Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bende hemen menümü yazayım.
10.30... 35 dk eliptik+250 twester+150 mekik
12.00.. 2 şek.nescafe
Arada... 3 gün kurusu biraz kuruyemiş
15.00... 40 dk eliptik+250 twester.+150 mekik
18.30... 1 kepçe mer.çorb.1 haş.baget 1 parça pat.ve 4 parça karnıbahar.
İlerki saatlerdede kahve ve kuruyemiş olur heralde.inş.bi tatlı çılgınlığı yapmam.

Sabah:haşl. Yumurta, peynir, zeytin,domates, salatalık, 1 dlm tb ekmeği
Ara:t. Kahvesi,1 kuru incir
Öğle: pırasa,yoğurt,1 dlm tb ekmek
Ara:2 mandalina,1 portakal,2 günkurusu arasına fındık
Akşam: fırında pişirdiğim patlıcandan karnıyarık, yoğurt, semizotu salatası
3 Lt su.spor yapamadım geceden uykusuz olduğum ve başım ağrıdığı için

Yarin inşALLAH alisveris yapar gruplar canim..sabah 6da ne grubuymus o gozunu senin dukkandami aćicaklarrr
Ay inşallah evet uzakdoğulu gruplar böyle sabah 4 de kahvaltı yaparlar sonra alışveriş malesef ben yetişemeyeceğim gruplara Oray'a varmam için 2 minibüs değiştiricem ki o saatte yok dükkanım Pamukkale'de ben merkezde 30 km var malesef

Afiyet olsun hani yürüyüş yoktu kızbeni kandırdı birde bu hafta çok yedin şu bitterleri

Sabahın köründe ne işleri varmış kız. Söyle biraz geç gelsinler .inşallah yarın güzel satış yaparsın Canım. Üzme kendini
uzakdoğulular böyle otelden biliyorum çünkü sabah 4 de kahvaltı yaparlardı akşam 7 de yatarlardı zaten yetişemem malesef inşallah Canım olsun artık kaç gündür gidip geliyorum bugün bile hiç oturmadım yerime dükkanı temizle malzeme yerleştir

Çocuklarin yüzme kursu vardı canım. Eşimle onları bıraktık. Kızlar çıkana kadar biraz dolaştık. Biraz önce geldim
Oh ne güzel Canım iyi yapmışsın bende dükkandan çıkınca spora gidecektim yeğenim aradı teyze gel yemek ısmarlayacam diye biraz cimridir kendisi bende gittim Avmde yedik biraz gezdik iyi oldu şimdi yatıcam artık

Afiyet olsunda kahvaltın yok Canım

Menün güzel afiyet olsun Canım bebiş Nasıl oldu biraz daha iyi mi

Bende kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta yanında havuç zeytin peynir yedim öğlen yemeğe yetişemedim malesef 1 portakal 2 kuru incir akşam ise dışarda ızgara köfte bol salata bol su içtim

Afiyet olsun hani yürüyüş yoktu kızbeni kandırdı birde bu hafta çok yedin şu bitterleri
Evet canım öyle oldu.regl olamadım ya hala ondan mı ne canım acayip tatlı istiyo.geçen hafta almıştım bir paket yarısı duruyor daha.bu hafta almadım evde olunca tutamıyorum kendimi yiyorum

Bende kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta yanında havuç zeytin peynir yedim öğlen yemeğe yetişemedim malesef 1 portakal 2 kuru incir akşam ise dışarda ızgara köfte bol salata bol su içtim
Menün güzel miyavim.
Kizzzzzzzz ben yarına hiç hazır değilim yaaa.yarın tartılmasam mi ne.

Evet canım öyle oldu.regl olamadım ya hala ondan mı ne canım acayip tatlı istiyo.geçen hafta almıştım bir paket yarısı duruyor daha.bu hafta almadım evde olunca tutamıyorum kendimi yiyorum
Evde bulundurmamak lazım böyle şeyleri Canım insan ister istemez yiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…