- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.141
Kizlar gunaydin...
Miyav_su canimmmm dukkanini actinmi hadi hayirli uurlu olsun canimm benim RABBIM bin bereket versin @SekerPancari71 canim bebek mi geliyor hadi hayirlisiyla gelsin inşALLAH ALLAH anasina babasina bagislasin saglikla sihhatle
@kitap_asigi canim gecmis olsun bebde oyke antibiorik icnesim iyiyim simdi ama burnum hala tikali sinuslerim dolu..
kızlar dükkandan çıkınca spor salonunda olucağım yorgun olur yazamazsam kahvaltı 1 portakal, yarım ayva ,avuç içi peynir,salatalık,domates,1 çay bardağı antepfıstığı akşam ise dünden kalma mercimek çorbam birde közlenmiş patlıcanı domates ile soteledim yanında yogurt
Geldim cnm sagol sordugun icin.. kizim gece atesi firladii yaniyodi alev alev uyuyamadk doktora falan gittik gozu falan akiyo kotu oldu cok halsiz bide dis cikariyomus zor bigundu benim icin evde de degildim..
Niye canin sıkkın hayirdir ne oldu?Canim cok sıkkın kizlar hesaplamayi yapamaycm biriniz yaparmsnz rica etsem
Gecen hafta 77.1 bu hafta 75.9
canim gecmedimi hala..benim 2 hafta oldu hala burnum akio ama dr.a gitmedim ben esim cok israr etti isten kalkti geldi ama gitmedim..normalde migrenim var cnm ama bende sinuzitten supheleniorm ilk firsatta dr.a gidicm zaten coxukkugumdn et vardi bnm burnumda minicik rahatsz etmz dedi dr ama onada bi baktirocm ne zamn basim agrisa burnun tikanir hep..Cok gecmis olsun canim. Ben su bogazi halledebilsem gerisi cok muhim degil. Agrisindan uykudan uyaniyorum resmen..
Sinuzit mi senin hastaligin? Of cok zor. O na da ilac fayda etmiyor genelde
cok iyi canimmmmmmmmmSelam kızlar...
Giden kilo -800 gr..
cnm iyisin dimi..ben yapiim o vakit umarm dogru yaparimCanim cok sıkkın kizlar hesaplamayi yapamaycm biriniz yaparmsnz rica etsem
[/QUOTE]*** 14. TAKIM 455. ETAP***
Sevtal87(61.5 / 62.2/+700 /%-1.13)
Sarraf(81.4/80.6 / 0.8/%0.98)
Miyav_su(80.9/ / / 80.9 kilom sabit)
Marlin18(58.8// /58.8 kilom sabit)
Moon8187 (65.7/64.9 /-800/%1.21)
ParteMoralll (74.0 / / /%)
Ayferelif (66.2 /65.4 / -800/%1.21)
esmerm91 ( 77.1/75.9 /-1.2 /%-1.6)yeni üye başlangıç tarihi 25 şubat 2016 başlangıç kilo:80.9,hedef kilo:60
14. TAKIM ORTALAMASI:
Teşekkür ederim tatlımmm...cok iyi canimmmmmmmmm
Hayırlar olsun canım ne oldu..Canim cok sıkkın kizlar hesaplamayi yapamaycm biriniz yaparmsnz rica etsem
Çok iyi maşallah CanımHerkese günaydın kızlar 800 gr vermişim bunada şükür görüşmek üzere
Hayırdır Can'ım ne oldu? Ayrıca tebrikler kilo için gayet güzel gidiyorCanim cok sıkkın kizlar hesaplamayi yapamaycm biriniz yaparmsnz rica etsem
Evet malesef ya mide bulantısından ölücem sandım sabah 1000 mg akşam 1000 mg mahvediyor beniŞeker ilacı kullanıyordun değil mi? Onlar bulantı yapar gerçekten.geçmiş olsun bol kazançlar canım
Evet inşallah veririz hep birlikte CanımOlsun gram gram da gitse sevineceğiz.kilo vermek sabır işi
Bende öyle artı bekliyordum kendi kilomu kız ikimizde sabit çıktık beraberiz sen bana yaz cezayı bu seferlik öyle olsunKizlar hepinize günaydın, hayırlı cumalar olsun inşallah.
Bu hafta hiç kilo veremedim.ilk defa oldu.gerçi ben artı bekliyordum en azından sabit kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?