- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.581
Evet ağır sporlarda değişim çok daha güzel ve sıkılaşma süper oluyor kendimden biliyorum sende biraz daha iyileşince yaparsın Canım eşin daha başlamadımı işe rabbim yardımcısı olsun işsiz insanlarımızınAma öyle çok seviyorum ki beni ter içinde birakan sporları stress atiyordum resmen ama dediğin gibi sağlık daha önemli hafif egzersizlere devambi de değişim müthiş oluyor böyle ağır sporlar sonucunda keşke olmasaydi ama buna şükür daha kötüde sakatlanabilirdim
Kesinlikle sıfır ürün herseyde iyi oluyor sen hepsiburada takip etHem sıfır her zaman daha iyi ya bende öyle düşünüyorum
Hiç bilmiyorum ilk kez senden duydum Canım dur Google amcaya sorayımMiyavim bide kendin koştukça dönen koşu bantlari var nasil sence onlar ?
Yok canim başlayamadiEvet ağır sporlarda değişim çok daha güzel ve sıkılaşma süper oluyor kendimden biliyorum sende biraz daha iyileşince yaparsın Canım eşin daha başlamadımı işe rabbim yardımcısı olsun işsiz insanlarımızın
ay hadi inşallah canım dua ediyorum eşine hem size hem kendimize bizim de açılsın artık dükkanYok canim başlayamadiinşallah bu iki hafta içinde bekliyoruz girmesini
dediğin spor bandını bulamadım ilk kez duydum tatlım denemeden alma birde yorumları bulmaya çalış onun hakkındaBen sporumu yapiyim eşim uyanmadan
günaydın canım nasılsınHerkese günaydın kızlar mutlu sabahlar
ah ah bende cok severim kendimide tutamamYo sadece sarma ve yoğurt yerim genelde.sarmalar ince ve küçük.saymazsam kendimi kaptırmaktan korkuyorum
Bir iyi bir kötü. Yarım saate bir ruh halim değişiyor bende anlamadımgünaydın canım nasılsın
bugün birde güneş tutulması gerçekleşti canım belki o etki etmiştir ben şükür düne göre iyiyim fakat uykusuzum bugün birde arkadaşım gelecek bana of biraz fazla konuşur inşallah fazla konuşmazBir iyi bir kötü. Yarım saate bir ruh halim değişiyor bende anlamadım
Gevrek nedir canim?? Sabah yemişsin canim bundan sonraki öğünlerini kesinlikle çok hafif tut imkanin varsa spor yap bişey kalmazYa kızlar ben bugün kahvaltıda gevrek yedim resmen vicdan azabı duyuyorum
öglen ve akşam proteinli gıdalar tüketirsin canımYa kızlar ben bugün kahvaltıda gevrek yedim resmen vicdan azabı duyuyorum
canım dediğin koşu bandını bulamadım yeni mi çıktı bu merak ettimGevrek nedir canim?? Sabah yemişsin canim bundan sonraki öğünlerini kesinlikle çok hafif tut imkanin varsa spor yap bişey kalmaz
Kiz öyle deyince kendimden şüphe ettim acaba ben mi yanlış anladım öyle bişey yok mu kicanım dediğin koşu bandını bulamadım yeni mi çıktı bu merak ettim
canım koşu bandı alacaksan benimkinin önünde twister aleti vardı bağlı tabi belki değişmişte olabilirKiz öyle deyince kendimden şüphe ettim acaba ben mi yanlış anladım öyle bişey yok mu kidur ben bi bakiyim buraya eklerim bulursam
Manyetik koşu bandı yazinca çıkıyor canim ama en iyisi motorlu galibacanım koşu bandı alacaksan benimkinin önünde twister aleti vardı bağlı tabi belki değişmişte olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?