Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar gecmise cok bakamadim..hala kotuyum menumu yazayim belki ugrayamam
Sabah:mercimek corbasi 1 dilim t.b ekmegi
ara 7 cherry domates 1 salatalik bi dilim beyaz peynir
ogleden sonra 1 haslanmis kalcali but 1 cay bardagi karabugday 2 kasik yogurt ile 1 bardak sekersiz gazli portakalli icecek uludag:)

kizlar gecmise cok bakamadim..hala kotuyum menumu yazayim belki ugrayamam
Sabah:mercimek corbasi 1 dilim t.b ekmegi
ara 7 cherry domates 1 salatalik bi dilim beyaz peynir
ogleden sonra 1 haslanmis kalcali but 1 cay bardagi karabugday 2 kasik yogurt ile 2 bardak sekersiz portakal suyu icegi asitli
Canım ilaç almadın mı menün güzel afiyet olsun

aaa bende severim bak bu gün öğlen menümdü :) gel kız otlayalım biz :)
Benimi cagrdinnnn :D bende bugun gozleme yaptim yulaf karisimla.. senin yulafla aynimidir bilmem :D
:KK23::oops::KK23::oops::eek:Sanmıyorum bellide olmaz:eek:yarın test alayım bari:KK17:
Ozele geel
Değişiyor diyorsun yani oda güzelmiş :KK53:kız ben daha wc gidemedim bugün çok yoruldum ben:KK53:altıma yapmama az kaldı ki ben 15 km yürüyen insan bugün çok üşengeç :KK45:
degisiyor tabi benim ki un degil.. bide marketlerde goruosm yulaf ezmesi o bu degisik seyler var benim ki onlardan degil :D
Kalk kizz benmi tasiyim seni lazimlik verim istersen

Benimi cagrdinnnn :KK70: bende bugun gozleme yaptim yulaf karisimla.. senin yulafla aynimidir bilmem :KK70:

Ozele geel
degisiyor tabi benim ki un degil.. bide marketlerde goruosm yulaf ezmesi o bu degisik seyler var benim ki onlardan degil :KK70:
Kalk kizz benmi tasiyim seni lazimlik verim istersen
lazımlık pratik degil bebek bezi :KK14:daha çok hora gecer kız kullan çöpe at lazımlığın:KK57: birde yıkanması var ya kim uğraşır onunla:KK70::KK59:

Back
X