- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.621
Canm benim seviyorm seni her zaman yanindayim unutmaa tamammi
Sus kizzzmerak etme kaptanımız sana sponsorda bulur kız
Bananeee de banane biletleri cebimde balli lokmaaa tatlisi aman hadii hayirlisi...beynim yandi
amaaaaan yarabbim ne komiiiiiikk kaptana bak kaptanaaaaaaaaaaaa uyelerden beter
vah vaah durum vahimmm
gelirken bana petibör bisküvi getir olur muCanm benim seviyorm seni her zaman yanindayim unutmaa tamammihastanede ziyaretine gelirim
yulaf mı desem tavuk mu desemSus kizzz
ahahahhh aynn canm bende oyle mutlaka supuruum kadin gelmeden once ve toplarim yataklari falan sus esyalarini kaldiririmKlasik Türk bayanı bende eve temizlikçi çağırınca dip köşe temizlerim o geldi aklıma
Getiririm baska kaymakli biskuvi falan cikolataligelirken bana petibör bisküvi getir olur mu
Yulaf da olur tavukdayulaf mı desem tavuk mu desemne çekiyon saçımı
aynen ya ayıp olur diye eşim çok kızar o yüzden banaahahahhh aynn canm bende oyle mutlaka supuruum kadin gelmeden once ve toplarim yataklari falan sus esyalarini kaldiririm
Gecmiş olsun canım gribi fena kapmışsın hadi inş 66 olursun rakibem banada daha çok azim gelirGunaydinn kizlarrr..burnumm cok gena nefes alamiorummmm..
ohhh mantarli omletimi indirdim mideye ogleyede miss gibi corbam var..
Cumaya 66 inşALLAH
yok sade severim yulaflıda olur kız farketmez bisküvi olsundaGetiririm baska kaymakli biskuvi falan cikolatali
Yulaf da olur tavukda
günaydın canım vikis sür burnuna nefesin açılır afiyet olsun menün güzelmişGunaydinn kizlarrr..burnumm cok gena nefes alamiorummmm..
ohhh mantarli omletimi indirdim mideye ogleyede miss gibi corbam var..
Cumaya 66 inşALLAH
ben de bugün işte keyfim olursa yapayım diyorum ya tembel kedi oldum iyicekarnim doyunca kendimi kilo almis gibi hissediorum ne sacma bi psikolojidr ya bu..
SekerPancarii canm ablam gelemedi ama bn evi ustten temizlemis bulundum Miyav_su ..Kacamakta yaomamis oldum gerci gekse en fazla 1 simit olucakti kacamagim..
Süper olurdu canımah izmirde olsaydım seninle yürürdük canım kordon da falan
Yine evle ugrasiom.. senide citilicem simdi kasinmayok sade severim yulaflıda olur kız farketmez bisküvi olsundaoh her ikisinden de istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?