- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.401
Ben ozaman hic kalkmiyim ev 145 m3he vallasenden gelinceye kadar gittim geldim birde benim evim küçük düşün artık balkon dahil 75 metrekare o kadar uzun geldi ki bana sorma bugün ne oldu bana ya 15 km yol tepen ben
normalde böyle değilim biliyorsun dünde böyleydim kendimi zorla salona attım bugünde öyle ya ne oluyor anlamadım senin ev aboww büyük kocaman hemdeBen ozaman hic kalkmiyim ev 145 m3
Anaaam ben oluyim ozamaaaan
Olur oyle havadan ozaman canim saka bi yanada havadandir..normalde böyle değilim biliyorsun dünde böyleydim kendimi zorla salona attım bugünde öyle ya ne oluyor anlamadım senin ev aboww büyük kocaman hemde
kız bende hergün temizlerim benim bazı takıntılarım vardır bugün böyleyim nedenseOlur oyle havadan ozaman canim saka bi yanada havadandir..
Yaa dusun bu evi bide ben nerdeyse hergun temizliyorm
Olur oyle havadan ozaman canim saka bi yanada havadandir..
Yaa dusun bu evi bide ben nerdeyse hergun temizliyorm
Senin koca sopalikkız bende hergün temizlerim benim bazı takıntılarım vardır bugün böyleyim nedensehatta eşim temizlikçi tut der bende kızarım kutu gibi evin nesine gelicek diye o kendine zaman ayır zayıfla diyor taktı bir kere kiloma
fena fikir değil kız hem bizde ona yulaflı gözleme yaparızkız o evi temizleyen kadar miyav_su ve benim evi temizlersin...... 1 taşta iki kuş olur :) enerjik hissettiğinde kendini bekleriz :)
Olduuuuuuuuu cinimkız o evi temizleyen kadar miyav_su ve benim evi temizlersin...... 1 taşta iki kuş olur :) enerjik hissettiğinde kendini bekleriz :)
ah ah hemde çok sopalık sanki kendisi brad pitt de yanında angelina jolie istiyor beyfendiSenin koca sopalik
Olduuuuuuuuu cinimsen onu bunu birakk tombulll kedi naptin benimm sohret islerini hahahahaha
@ParteMoralll pambişim koca grupda ikimiz varız edi ile büdü gibi kimse yok baksana@marlin18 ses yok
baksana rakip grupdan bile geldileramaaaa gordugun gibi sayfa enerjisi tavan
Bogazimda kalicak ya gozu kalmiss ac goz miyavvfena fikir değil kız hem bizde ona yulaflı gözleme yaparız
Kizzz benim koca 1.85boyu 88-90arasi gidip geliyo o bile demiyo bana oyle biseyah ah hemde çok sopalık sanki kendisi brad pitt de yanında angelina jolie istiyor beyfendi
Arada yazarim canmmmmm bakarizzbizleri unutma bak
he gözüm kaldı biz yemiyoruz sende yemeBogazimda kalicak ya gozu kalmiss ac goz miyavv
Kizzz benim koca 1.85boyu 88-90arasi gidip geliyo o bile demiyo bana oyle biseyhatta kg almis kendisi oyle diyo daha zayifti adama kg aldirdim ama yinede iyiii onceden box yapiyodu faydalari.. oyle seyler dese alinirdim yanii amaaan guzelligimiz yeter beeeee hahayyy
Arada yazarim canmmmmm bakarizz
Selam gadınlaaar
Menumu yazmaya basliyorum bugunden itibaren.
Sabah
Sucuklu kasarli yumurta
Peynir
Domates
Salatalik
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Aksam
Et kavurma
2 kasik pilav
Salata
Ayran
Soda
Su: 2 litre
Canım pilavı yemeseydin etle pilavı önermiyorlar diyetlerdeSelam gadınlaaar
Menumu yazmaya basliyorum bugunden itibaren.
Sabah
Sucuklu kasarli yumurta
Peynir
Domates
Salatalik
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Aksam
Et kavurma
2 kasik pilav
Salata
Ayran
Soda
Su: 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?