- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #135.401
Kizlar hepinize günaydın, hayırlı pazarlar canlarimmmm![]()
Günaydın kızlaarrGünaydın canlar hepinize mutlu hafta sonları diliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlaarrGünaydın canlar hepinize mutlu hafta sonları diliyorum![]()
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim güzel menün
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun partemm
Öğlen pilav fazla kaçmiş canim bide tabii aradakii biskremmm hiiç olmamış
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim çok iyiögle yemeğine özendim
pek severim öyle şeyleri
Afiyet olsun canimkuzum kaşar peyniri çok yağli ve normal bir dilimi 90 küsür kalori bence kaşar seviyorsan bir dilim ye ve beyaz peynir falan ye lor peyniri de kalorisi az bi peynir
Taze gelinim geçmiş olsun gitsin hastalik artikkktamam canim eşleştiririm tabiu
Afiyet olsun sevtalcim akşam yemeğin hiç olamamışçay yine fazla kaçmiş 3 şekerli 4 çayyyy
yanina da kurabikkk
Çooooookk sevindim miyavimmm çokkhayırlı olsun boll kazanç getirsin Rabbim bize ve tüm işsizlerede iş kapisi açsinnn amiiinn
Bende de gezme oldu mu yorgunluk falan kalmaazzhemen hazirlanir gezerimnn
![]()
Günaydın tatlım biz iyiyiz sende iyisindir umarımGünaydın kızlaarr![]()
canim bnde diorum ya senin daha fit durudugunu dusunuyorum die..neyi yanlis biliorum kizzzYanlış biliyorsun ben şuan kas var Canım beni görsen şaşırsın belki yalan gelecek ama şuan çok ince ve sıkılaşma var beni gören 68 kg sundur diyor
Vaaaooovv mooonnn harikaa görünüyorrsuuuun
Gerçekten süpersin Canım maşallah
Teşekkürler Canım Amin inşallah tek bana değil herkese inşallah hayırlı bir sezon olurda evin borcunu diğer borçlarımızı bitiririz inşallahSizin adınıza çok sevindim canım
İşin hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bol bol kazançlar nasip etsin inşallah. Bütün işsizkere hayırlı kapılar açsın
Teşekkürler Canım öyle alıştırdım kendimi inanırmısın ekmeği çorbalarda arıyorum oda alışkanlık çorba bitince böyle kalanların ekmek banıyoruz ya orada arıyorum ekmeğiMenün gayet güzel hele de İskender'i ekmeksiz yemeyi başarmışsan bravo
Günaydın CanımGünaydın canlar hepinize mutlu hafta sonları diliyorum![]()
Günaydın Canım Mutlu ve umutluyum hayırlısı ile dükkanıma gideceğimGünaydınnn tatlişlaaarrayy dün hiç uğramadim kusura bakmayın fistiklar eşimle kizim kayinbabamlara gittiler bende evde biraz keyiff yaptim
nasılsınız canlarımm iyi pazarlar
![]()
Hemen kendine gel havalardan Canım bende öyleyim o 5 kg da gider merak etme yeterki bırakma ve komşuna giderken tok git canımOffffff offffff kızlar ben hiç diyet modunda değilim. Motıvem çok düştü. Sanki artık kilo veremeyeceğim gibi geliyor. Şimdiye kadar 14 kilo verdim ama hala kilom dan memnun değilim.kilo vermem durdu artık. Sanırım vücudum bu tempoya alıştı. Baska bise ler yapmam lazım ama ne bilmiyorum.haziran sonuna kadar 54kilo olmak istiyorum.5 kilo var hala üstüme yapisti gitmiyoooooo
Üstelik bugün eski komşuma gidiyorum neler neler yapmıştır şimdi nasıl kendimi tutcam ben yaaa üstelik bu moralle