- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.961
Hic bgenmedmmmBugünkü menüm sabah peynir domates zeytin azcık bal azda yumurta arada tarhana cipsi akşam 3 çiğ köfte 1 küçük poğaça çay içtim küçük kase kuruyemiş 1 dilim ananas bu kadar yedim ama bugün vücudum su tututtu
Diyetisyene gidiyorum zaten ondan bu kadar düzenli gerci diyetisyene gitmeden de böyleydi de yinede ayrica faydasi oluyodur heralde. Umarım tarti yarin yüzümü güldürür bugün canim asiri çikolata istedi yarin sirf tarti günü diye kendimi frenledimMenülerin diyet listesi gibi.gerçekten çok iyi.spor da süper.yarın eminim tartı yüzünü güldürecek
Kopyalarsan iyi olur canm.sanada zahmet olmazsaCanim spor bölümünde bir bayan paylaşmiş link vermiş bende ordan baktim istersen linki buraya kopyalayim yada senin kalorine bakayım
Neyi beğenmedim tatlım çokmu yemişimHic bgenmedmmm
Tamam canımCanim istersen sana da bakim bi siteden baktim ama bayan link paylaşmiş ordan baktim hatirlayamadim buraya kopyalayim birazdan ..
Gercektenmi
Noldu kizBu haftalık af istiyorum lütfennnn
Noldu kiz
Ne sandinnnnnn dayaaaak geliyoGercektenmi
Alan geniş vurulacak yer çok farketmezNe sandinnnnnn dayaaaak geliyo
Alan geniş vurulacak yer çok farketmez
Hahahahahhhahahaha diyosunnnnnnnAlan geniş vurulacak yer çok farketmez
Afiyet olsun canım ara öğünlerin yokmuSelam kızlar..menüm..
Sabah: haşlanmış bir yumurta, kk peynir, iki zeytin, dört ceviz..
Saat 15 de: küçük dilim yufka böreği, iki sarma, iki kaşık turşu..
Hadi bakalım o zaman bu gidişle çok dayak yiyicezHahahahahhhahahaha diyosunnnnnnnyarin gorucez hepimiz bende gorduysem eger sopa geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?