- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.601
dur ben inceleyeyim benim spor hocasına sorayım olur mu ? akşama sana yazarımManyetik koşu bandı yazinca çıkıyor canim ama en iyisi motorlu galibagerçi şimdi almayi düşünmüyorum seneye belki
Tamam tatlim saollldur ben inceleyeyim benim spor hocasına sorayım olur mu ? akşama sana yazarım
Öyle yapcam artık:)öglen ve akşam proteinli gıdalar tüketirsin canım
Simit yani:) izmirde gevrek denirGevrek nedir canim?? Sabah yemişsin canim bundan sonraki öğünlerini kesinlikle çok hafif tut imkanin varsa spor yap bişey kalmaz
Kiz betllll seni geberticeeeeeeeeeeeeeemmmmmmm :'( meshur edicem dedin ne hale soktun beni5. takım :) sekiz mi demişim benim kafa gidiyo geliyo arada :))) mezun musuuun ayyy hiç mezun olamadım ben 2011 den beri burlardayım takım takım geziyorum :))) 9 - 4 şimdide 5.....
Fazla havayla 8 takima tosladim.. gidicem buralardan gorun sizZaten ünlü olucanı duydu ya havaya girdi @ParteMoralll kaset yapacakprodüksiyonu bile hazır @btlbetul sponsoru yulafları
@ParteMoralll pampiş nerdesin söz birşey istemeyeceğim
bizim denizlide gevrek derlerSimit yani:) izmirde gevrek denir
Ayy ne taze gelinsin masallah hayirli ugurlu olsun.bence daha cok kacma ve burda sabit kal evlilikte gerçekten çok kilo aliniyor genelde.hele ki evdeysen..
Bende ankaradayim canm.24 yasindayim 2.5 senelik evliyim.yarismaya bu cuma 2 hafta oldu katilali geldigimde sen olmadigindan merak ettim senide o yüzden sordum
nereye kız saçını başınıKiz betllll seni geberticeeeeeeeeeeeeeemmmmmmm :'( meshur edicem dedin ne hale soktun beni
Fazla havayla 8 takima tosladim.. gidicem buralardan gorun siz
Anladım canım dikkat et sende:)bizim denizlide gevrek derlerbende çok severim yediğim zaman birden kan şekerimi düşürüp çıkarıyor o yüzden yemeye korkuyorum
ah izmirde olsaydım seninle yürürdük canım kordon da falanAnladım canım dikkat et sende:)
Bananeenereye kız saçını başınıyollarım senin oda karıştırmış
sen burada da ünlüsün canım sensiz buranın tadı olmaz ben kime pambiş diyeceğim söyler misinBananee
Günaydin tatlımGunaydin herkesee
Bananeee de banane biletleri cebimde balli lokmaaa tatlisi aman hadii hayirlisi...sen burada da ünlüsün canım sensiz buranın tadı olmaz ben kime pambiş diyeceğim söyler misin
amaaaaan yarabbim ne komiiiiiikk kaptana bak kaptanaaaaaaaaaaaa uyelerden beter
Bananeee de banane biletleri cebimde balli lokmaaa tatlisi aman hadii hayirlisi...beynim yandi
amaaaaan yarabbim ne komiiiiiikk kaptana bak kaptanaaaaaaaaaaaa uyelerden beter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?