- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.461
ben niye borçluyum emoş abla :uhm:kaydirigubbakcemile3
kızım o türkiyenin her tarafını dolaştı baksana kaç ayda dogudan batıya iç anadolu dolaşmadıgı yer kalmadı...yok yok kaldı bu kız evde ..kaydirigubbakcemile3
yok sen borçlusun..bu dominoşta öyle..
benim hiç zengin arkadaşım olmıycakmı..
mafoldumben
en iyisi şu yurtdışı grubuyla arayı sıkılaştırayımCADIARZU
kaydirigubbakcemile3uzun zaman dır burası bu kadar zengin olmuyodu..ha zengin demişken..akrep kız maddi durumun nasıl..
:uhm:
yokki şu takımda şöööööööööööööleeee dişime göre biri bu hafta yarışalım ama nerdeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
kızlar bi fıkra var..biliyonuzmu bilmiyomda..
hani ormana maliyeciler gelmiş..tüm hayvanlar kaçıyo..leylege neden kaçıyon demişle.bende yazlık hanımda yazlık ondan demiş.
kaplumbaga ya sormuşla bende var kat hanımda var kat çocuklarda kat.
bakmışlarki bi maymun aheste aheste geziniyo..sen niye kaçmıyon demişle..
arkasını dönmüş..benim mıçım açıkta ,hanımın ki açıkta ne kaççam demiş.kaydirigubbakcemile3
yokki şu takımda şöööööööööööööleeee dişime göre biri bu hafta yarışalım ama nerdeeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
arabam var..(eşimin ki hariç)evim var biri de kirada..yazlık var..girdiğim günlerden dolayı birikimide var şükür yoksa asla biriktiremezdim..ehh maaşımda iyi..yani anliican yağımla kavruluyorum..(eşime ait olanları saymadım)uzun zaman dır burası bu kadar zengin olmuyodu..ha zengin demişken..akrep kız maddi durumun nasıl..
:uhm:
hayırdır napcekmiş parayı10 gündür ankaradaydım yoktum güzelim, sende hoşgeldin. bu emoştan uzak dur paran için sana iyi davranıyor haberin olsun a.s
ya aşkım sana kim kilolu demişki..
seni zengin gösteriyo zaten kilo..
yani oldugun gibiopuyorumnanaktan
ya bi dakka aslı senin için ilgileniyom bak(yarın bi gün ihtiyacımız olur)
kız ben varımda ben bu aralar çok sıkışık olcam senin kiloda az kalmış, fazla kilon olsaydı bekle ramazandan sonra derdim ama taşınacaz o işlerle uğraşacam. yoksa bırak dişine göre olmayı ben sana 1-2 beden büyük bile kalırdım.
kız sen bu elmayla güzel verdin demi..
bak aslı bak elmanın kilosu kaça biliyonmu..
burda bizim manavda bile yok elma..akrep abam benim günde 1-1,5 kilo sadece kendi yiyo biliyonmu......
bizde anca nohut bulgur mercimek yapıyoz işte nolcak..
ah kader zalım kader
efkarlandım yine..
kız aslı valla bi zengin koca bulmaklava:
aaaa zengin demişken akrebim aşkım...
yokmu kı senin çevrende senin gibi asil ,iyi huylu biri kı şu bizim aslıyı yapsak..
ahh benden geçti artık..ama çok zengin olursa bende düşünebilirim..kaydirigubbakcemile3
ben niye borçluyum emoş abla :uhm:
kaydirigubbakcemile3
arabam var..(eşimin ki hariç)evim var biri de kirada..yazlık var..girdiğim günlerden dolayı birikimide var şükür yoksa asla biriktiremezdim..ehh maaşımda iyi..yani anliican yağımla kavruluyorum..(eşime ait olanları saymadım)
niyeküüüü:bbo:
hayırdır napcekmiş parayı
bende geçen hafta ankaradaydım şeker
napcan kıs sen parayı hayırdır..
bizde anca nohut bulgur mercimek yapıyoz işte nolcak..
ah kader zalım kader
efkarlandım yine..
kız aslı valla bi zengin koca bulmaklava:
aaaa zengin demişken akrebim aşkım...
yokmu kı senin çevrende senin gibi asil ,iyi huylu biri kı şu bizim aslıyı yapsak..
ahh benden geçti artık..ama çok zengin olursa bende düşünebilirim..kaydirigubbakcemile3
kıs altı üstü 2 lira bilemedin 2,5
ne büyütüyon bu kadar
tööbe tööbe
kızım sen ögrencisin ya o bakımdan
ooo ben biliyodum zaten .
senin duruşundan belli canım asil bi insan oldugunopuyorumnanaktan
kıs altı üstü 2 lira bilemedin 2,5
ne büyütüyon bu kadar
tööbe tööbe
allah gözünü doyursun zengini bulunca ben daha iyisini buldum diye kocaya tekmeyi mi atacan kız:1shok:
o işlere bakmıyorum be şeker önce gönüller bir olsun taraftarıyım ben..eninde sonunda kısmeti çıkıcaktır karşısına sen üzülme fazla
2,5 mu keşke bende o kadar alsam bak gör neler yapardım kader işte ama gözüm yok allah arttırsın
bu arada ne bu elma konusu elmayla mı kilo verdin
2,5 mu keşke bende o kadar alsam bak gör neler yapardım kader işte ama gözüm yok allah arttırsın
bu arada ne bu elma konusu elmayla mı kilo verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?