- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #135.441
Kızlar bugün çok sevinçliyim artık dükkanımı açmaya başlıyorum yarın temizlik yapıcaz eşimle sonrada gruplarımız geliyor Rus yok ama Malezyalı ve uzakdoğulu rabbim hayırlı bir kapı açtı sonunda artık salonda yürür koşar spor yaparım çok şükür paramı kazanıcam rabbim işsiz olan bütün insanlarımıza iş versin sıraSekerPancarii canım eşine versin
biran önce insanın psikolojisi bozuluyor bundan sonra 5.30 kalkar 06.00 da kahvaltı 07.00 dükkanda olurum kızlar
![]()
Aa ne guzel olmus canim hayirli olsun cok sevindimm

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim güzel menün
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun partemm
Öğlen pilav fazla kaçmiş canim bide tabii aradakii biskremmm hiiç olmamış
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim çok iyiögle yemeğine özendim
pek severim öyle şeyleri
Afiyet olsun canimkuzum kaşar peyniri çok yağli ve normal bir dilimi 90 küsür kalori bence kaşar seviyorsan bir dilim ye ve beyaz peynir falan ye lor peyniri de kalorisi az bi peynir
Taze gelinim geçmiş olsun gitsin hastalik artikkktamam canim eşleştiririm tabiu
Afiyet olsun sevtalcim akşam yemeğin hiç olamamışçay yine fazla kaçmiş 3 şekerli 4 çayyyy
yanina da kurabikkk
Çooooookk sevindim miyavimmm çokkhayırlı olsun boll kazanç getirsin Rabbim bize ve tüm işsizlerede iş kapisi açsinnn amiiinn
Bende de gezme oldu mu yorgunluk falan kalmaazzhemen hazirlanir gezerimnn
![]()
Aman bence de bi gidiversin su hastaliklar artik ne cektim be

suanda boyle gorunuyorum pantolonum 40 beden ama basenden tam belden bol geliyor..ki markasi twist younger bi marka oldugu icin kaliplari dardir..usttekide L beden ben salas sevdigim icin L aldim..
Vaaaaay cok guzel ve ince gorunuyorsun canim masallah cok hossun