- Konu Sahibi Pinarbartu
- #13.621
tebrikler neslicim iyi oldu bu yarış senin için aslında kazanmış sayılırsın sen baştan bir kilodan fazla vermem demiştin bak daha fazla vermişsin bravo sana mezuniyet pastanı ben yapım artık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:lepi:slm kizlarr ben geldim ama inanin acimdan geberecem uzgunum ama ancak bu kadar verebildim elimden zaten daha fazlasi gelemez zaten buna bile hayret ettim cok uzun zamandir kilo veremiyorum dogru durust cunkuu
bu hafta akrep sayesinde hedefime dahada yaklastimm haftaya insallah bitecek bu is
akrepp birdaha yarisalimm iyi oluyor bakk insanin yerken aklina akrep geliyorr ayyy ayy oldum ama valla
hoşgeldin kız özledik seni ankara doping olmuş sana ne güzel yeni evin hayırlı olsun canım kardeşinde hayırlısıyla yapıp gelsin askerliğini hem güzel yer çıkmış bak manisa güzeldir haaaslm kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm a.s. a.s. a.s.
nasılsınız bakalım, neler oldu ben yokken, geçmişi okuyamadım daha. beni sorarsanız ben çok iyiyim. düğün güzel geçti. yerimde hiç durmadım durmadan oynadım 2 gün delikafadulden delikafadulden delikafadulden daha sonra inş hayırlı olur bir işe kalkıştım. sonunda evleniyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmm :lepi: :lepi: :lepi:
ama sakın yanlış anlamayın ev alıyorum :jeyyar: delikafadulden çok kısa bir sürede oldu ankaradan ev almaya karar verdim tabi kredi çekerek :kedi: 10 yıl borçlanacam mafoldumben allah yardım etsin bana :Saruboceq: çarşamba günü tapu işi için tekrar ankaraya gidecem. sonra ev taşınma işleri başlayacak. daha sonra dinlenmeden erzuruma döncem ve biliyorsunuz ordada ev sorunu var onla uğraşacam. yani bu ramazan bana zor geçecek allah yardımcım olsun :Saruboceq:
geçmiş kandiliniz mübarek olsun bu arada kızlar. bir konuda duanızı istiyorum. pazartesi günü kardeşimin nerde askerlik yapacağı belli olacak salı günüde gidecek mafoldumben dua edin güzel bir yer çıksın
kızlar bu arada bende diyet miyet kalmadı :kedi: :kedi: :kedi: ordan oraya koşuşturma, düzen filan uçtu gitti. ama geri döncem bakın görün ankara biraz kendime getirdi beni tekrar düzene girecem inşallah.
yarın düğün var yine burda misafirlerimiz olabilir bide kardeşimin askere gitmesi sonra ankaraya tekrar gidecem. daha sonra taşınma işleri nasıl gelecem buraya bilmiyorum. zaten ankaraya gidince net olmayacak. bakalım hayırlısı. benden bu kadar
eeeeeeeeeee siz nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

vereliniortakvereliniortak:enbuyukkk:neslihancığım bende varım yarışa tabi nazco kabul ederse,bu arada ben mersindeyim ay bak adanaya gelip mersinede uğrayıp benimle görüşmezsen valla darılırım.beklerim bak mersine gelirsen
varım olmasınada keşke önceden öğrenseydim ben hafta sonu misafirlerle koşşturmacadan ne yedim bilmiyorum patlayıncaya kadar yedim useremcim yani benim işim biraz zor ama benden belli olmaz hadi yarışalım bakalımzemuszemuszemuszemus
kızlar oku oku bitiremiyorum yazdıklarınızı daha yirmi sayfa daha okuyacağım oooo aşağısı kalabalıklaşmış nabersiniz bakalım