Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Zayıflayıp alayım bari ama şuan + dayım malesef hem kaçamaklar hem reglim yaklaştı malesef

Hiç sorma canım bende +++++larda yım. Hemde öyle böyle değil
Beni kandırıyorsun değil mi gıcık inanmam kimbilir kaç saat yürüdünde geldin sayfada yoktun benim bugünde satış olmadı son grup varmış 18.30 da o gelirse bende spora gidicem Allah nasip ederse

Ay Can'ım kıyamam inşallah bir an önce iyileşir bebiş
Insallah canm.
canim cok gecmis olsunnnn diş evresinde oluyor oyle..kiyamam ona..bizde 2 haftadr hastayiz gala hirlio hapsirio dikkat et canim ALLAH'a emanet olun..
oda insallah iyilesir. Bizim hem dis huysuzlugu var. Hem bi gozu akiyodu hemde az bi burnu akiyodu..basinda yani basladik ilaclar toparlicak insallah cnm sagol..
Insallah canm cok onemli zamanlar..
jel demedi cnm bize verirdi diye dusunuyorm. Yine gidersem sorarim cnm sagol onerin icin..
@ParteMoralll canım bebiş Nasıl oldu merak ettim haber ver
Normal cnm halsiz iste mizmizlaniyo bazen iyi..
Ay bende iç çamaşırı ve bizim burdaki hacı Şerif tatlıcının reklamı çıkıyor gıcıklığına ya çok güzel şeyler var aman allahım
sen demek ic camasiri bakiyosun ondan:) bende kiyafet ayakkni yada englshn reklamlari neye bakarsam :)

Kız 1 kere baktım iç çamaşırına kabul ama hacı Şerif tatlıcıya hiç bakmadım daha gecen eşim burda iken gittik eşim tatlı ben sade Türk kahvesi içtim

Müşteride para harcamıyor bugünde kazanamadık para yarın sabah 6 da varmış grup Nasıl gelicem sabah sokaklarda köpekler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…