- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.441
inş canım, ben çok istiyordum, allah taksitlerinide ödemeyi nasip eder inş.
kız artık bendeki sorun sadece kilo değil. beni parasızda kabul edecek adam. maaşın hepsini krediye vercem çünkü, evdede babamlar oturacak. şimdi beni hem şişman hem parasız kabul edecek bir adam arıyorum. anam ben kesin evde kaldım artık :roflol:
senden umut yok, ben başka bir abla buluyum kendime :dilcikar:
herkes öyle diyo domo domi diyolar da dominoş daha güzel zemuszemus ay ablacım bende yeniyim çoğunuzun ismini karıştırıyorum :ecrin_bebek:kız napıyım isim hafızam çok kötü..
domination da çok uzun geliyo.......:sm_confused:
kız bi daha soruyorum kim üzdü kimi yolladın, bırak şimdi sevgiliyi ne yapcam demeyi :jeyyar: sengözlerimebaksanab
inş canım, ben çok istiyordum, allah taksitlerinide ödemeyi nasip eder inş.
kız artık bendeki sorun sadece kilo değil. beni parasızda kabul edecek adam. maaşın hepsini krediye vercem çünkü, evdede babamlar oturacak. şimdi beni hem şişman hem parasız kabul edecek bir adam arıyorum. anam ben kesin evde kaldım artık :roflol:
senden umut yok, ben başka bir abla buluyum kendime :dilcikar:
kız parasızlıktan aç kalır kilo verirsin belki fena mıkaydirigubbakcemile3
oo ooo ooooo işin zor anam senin..benim adam derki zengine asansörde sürtünmek bile kardır..senle konuşmayam bundan sonra...
evin borcu bitince görüşürüzkaydirigubbakcemile3
herkes öyle diyo domo domi diyolar da dominoş daha güzel zemuszemus ay ablacım bende yeniyim çoğunuzun ismini karıştırıyorum :ecrin_bebek:
ayy yolladım derken üzüntüleri yolladım aa zemuszemus görende sevgilim var sanır
kız parasızlıktan aç kalır kilo verirsin belki fena mıkaydirigubbakcemile3
oo ooo ooooo işin zor anam senin..benim adam derki zengine asansörde sürtünmek bile kardır..senle konuşmayam bundan sonra...
evin borcu bitince görüşürüzkaydirigubbakcemile3
napıyonus bakiim şekerler
kız evde kalmazsın bi yerlerde biri seni bekliyor bence yerimseniben
zaten bende bunu düşündündüm aç kalıp, kilo vermeyi :roflol:
insan düşünce dostuda olmuyormuş parasız kaldık hemen yüz çevirdin :çok üzgünüm:
tamam 10 yıl sonra görüşürüz, karşına çıkıp bir zamanlar fakir ama gururlu bir kız vardı diyecem :dilcikar:
napıyonus bakiim şekerler
bi hoşgeldin demek yok mu? nasılsın güzelim.
kaydirigubbakcemile5
kız akrep tebrikleralkisalkisalkis
bak hep söylerim ..hani müdür oldugundan degil bu akrep te çok iyi arkadaş .çok iyi bi dosttur diye:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3
kızım o türkiyenin her tarafını dolaştı baksana kaç ayda dogudan batıya iç anadolu dolaşmadıgı yer kalmadı...yok yok kaldı bu kız evde ..kaydirigubbakcemile3
yok sen borçlusun..bu dominoşta öyle..
benim hiç zengin arkadaşım olmıycakmı..
mafoldumben
en iyisi şu yurtdışı grubuyla arayı sıkılaştırayımCADIARZU
kıs nerdeydinki burda değilmiydin benim haberim yokki şeker
hoşgeldin eeeeee bana yokmu
noldu daha düne kadar farkı konuşuyodun bak sende verseydi n 3 kilo inmiştin 80 küsürlereşakkıdı
benim hakkımdaki düşüncelerini öğrenmem iyi oldu :1shok:
memnun oldum ablacım kaydirigubbakcemile3begendigine sevindim..benim adımda emine ..ben emoş u seviyom..
bazen eylülce çagla der..
oda zayflayınca çagla şikele benzetiyola beni de ondankaydirigubbakcemile3
zaten bende bunu düşündündüm aç kalıp, kilo vermeyi :roflol:
insan düşünce dostuda olmuyormuş parasız kaldık hemen yüz çevirdin :çok üzgünüm:
tamam 10 yıl sonra görüşürüz, karşına çıkıp bir zamanlar fakir ama gururlu bir kız vardı diyecem :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?