Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiiizzzlaaarŕr size bomba bir haberim var.bugünün kaçamağı benden .eltimler geldi akşam çaya. Gelirken kısır getirmiş.çok güzel yapar.bir küçük tabak kısır yedim aksam:KK42:
:mad:

Kızlar iyi geceler kızım yine fenalarda hemen menümü yazayım,
Sabah:küçük ayçöreği şekersiz çay
Ara:1haşlanmış yumurta 2 ince dilim t.b ekmeği
Akşam:köri soslu tavuk 1 bardak zero

Canim sabah zeytin, peynir, domates haslanmis yumurta, oglen bir yesil elma, aksam haslanmis tavuk ve yogurt birazdan belki bitki cayi icerim 2.5litre de su içiyorum.

Merhaba bugün ilk menümü yazıyorum:)
Kahvaltı 2 etimek zeytin peynir 1 adet yumurta ve şekersiz çay
Ara öğün sekersiz türk kahvesi ve bir avuç ceviz+badem
Öğlen acıkmadığım için birşey yemedim
Aksam patates salatası yedim bol yesillikli
Yarım saatte Yürüyüş yaptım
Kizlar menüleriniz gayet güzel hep böyle istikrarlı giderseniz kisa sürede harika sonuclar alirsiniz bende daha yeni sayilirm bu konuda ilk haftalar cok önemli nasil baslarsak öyle gider

Kızlar benim menümde sabah domates dilim peynir 3 zeytin dilim ekmek arada az fıstık dokuzlu çay öğlen tarhana cipsi yedim bayagı tok tutuyor önerebilirim arada az çorba akşamda yoğurt çok az etli pide yeşil çay bugünlük bu kadar
Menün güzel canm etli ekmek aksam degilde öglen olsaymis dahada güzel olurmuş :63:

Kız miyav öyle deme.sana 38 beden oluyo .ben daha sığamıyorum 38 bedene yaaaa:mad::mad::KK70:
Kız Bişkek de Biskrem.telefona sinir oluyorum ya. Kendi kendine düzeltme yapıyor. Abuk subuk şeyler çıkıyor ortaya sonra böyle.
Geçen seferde bilemedik bende diyorum Bişkek başkent yemeğide mi var diye :KK70:az kaldı yakında olacaksın 38 bedene merak etme:KK19::KK19:

Canım nette bir site var.kadının kızı şeker hastasıymış. Unsuz şekersiz çok güzel şeyler yapıyor. İstersen bir bak.yaparsın yavruya böylece sağlıksız cisslara dokunmaz.bedenin şekeri yaz nete çıkıyor.
Ben biliyorum takip ediyorum güzel şeyler yapıyor kızına

Kiiizzzlaaarŕr size bomba bir haberim var.bugünün kaçamağı benden .eltimler geldi akşam çaya. Gelirken kısır getirmiş.çok güzel yapar.bir küçük tabak kısır yedim aksam:KK42:
Bende yedim görmedin mi annem bana geldi yedim bir tek sen değilsin birde iyi tarafı var bizde rakiptik değil mi:KK70:inanmıyorum ikimizde kısır yedik:KK59:

İyi geceler arkadaşlar.kızım diş çıkarıyo nöbetteyim bende.eşimin netinden yazıyorum benim hala yok.
Yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz.

İyi geceler arkadaşlar.kızım diş çıkarıyo nöbetteyim bende.eşimin netinden yazıyorum benim hala yok.
Yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz.
Ay canım çok zor oluyor değil mi diş çıkarması ay kıyamam kızına hemencecik çıkar inşallah

Back
X