Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bugün çok sevinçliyim artık dükkanımı açmaya başlıyorum yarın temizlik yapıcaz eşimle sonrada gruplarımız geliyor Rus yok ama Malezyalı ve uzakdoğulu rabbim hayırlı bir kapı açtı sonunda artık salonda yürür koşar spor yaparım çok şükür paramı kazanıcam rabbim işsiz olan bütün insanlarımıza iş versin sıra SekerPancarii SekerPancarii canım eşine versin :KK74:biran önce insanın psikolojisi bozuluyor bundan sonra 5.30 kalkar 06.00 da kahvaltı 07.00 dükkanda olurum kızlar :KK73::KK37::KK36:

Aa ne guzel olmus canim hayirli olsun cok sevindimm:KK19:

Afiyet olsun canim :KK200:

Afiyet olsun canim güzel menün:KK15:

Afiyet olsun canim:KK200:

Afiyet olsun partemm:KK60:

Öğlen pilav fazla kaçmiş canim bide tabii aradakii biskremmm hiiç olmamış:KK75:

Afiyet olsun canim:KK16::KK15:

Afiyet olsun canim çok iyi:KK19: ögle yemeğine özendim :kk77:pek severim öyle şeyleri:KK72:

Afiyet olsun canim:KK200: kuzum kaşar peyniri çok yağli ve normal bir dilimi 90 küsür kalori bence kaşar seviyorsan bir dilim ye ve beyaz peynir falan ye lor peyniri de kalorisi az bi peynir:KK39:

Taze gelinim geçmiş olsun gitsin hastalik artikkk:KK74::KK74: tamam canim eşleştiririm tabiu:KK60:

Afiyet olsun sevtalcim akşam yemeğin hiç olamamış:eek: çay yine fazla kaçmiş 3 şekerli 4 çayyyy:eek::eek::eek::eek:yanina da kurabikkk:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Çooooookk sevindim miyavimmm çokk:KK68::KK68: hayırlı olsun boll kazanç getirsin Rabbim bize ve tüm işsizlerede iş kapisi açsinnn amiiinn:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::nazar:

Bende de gezme oldu mu yorgunluk falan kalmaazz:KK45: hemen hazirlanir gezerimnn:KK48::KK45:

Aman bence de bi gidiversin su hastaliklar artik ne cektim be:KK53:

suanda boyle gorunuyorum pantolonum 40 beden ama basenden tam belden bol geliyor..ki markasi twist younger bi marka oldugu icin kaliplari dardir..usttekide L beden ben salas sevdigim icin L aldim..

Vaaaaay cok guzel ve ince gorunuyorsun canim masallah cok hossun:KK73::nazar:

Bugünkü menüm:
Sabah: omlet,domates-salatalık,zeytin,sosis tava, 2 peynirli sıkma( gözlemenin dürüm versiyonu Adana yöresine ait)
Ara:ş.siz Türk kahvesi, kuru incir,1 ceviz
Ara:2 mandalina,1/2 portakal,2 günkurusu arasına fındık
Akşam:haşl. Brokoli,6 küçük ızgara köfte, yoğurt
3 Lt su, 1 saat aerobik.

KahvaltıM, bir yumurta , zeytin , peynir , biber , salatalik , iki cherry domates , yarım dilim ekmek , bir avuç badem , iki catal pekmez
Ögleden sonra saat 3 gibi yedim
5 yaprak sarma , yoğurtlu sebze , salata , pilav üstü et sote vardı. Ben etini yedim Pilavdan da üç catal aldım. Poğaça vardı ama hiciv yemedim.iki lokma tatlı yedim kadayıf bir bardak ayran.
Ara iki gün kurusu, bir avuç fındık
Spor ;sabahar kahvaltıdan önce yarım saat.akşamda misafirlikten sonra 1 buçuk saat yürüdum. Yediklerim erimiştir inşallah

Miyav_su Miyav_su canimm bugun kuzenimn dugunu vardi cok yogundm yeni okudum dukkanini aciyomuşsun cnm hayirli uurlu olsun canm cokkk sevindm belki bizde ugrariz kizlarla belli mi olur:)

KahvaltıM, bir yumurta , zeytin , peynir , biber , salatalik , iki cherry domates , yarım dilim ekmek , bir avuç badem , iki catal pekmez
Ögleden sonra saat 3 gibi yedim
5 yaprak sarma , yoğurtlu sebze , salata , pilav üstü et sote vardı. Ben etini yedim Pilavdan da üç catal aldım. Poğaça vardı ama hiciv yemedim.iki lokma tatlı yedim kadayıf bir bardak ayran.
Ara iki gün kurusu, bir avuç fındık
Spor ;sabahar kahvaltıdan önce yarım saat.akşamda misafirlikten sonra 1 buçuk saat yürüdum. Yediklerim erimiştir inşallah
Kız sen neler yemişsin sarmalar:kk77:poğacalar,pilavlar ,ekmekler:KK62:

Bugünkü menüm:
Sabah: omlet,domates-salatalık,zeytin,sosis tava, 2 peynirli sıkma( gözlemenin dürüm versiyonu Adana yöresine ait)
Ara:ş.siz Türk kahvesi, kuru incir,1 ceviz
Ara:2 mandalina,1/2 portakal,2 günkurusu arasına fındık
Akşam:haşl. Brokoli,6 küçük ızgara köfte, yoğurt
3 Lt su, 1 saat aerobik.
2 tane sıkma fazla olmuş canimm küçük müydü boyutlari afiyet olsun pazartesi de takim içinde tartılıyoruz unutmaa haftasonu yediklerin çıkacak meydana:rolleyes::KK69:

Back
X