- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #134.781
Offff bu renge bayılıyorummmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offff bu renge bayılıyorummmmmm
Tatliii miyavimmm Günaydın GünaydıngünaydınSekerPancarii canım fit kaptanım nasılsın dizini seyrettin mi
![]()
dikkat et canım güvendiğin insanlara yaptır ana rengin ne senin canım hoş açık bile olsa açılması lazım orael ileOffff bu renge bayılıyorummmmmmbende saçimi boyaticam bu renge baktim çok hoşuma gitti ama akar diye yaptirmak istemiyorum
gri bi renk ya belki ilk günkü gibi durmaz akar yikadikça
Eki Görüntüle 1792288 bende bu renge karar verdim mayisa boyaticam arkadaşimin düğünü var degisiklik olsunben hep kendi saçimin üstüne sari ombre kullandim ilk kez Tüm biya yaptiricam
heycanliyim
![]()
ay kuzuya çok yararlı olur canım benim hem sende rahat edersin hadi inşallah yardımcı olsun dedeside gitsinTatliii miyavimmm Günaydın Günaydınizledimmm tabiii
miyav teyzesii kızımı kreşe göndermeyi düşünüyoruz çok heycanli kuzum
inşallah gönderebiliriz öğlen 12 den akşam 5 e kadarmış benim için de çok iyi olucak bugün bi bakicaz 350 lira demişler biraz borçlarimiz olduğu için bizi zorlucak bi para ama kayinbabam yardimci olursa göndericez inşallah
![]()
Canimm başlangiç kilon neydi ? Ne güzel bak inmeye başlamiş kilo böyle böyle bi bakmişsin hedef kilondasin yeterki hiç birakmaKizlar selamm bugün tartildim 115kilo ciktimm
mutluyum bakalim bundan sonra neler olacakkk
İnşallah canim evde çok sıkılıyor hemde biraz sosyalleşir çok iyi olur haber veririm size başlarsa kreşe yavrumay kuzuya çok yararlı olur canım benim hem sende rahat edersin hadi inşallah yardımcı olsun dedeside gitsininşallah zorlanmazsınız canım
Hoşgeldin sevtalcim özledim seniii dön hadi o güzel spor bildirimlerinleArkadaşlarım ben geldim.yarından itibaren netim yenileniyo nihayet.bebişte iyileşiyo inş.önceki düzenime devam ederim rahat rahat.
Ben yokken baya kaynatmışınız.
canım o kadar faydası var ki benim yeğenlerden biliyorum konuşmaları bile kibarlaşıyor bir görsen tabii bu işler maddiye bakıyor malesef inşallah rabbim yardımcınız olurda bebiş kreşe eşinde işe başlar canım benim haber verİnşallah canim evde çok sıkılıyor hemde biraz sosyalleşir çok iyi olur haber veririm size başlarsa kreşe yavrum![]()
Afiyet olsun canim çok güzel menünSelam kızlar..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, iki dilim kaşar, dört ceviz, iki günkurusu, salatalık..
Akşam: bir kase şehriye corbası, pazı kavurma, yoğurt..
Çok iyi olur canim birbirinize arkadaş olur yürürsünuz ana kizKızımla birlikte iki saat yürüdük..yarın dsha fazla yürümeyi planlıyorum..doktor yürüyüşle insülin direncini kırarsınız dedi..
Ahh canim bu havalar herkesi mahvetti geçmiş olsunIyi geceler herkesee.
Menumu yazip cikacagim. Gecmisi yarin okuyacagim. Ben yine fena hastalandim.
Kurtulamiyorum hastaliklardan..
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
Ara
Yesil cay
Aksam
Sebzeli et sote
Salata
Ayran
Su:1.5 litre
Ooo bugün süslenme günü sana desenegünaydın tatlım bugün benimde koca geliyor görürsün cümlen bitmeden sırra kadem basıcam pampişim![]()
evet canım süslenicem püslenicemOoo bugün süslenme günü sana desene![]()
İnşallah başlar canım. Çok iyi oluyor çocuklar içinde,anne baba içinde. Çocuklar arkadaş ediniyor sosyallesiyor.anneyede boş zaman kaliyorİnşallah canim evde çok sıkılıyor hemde biraz sosyalleşir çok iyi olur haber veririm size başlarsa kreşe yavrum![]()
Güvendiğim sürekli gittiğim kuaför var ćok güzel yapar bu rengi canim saçimi ben senede 1 defa boyatiyorum hep kendi saçim orta kahve onun üzerine sari ombre yaptırıyorum normalde aktikça uzadikça daha da güzelleşiyo şuanda saçim uzundu kışın kestirdim kendi saçim ve aralarda azcik sari kaldi ısı da pek kullanmıyorum saçima inşallah çok yipranmaz :))dikkat et canım güvendiğin insanlara yaptır ana rengin ne senin canım hoş açık bile olsa açılması lazım orael ile
günaydın fıstıgım nasılsın bugün yine 4 saat yürüyecekmisin tatlım tam gazİnşallah başlar canım. Çok iyi oluyor çocuklar içinde,anne baba içinde. Çocuklar arkadaş ediniyor sosyallesiyor.anneyede boş zaman kaliyor
Ahh kizimdan çok ben istiyorum evde sıkılıyor sürekli bu sefer de huysuzluk yapiyor en azindan okula giderse eve gelince hali kalmazİnşallah başlar canım. Çok iyi oluyor çocuklar içinde,anne baba içinde. Çocuklar arkadaş ediniyor sosyallesiyor.anneyede boş zaman kaliyor
ay inşallah yıpranmaz canım benim sağlıklı saçların var bizde salak gibi hep röfle yaptırdık sorma gitti güzelim saçlarım maşallah saçların güzelmiş nazar değmesinGüvendiğim sürekli gittiğim kuaför var ćok güzel yapar bu rengi canim saçimi ben senede 1 defa boyatiyorum hep kendi saçim orta kahve onun üzerine sari ombre yaptırıyorum normalde aktikça uzadikça daha da güzelleşiyo şuanda saçim uzundu kışın kestirdim kendi saçim ve aralarda azcik sari kaldi ısı da pek kullanmıyorum saçima inşallah çok yipranmaz :))
İyi hadi gözün aydın miyavim. Eşinle bol bol vakit geçir canım. Biz zaten burdayız hep ama o bir günlüğüne geliyoSekerPancarii canım listeyi gece hazırlarsın degil mi ben sabah erkenden bildirim yaparım bugün akşam bir iş karışmazsa eşim gelicek malum o gelince kızıyor elinde telefon diye artık ctesi sabahı uğrayabilirim
![]()