- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.521
Bırakırmıyız hiçEvet canim en büyük sorun bu takimlarda gelenler iki güne tekrar gidiyorama Ayferelif ve Esmerm91 bizi bırakmadii
Ben sadece 3 haftadır yapmadım
Ya bende duzenli yürümeye calisiyorum ama söyle hep beraberce spor yapsak nede iyi olur diye düşündm
Olabilir neden olmasın yarından itibaren yazalım istersen olur muYa bende duzenli yürümeye calisiyorum ama söyle hep beraberce spor yapsak nede iyi olur diye düşündm
Süpersin canım afiyet olsun bebiş ne yapıyorKahvaltıM , 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , bir dilim ekmek , iki catal Labne , iki catal tahin pekmez , bir avuç badem ceviz
Ara , şekersiz türk kahvesi
Aksam , 1 buçuk tabak kuru fasulye ,5 kaşık pilav , iki parça firinda mücver (küçüktür baya)salata , yoğurt , iki minik acı biber turşu
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Afiyet olsun canımKahvaltıM , 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , bir dilim ekmek , iki catal Labne , iki catal tahin pekmez , bir avuç badem ceviz
Ara , şekersiz türk kahvesi
Aksam , 1 buçuk tabak kuru fasulye ,5 kaşık pilav , iki parça firinda mücver (küçüktür baya)salata , yoğurt , iki minik acı biber turşu
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Saçlarını boyadım demiştin. Nasıl oldu kahve rengiÖyle diyorsun da kilom aynı kuaförüm yalan söylüyorum sandı sen 68 gösteriyorsun dedi tartısı var tartıldım kilom aynı oda şok oldu bende artık takmıyorum birde şu b12 ve d vitamini eksik hep unutuyorum yarın akşam başlamak istiyorum sizinde bebişleriniz olmasa bende çok daha güzel ve hızlı verirsiniz bunu unutma
Biz de kızımla yarın yürüyüşe başlıyoruz..sahil boyu ohh iyi gelecek ikimize de..
Çok kötü kuaförüm kızdı röfle ve boya yıprattı eşimin mide kanamasından sonra çok döküldü ve kısacık kestirmiştim benimde hoşuma gitmedim aynaya bakamıyorum çok karanlık oldu yüzüm eşim kına yak diyor beyazım çokSaçlarını boyadım demiştin. Nasıl oldu kahve rengi
Babasına verdim biraz oynatıyor. Geçen gün tartıştık biraz .yardım etmiyon hiç dedim de.şimdi oyalıyor biraz.kendisi istediği yere gidiyor , istediğini yapıyor ben evdeyim hep.birazda sen ilgilen dedim esimeSüpersin canım afiyet olsun bebiş ne yapıyorjunior Rambo
Oh mis gibi canım tamamBiz de kızımla yarın yürüyüşe başlıyoruz..sahil boyu ohh iyi gelecek ikimize de..
İyi demişsin Bencede alıştırma kendine birazda babası baksın sen benim dediğim sporları yapıyor Musun evdeBabasına verdim biraz oynatıyor. Geçen gün tartıştık biraz .yardım etmiyon hiç dedim de.şimdi oyalıyor biraz.kendisi istediği yere gidiyor , istediğini yapıyor ben evdeyim hep.birazda sen ilgilen dedim esime
Afiyet olsun normal çikolata yerine bitter Yemen süper olmuş en sağlıklısı o canım tebriklerBenim menüm sabah domates yumurta peynir bir dilim ekmek ara öğün 8 kaju dokuzlu çay öğlen az kurufasulye yoğurt arada az fıstık 2 dilim bitter çikolata akşamda yulaf ezmeli light süt yeşilçay bugünlük bu kadar...
Hiç sorma canım ya.bir güzel başladım kendime listede yapmıştım iyi gidiyordu.her akşam yapıyorduman kız uyuyunca. Ama benim bebişin malum uyku sorunu beni cok yoruyor. Aksam onu uyuturken bende uyuyup kalıyorum. Kaç gündür yapamiyorumİyi demişsin Bencede alıştırma kendine birazda babası baksın sen benim dediğim sporları yapıyor Musun evde
Evet canım karatay yapıyorum..bende de öyle kahvaltı yapmak içimden gelmiyor..mecburiyetten yani..yarım kase iç istersen canım telafi edersin..sarraf canım sende Karatay yapıyorsun değil mi sende de oluyor mu ben sabahları midem bulanıyor hiç birşey canım çekmiyor ve zorla yiyorum ve son 2 gündür şehriye çorbası aklımdan çıkmıyor ya ne yapıcam ben
Demek ki normal ay fenalık geliyor kahvaltıdan ya kendimi kaydırabilirsem mercimek içeyim diyorum of kararsız kaldımEvet canım karatay yapıyorum..bende de öyle kahvaltı yapmak içimden gelmiyor..mecburiyetten yani..yarım kase iç istersen canım telafi edersin..
Haklısın acele etme sende bebişim uykusu düzene girince tekrardan başlarsınHiç sorma canım ya.bir güzel başladım kendime listede yapmıştım iyi gidiyordu.her akşam yapıyorduman kız uyuyunca. Ama benim bebişin malum uyku sorunu beni cok yoruyor. Aksam onu uyuturken bende uyuyup kalıyorum. Kaç gündür yapamiyorum
Tşk ederim canımAfiyet olsun normal çikolata yerine bitter Yemen süper olmuş en sağlıklısı o canım tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?