- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.441
Menün ve sporun güzelmiş Canım afiyet olsunBugünkü menüm:
Sabah:1 haşl. Yumurta,peynir, zeytin, domates , salatalık ,1.5 dlm tb ekmeği
Ara:şekersiz t.kahvesi, 2 kare bitter,1 bardak y.yağlı süt
Öğle: tavuk dönerin Eti,3 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
Ara:1 küçük elma, 2 günkurusu kayısı arasına ceviz
Akşam: mantar sote, semizotlu yoğurt
3lt su, 1 saat 15 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canımSelam kızlar bugünkü menüm:
Sabah 2 yumurta peynir zetin domates salatalık 1 dilim kızarmış ekmek
Öğlen: mercimek corbası+1 köfte +bulgur pilavı+salata+ayran
Ara öğün: kuru meyve
Akşam:karnıbahar yemeği
Teşekkür ederimMenün ve sporun güzelmiş Canım afiyet olsun
Amnin canm insallahGünaydın canım benim de bugün rüyama girdi gecen ay benden küçük yeni evlenen kardeşimin çocuğu oldu o girdi rüyama garip bir rüyaydı hayra çıksın inşallah bir gün bizimde olur Allah'ın izniyle
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Aaa benimde esim persembe geliyorYürüyüş yapıcam Canım 15 km oradan spora gidicem ev dağınık bu hafta perşembe Allah'ın izniyle eşim gelecek
Canm masallah ya 15 km iyi yürüyorsun ha nicin o kadar yürüyorsun bi yere mi gidiyosunkızlar nerdesiniz @ParteMoralllesmerm91 canım birden kayboldun spora mı gittin of bende gidecektim planlarım vardı 15 km yürümek canım hiç istemiyor yürüyüş salonda hem koşup hem yürüyeceğim artık
Aaa canm cok gecmis olsun ya Allah sifa versinkizlar butun gece ateş icindeydim...kemiklerim kirik sanki cok fena hasta oldum..atesim 38.9 a kadr cikti suanda 37.5..mercimek corbasi yaptim kizimada icirsem olurmu 8.5 aylik gaz yaparmi.bi cimdik kimyon koydum ama sanci yaparmi acaba..uyuyup dinlenmm gerekirken simdi onun derdindeyim yoksa kalkio ona baska corba yapicam
Hayır Canım keşke bir yere gitsem yürüyorum açık havada mis gibi bizim burada koşu parkuru var sadece yaya ve biskletliler gidiyor 15 km yeşillik içindeCanm masallah ya 15 km iyi yürüyorsun ha nicin o kadar yürüyorsun bi yere mi gidiyosun
Benimkisi cuma günü gidecek bunay sonu da temelli geri gelicek inşallahAaa benimde esim persembe geliyor
P.tesi sabah tekrar gidecek ama
Süt cok su icmeye bagli canm cok su iciyorsan azalmaz inşallah azaldigini hissedersen olmadi diyetisyene gidip onun eşliğinde verirsin kilolariTeşekkür ederim Can'ım.sütümün azalmasından korktuğum için fazla kısıtlayamıyorum.bebeğim daha 2 aylık bile değil.inşallah o etkilenmeden veririm kiloları
Yok tatlım merak etme yemedim yemicem önemli olan evde yokken dayanmak değil evde çikolata varken direnmek önemli ben bunu basarıcam
Tebrikler rakibem yine cok güzel bir menü olmuşSabah; pastirma, yumurta, peynir ,domates,zeytin caayyy
Aksam; taze fasulye ayrannn Yulaf gozleme
( bildiginiz yulaf degil )
3-3.5 lt su
Gunluk ev sporu
Ay hadi inşallah ben inanıyorum başaracaksınYok tatlım merak etme yemedim yemicem önemli olan evde yokken dayanmak değil evde çikolata varken direnmek önemli ben bunu basarıcam
Tatlim misafirim varda simdi iki arada bi derede hemen firsat bulmuşken bir bakym dedmesmerm91 kuşum nerdesin sabahdan beri kayıpsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?