- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.041
Bugün seninle ikimiz vardıkbende kizi uyuttumda geldim canim yalniz degilsin merak etme...
Ay inşallah evet uzakdoğulu gruplar böyle sabah 4 de kahvaltı yaparlar sonra alışveriş malesef ben yetişemeyeceğim gruplara Oray'a varmam için 2 minibüs değiştiricem ki o saatte yok dükkanım Pamukkale'de ben merkezde 30 km var malesefYarin inşALLAH alisveris yapar gruplar canim..sabah 6da ne grubuymus o gozunu senin dukkandami aćicaklarrr
Ay sorma bende dün öyleydim CanımAyy bende regliyim yarın kaç çıkcak acaba tarrı.canımda öyle bi tatlı çekiyoki yedim yicem nerdeyse.
Afiyet olsun hani yürüyüş yoktu kızKahvaltıM, 2 yumurta, zeytin, peynir, bir dilim ekmek
Ara, iki gün kurusu, bir avuç badem, bir bardak tarcinli sut, iki kare bitter
Aksam , bir küçük tabak patates salatası, yoğurt
Ara , bir bardak tarcinli sut .birkaç ceviz
Spor 2 saat yürüdum
Onlar Sana gizliden takmışlar Canım hedefleri seni bezdirmek sakın ola kanmaEvet ya hep çıkıyor yaglarinizdan kurtulun diyor birde.bende sinir oluyorum ekstra yapıyorlar sanki
uzakdoğulular böyle otelden biliyorum çünkü sabah 4 de kahvaltı yaparlardı akşam 7 de yatarlardı zaten yetişemem malesef inşallah Canım olsun artık kaç gündür gidip geliyorum bugün bile hiç oturmadım yerime dükkanı temizle malzeme yerleştirSabahın köründe ne işleri varmış kız. Söyle biraz geç gelsinler .inşallah yarın güzel satış yaparsın Canım . Üzme kendini
Oh ne güzel Canım iyi yapmışsın bende dükkandan çıkınca spora gidecektim yeğenim aradı teyze gel yemek ısmarlayacam diye biraz cimridir kendisi bende gittim Avmde yedik biraz gezdik iyi oldu şimdi yatıcam artıkÇocuklarin yüzme kursu vardı canım. Eşimle onları bıraktık. Kızlar çıkana kadar biraz dolaştık. Biraz önce geldim
Afiyet olsunda kahvaltın yok CanımKızlar bende hemen menümü yazayım.
10.30... 35 dk eliptik+250 twester+150 mekik
12.00.. 2 şek.nescafe
Arada... 3 gün kurusu biraz kuruyemiş
15.00... 40 dk eliptik+250 twester.+150 mekik
18.30... 1 kepçe mer.çorb.1 haş.baget 1 parça pat.ve 4 parça karnıbahar.
İlerki saatlerdede kahve ve kuruyemiş olur heralde.inş.bi tatlı çılgınlığı yapmam.
Menün güzel afiyet olsun Canım bebiş Nasıl oldu biraz daha iyi miSabah:haşl. Yumurta, peynir, zeytin,domates, salatalık, 1 dlm tb ekmeği
Ara:t. Kahvesi,1 kuru incir
Öğle: pırasa,yoğurt,1 dlm tb ekmek
Ara:2 mandalina,1 portakal,2 günkurusu arasına fındık
Akşam: fırında pişirdiğim patlıcandan karnıyarık, yoğurt, semizotu salatası
3 Lt su.spor yapamadım geceden uykusuz olduğum ve başım ağrıdığı için
Evet canım öyle oldu.regl olamadım ya hala ondan mı ne canım acayip tatlı istiyo.geçen hafta almıştım bir paket yarısı duruyor daha.bu hafta almadım evde olunca tutamıyorum kendimi yiyorumAfiyet olsun hani yürüyüş yoktu kızbeni kandırdı birde bu hafta çok yedin şu bitterleri
Menün güzel miyavim.Bende kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta yanında havuç zeytin peynir yedim öğlen yemeğe yetişemedim malesef 1 portakal 2 kuru incir akşam ise dışarda ızgara köfte bol salata bol su içtim
Evde bulundurmamak lazım böyle şeyleri Canım insan ister istemez yiyor malesefEvet canım öyle oldu.regl olamadım ya hala ondan mı ne canım acayip tatlı istiyo.geçen hafta almıştım bir paket yarısı duruyor daha.bu hafta almadım evde olunca tutamıyorum kendimi yiyorum
Bende hazır DeğilimMenün güzel miyavim.
Kizzzzzzzz ben yarına hiç hazır değilim yaaa.yarın tartılmasam mi ne.
Ayy sorma miyavim. Biraz önce uyudu.bütün gün 2 saat uyumuştu oda öğlen dayanamadı sonunda.birazdan da uyanır beni uyutmaz artık sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?