Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menülerin diyet listesi gibi.gerçekten çok iyi.spor da süper.yarın eminim tartı yüzünü güldürecek

Sabah;iki haslanmis yumurta, salatalik,domates, peynir,zeytin, pastirma cay..

Aksam;tavuk izgara, yulaf ve ayran..

3-3,5lt su
Tam bir saat disarda yuruyus...
Benim gunum bitti..

A Ayferelif rakibem nerelerdesin sesin cikmiooo..bende son olarak 2si1 arada icip gunu kapiorum malum yarin Cuma ay inşALLAH 66 olmusumdr ya hareketli ve dengeli bi haftaydi..
SekerPancarii canimm bu arada bende kosu bandi almaya karar verdim disardaki yuruyusum kizimdan dolayi tempolu olmuyor tabiki hareket harekettir ama evde daha iyi olur die dusunuorum..kampanya kumpanya olursa haberdar edelim birbirimizi Miyav_su canm sende opucukkkk

Canım burdayım haftaya bende gün var iş güç uğrasıyorum inş 66 olmuşsundur bende bugün şişkinlikmi var anlamadım tartıyı duvardan duvara çarpıyorum üstüne çıkıp zıplıyorum yinede fazla tartıyor yarın yandım ben

Bugünkü menüm sabah peynir domates zeytin azcık bal azda yumurta arada tarhana cipsi akşam 3 çiğ köfte 1 küçük poğaça çay içtim küçük kase kuruyemiş 1 dilim ananas bu kadar yedim ama bugün vücudum su tututtu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…