- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.001
Ay bende iç çamaşırı ve bizim burdaki hacı Şerif tatlıcının reklamı çıkıyor gıcıklığına ya çok güzel şeyler var aman allahım
Hiç sorma canım bende +++++larda yım. Hemde öyle böyle değilZayıflayıp alayım bariama şuan + dayım malesef hem kaçamaklar hem reglim yaklaştı malesef
Bende de hep estetik reklamı çıkıyor. Yağ aldırma reklamı gıcıklığına mi yapıyorlar .bu neeeeeee yaAy bende iç çamaşırı ve bizim burdaki hacı Şerif tatlıcının reklamı çıkıyor gıcıklığına ya çok güzel şeyler var aman allahım
Beni kandırıyorsun değil mi gıcıkHiç sorma canım bende +++++larda yım. Hemde öyle böyle değil
Kız sen niye gıcık oluyorsun ki sende fazlalık yok asıl bende fazlalıkBende de hep estetik reklamı çıkıyor. Yağ aldırma reklamı gıcıklığına mi yapıyorlar .bu neeeeeee ya
Insallah canm.Ay Can'ım kıyamam inşallah bir an önce iyileşir bebiş
oda insallah iyilesir. Bizim hem dis huysuzlugu var. Hem bi gozu akiyodu hemde az bi burnu akiyodu..basinda yani basladik ilaclar toparlicak insallah cnm sagol..canim cok gecmis olsunnnndiş evresinde oluyor oyle..kiyamam ona..bizde 2 haftadr hastayiz gala hirlio hapsirio dikkat et canim ALLAH'a emanet olun..
Insallah canm cok onemli zamanlar..Sağol canım.zaten menülerime dikkat ettiysen fazla kısmıyorum.normal yemeğimi yiyorum ıvır zıvır abur cuburdan uzak duruyorum.ara öğünlerimi yapıyorum ve bol su içiyorum.bşr de spor yapıyorum.inşallah kazasız belasız atlatırım
jel demedi cnm bize verirdi diye dusunuyorm. Yine gidersem sorarim cnm sagol onerin icin..@ParteMoralll canim bide biz dişi icin bi jel aldik dr.umz pek ise yaradigini dusunmuorum dedi ama esim deneyelim die aldi ferahlatici ve agri kesiciymis gunde 3-4 kez surulebiliyor bence azda olsa rahatlatio yavrulari denemek istersen dr.nuza danisabilirsin canim..cocuklar hasta olunca insan alt ust oluyor..Menundede bence kacamak denick pek birsey yok oyle bi durumda iyi bile idare etmişsin..Uykusuzlukta var tabii direncli olman lazm canim inşALLAH yavruyu cok huzursz etmeden gecer hider biran once
Normal cnm halsiz iste mizmizlaniyo bazen iyi..@ParteMoralll canım bebiş Nasıl oldu merak ettim haber ver
sen demek ic camasiri bakiyosun ondan:) bende kiyafet ayakkni yada englshn reklamlari neye bakarsam :)Ay bende iç çamaşırı ve bizim burdaki hacı Şerif tatlıcının reklamı çıkıyor gıcıklığına ya çok güzel şeyler var aman allahım
Yok be ben asla hacı Şerif'in sayfasına bakmadım ki Allah Allah zaten Denizli'nin meşhur tatlıcısı sayfaya bakıncaya kadar gider yerim dibimde
Kız 1 kere baktım iç çamaşırına kabulInsallah canm.
oda insallah iyilesir. Bizim hem dis huysuzlugu var. Hem bi gozu akiyodu hemde az bi burnu akiyodu..basinda yani basladik ilaclar toparlicak insallah cnm sagol..
Insallah canm cok onemli zamanlar..
jel demedi cnm bize verirdi diye dusunuyorm. Yine gidersem sorarim cnm sagol onerin icin..
Normal cnm halsiz iste mizmizlaniyo bazen iyi..
sen demek ic camasiri bakiyosun ondan:) bende kiyafet ayakkni yada englshn reklamlari neye bakarsam :)
Oyleeee olsunnnmmKız 1 kere baktım iç çamaşırına kabulama hacı Şerif tatlıcıya hiç bakmadım daha gecen eşim burda iken gittik eşim tatlı ben sade Türk kahvesi içtim
Gercekten anaOyleeee olsunnnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?