- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.101
Canım hedefine az kalmış zaten vücudu yormadan yavaş yavaş verirsin emeklerinin karşılığını alırsın inş aslında bende 78 lerden düştüm bu kiloya bünye işte kilo almaya müsait doğum kiloları kalıyor haliyle insan sıkılıyor artık diyet yapa yapa hayırlısı artık sağlık daha önemli neyse iyi geceler canım yarın görüşmek üzereYarin icin buyuk beklentilerim yok ama yinede umutluyum -500 de -500 dür..cunku yuruyus yapamadim hareketsiz bi haftaydi benim icin..vücutta bu beslenmeye alisti nekadr az yesemde -gorurmuyum bilemiorum..Ayyy 64ü ucundan kiyisindan gorurmuyum acaba belki o brownileri fistiklari yemiyeydim gorurdum..Haftaua derli toplu bi beslenme sekli yapip kendimi denicem..
Yok bakmadım erkenden uyumuştumMiyav_su canimmm buralardamisinnnn listeye baktnmi bi yanlislik olmasin
Afiyet olsun CanımSabah;iki haslanmis yumurta,peynir cay
Ogle; et izgara yogurt
Aksam; nohut yemegi, salata, iki kasik bulgur..
2saat yurudum disardaydim..
Su bolbol ictim..
Sağol canim.hala huzursuz.2 saate bir uyandı yine.bugün dr kontrolü var.sen nasılsın ?Menün güzel afiyet olsun Canım bebiş Nasıl oldu biraz daha iyi mi
Çok güzel canım.inşallah karşılığını alırsın tartıdaBende kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta yanında havuç zeytin peynir yedim öğlen yemeğe yetişemedim malesef 1 portakal 2 kuru incir akşam ise dışarda ızgara köfte bol salata bol su içtim
İyiyim bende sağol biraz sonra evden çıkacam dükkana gidicem hiçbirşey Canım istemiyor sabah sabah midem bulanıyor kullandığım ilaçlardanSağol canim.hala huzursuz.2 saate bir uyandı yine.bugün dr kontrolü var.sen nasılsın ?
Benim zor gidiyor Canım kilolar malesefÇok güzel canım.inşallah karşılığını alırsın tartıda
Günaydın kızlar herkese bol eksiler
Günaydın canım
Tebrikler canımHerkese günaydın kızlar 800 gr vermişim bunada şükür görüşmek üzere
Tşkler canım bebişini bol bol kokla çabuk büyüyorlar çünküTebrikler canım
Çok güzel menün canım afiyet olsunSabah;iki haslanmis yumurta,peynir cay
Ogle; et izgara yogurt
Aksam; nohut yemegi, salata, iki kasik bulgur..
2saat yurudum disardaydim..
Su bolbol ictim..
Şeker ilacı kullanıyordun değil mi? Onlar bulantı yapar gerçekten.geçmiş olsun bol kazançlar canımİyiyim bende sağol biraz sonra evden çıkacam dükkana gidicem hiçbirşey Canım istemiyor sabah sabah midem bulanıyor kullandığım ilaçlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?