Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar selam.hemen menümü yazayım.
10.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
11.00.. 1 tam 1 beyaz haş.yum.1 bar.ayran
Arada. 2 şek.nes.biraz kuruyemiş 3 gün kurusu
15.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
17-18 gibi 3 bardak 3 şek.çay 2 kurabiye
21.30... 5 kaşık şehriyeli yayla çor.
Çok açım şuan eve gidince kuruyemiş yicem.

KahvaltıM, bir yumurta , zeytin , peynir , biber , iki cerry domates , bir avuç badem ceviz , bir dilim ekmek ,
Ara , bir avuç badem , 2 bardak ayran
Aksam , fırında sebzeli tavuk , yoğurt , yarım dilim ekmek
Ara , yarim dilim kek (misafirim vardı da
Spor 3.buçuk saat sabah ,1 buçuk saat akşam; toplam 5 saat yürüdum
Ayaklarımın altları aciyo kızlar valla

Afiyet olsun canım

Sporun süper olmuş canım.menünde güzel afiyet olsun.

Kızlar menümü yazmayı unutmuşum bugün neyse hemen yazayım:)
Kahvaltı: 1yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim etimek
Ara öğün: bitki cayı ve badem
Öğlen: kabak yemegi ve yoğurt
Aksam: ızgara köfte salata ve ayran
Ve bolbol su ictim

kizlar yikandim.paklandm bakmadan yatmiim dedimm..Ayyy saatler kaldi şaka maka daha once hic bukadr heycanlanmamistim tartilamadim ya şiştimmmmm:)))
A Ayferelif canim.bazn banada oluo sabah gecio uyu dinlen bence eger hala uyumadiysan kacamk yoksa +da yoktur inşALLAH yatin ola hayrola inşALLAH 66yı horurum 68.8dim pazartesi ahh nasilda yakin 70e 2 haftam var kizlarla bulusmaya 62 felan olayim bari ozamana..neyse yarinki manzarayi gormeden atip tutmiim simdi..:)

SekerPancarii canim paylasmicakmisin listeyi.. miyav sabah bildirim yapicam diyodu
Evet Canım ama kaptan paylaşmamız ben buraya hesaplıyacam yazarım yetişirsem yazarım yetişemezden sizlerden biriniz yazıverin kızlar eşim yarın midesinden parça alınacak endoskopide oda zor oluyor biliyor Musunuz bilmiyorumda oradan göz randevum var lazer olucam yani yinede buraya uğramaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…