliyo rengide guzel cikiyo.havalar ısınsın yine düşünüyorum. Kafam üşüyor şimdi sogukBekarken yakıyordum çok da güzel oluyordu saçlarım şimdi beyazlar var bakalım kapatmaya çalışacam kına ile
Göbek ortada olunca olmaz değilmiMekik çek evde canım yanları dumbıl hareketi sadece beli inceltir
Bende havalar ısınınca düşünüyorum CanımKapanır güzel de olur.bende yapmıştım birkaç sefer.Kınayın icine birazda zeytinyaği koy oyle sur sacina.ben oyle yapiuodum sacida besliyo rengide guzel cikiyo.havalar ısınsın yine düşünüyorum. Kafam üşüyor şimdi soguk
Iyi olur bence canm yoplu aktivite her zaman iyidirOlabilir neden olmasın yarından itibaren yazalım istersen olur mu
Afiyet olsn canm menün hafif çikolata tam kararindaBenim menüm sabah domates yumurta peynir bir dilim ekmek ara öğün 8 kaju dokuzlu çay öğlen az kurufasulye yoğurt arada az fıstık 2 dilim bitter çikolata akşamda yulaf ezmeli light süt yeşilçay bugünlük bu kadar...
Oo cok iyi canm istikrar her zaman iyidir sen birde cok iyi yürüyorsun masallahesmerm91 canım oturduğum yerde güzel yürüyüş yolu var .araba giremiyor sadece bisiklet ve yayalar için. Orda yürüyorum hergün. Benim bebiş evde en fazla yarım saat uyur.dışarda 2 _3 saat uyuyor.hergün öğleye doğru uyku vakti gelince koyuyorum arabasına düşüyorum yollara.o uyumuş oluyor bende spor yapıyorum. Kötü yanı yağmur kar disardayiz
Hic yoktan iyidir canm bebis az büyüsün havalar iyice isinsin sende bolca yürürsün bebişn ne kadarlık bu arada ?Kızlar bende havalar güzel olunca yürüyüş yapabiliyorum kızım var çünkü 5 kiloluk dombıllarla yanları eriten bel hareketi yapıyorum sadece günde 100 kere başka yapamıuprum kız bırakmıyor
Pilates bir harika valla ya bencede yap canm hele ebruyla yapmasi çok keyifliPilates topumda var artık kızım uyuyunca yaparım
Bende seviyorum keşke boyun fıtığım olmasaPilates bir harika valla ya bencede yap canm hele ebruyla yapmasi çok keyifli
İzne ayrıldı ama bayadir uğramadi benimde aklimda.. isterse gelip devam edebilirEvet Canım bizi bırakmadılar birde sudbazenin grubdan ayrıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?