Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

düğün için gittik ev almaya karar verdik uzun sürdü canım. çarşamba tapuya gitcez bir sorun çıkmazsa ankaraya taşınıyoruz. ben artık sık sık giremem bide ankarada net olmayacak sonra 1 eylülde erzurumda olcam ordada taşınma telaşı net bağlanma filan ben anca bayram sonrası gelecem buraya artık

anam gercekmi kiz ee ne yapacaz ozaman geri donmeyecekmisin yani simdi dmiyecekmiyiz geri dondu diye sen bir onu soyle bakalim
bende sana birakacakstim takimi ben kime birakacam simdi mezun olmayi dusunuyordum bu hafta
eee kizlar hanginiz kaptan olacaksiniz bir diyin bakalim bana

anam gercekmi kiz ee ne yapacaz ozaman geri donmeyecekmisin yani simdi dmiyecekmiyiz geri dondu diye sen bir onu soyle bakalim
bende sana birakacakstim takimi ben kime birakacam simdi mezun olmayi dusunuyordum bu hafta
eee kizlar hanginiz kaptan olacaksiniz bir diyin bakalim bana

ankaraya gidene kadar girerim arada bir ama taşınınca kalır geri dönmek için ayrıldı yazdıracam mecburen bence özge yapar bu işi artık sohbetede girmeyecekmiş vakti çok :jeyyar:

ankaraya gidene kadar girerim arada bir ama taşınınca kalır geri dönmek için ayrıldı yazdıracam mecburen bence özge yapar bu işi artık sohbetede girmeyecekmiş vakti çok :jeyyar:

onun vakti okul acilana kadar var sonra dersleri cikar uzun sureli bir kaptan lazim takima bence

ya sorun degil ben simdi eylul 21 de gidecegim oyuzden buralardayim yani ama sonrasi yok turkiyeye gidecegim ordanda kaptanlik yapamam size basinizin caresine bakacaksiniz artik mecbur yani yoksa takim kapanir
gerci dedim simdi 21 eylule kadar diye ama yardimci olurum kaptan adayina o tarihe kadar bu sekildede hem daha iyi kavaramis olur ozamana kadar
ozge bence olmaz dersleri sinavlari kizin ustune atamayiz bunu aynalar bence bu is senin yien ben sana diyim erci send eokul baslayinca yogun oluyorsun aùma olsun yine surekli katilan biri olmasi lazim

ya sorun degil ben simdi eylul 21 de gidecegim oyuzden buralardayim yani ama sonrasi yok turkiyeye gidecegim ordanda kaptanlik yapamam size basinizin caresine bakacaksiniz artik mecbur yani yoksa takim kapanir
gerci dedim simdi 21 eylule kadar diye ama yardimci olurum kaptan adayina o tarihe kadar bu sekildede hem daha iyi kavaramis olur ozamana kadar
ozge bence olmaz dersleri sinavlari kizin ustune atamayiz bunu aynalar bence bu is senin yien ben sana diyim erci send eokul baslayinca yogun oluyorsun aùma olsun yine surekli katilan biri olmasi lazim

tamam canım 21 eylüle kadar beraber yapalım ama sonra bir hafta süre var bayrama git gel biri daha olsun yanımda sonra sorun olmaz yaprım ben

sırnaşık şey :roflol: delikafadulden hürsultan ay ablacım öyle ödül mü olur bari kıyafet filan iste ben öyle yapıyorum kaydirigubbakcemile3

hadi ben kaçtım benim pc bozuldu tamire gitti şimdi kardeşimin pc deyim akşam fırsat bulursam ondan gelirim yine öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

Back
X