Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ALLAHIM BÖYLE HAYALLER KURMAK BİLE ÇOK GÜZEL..
KOLAY DEGİL ARKADAŞIM BEN 10 YILDIR HİÇ BU KADAR ZAYIFLAMAMIŞTIM DAHA DOGRUSU EN AZ 98 OLABİLMİŞTİM..
VALLA BENİ GÖREN SANKİ MARANGOZDA YONTULMUŞ GİBİ OLMUŞUN DİYOLA..
Bİ DE GARİP BİŞİ OLUYO..
ŞİMDİ BEN 2-3 HAFTA 2-3 KİLO VERİYOM YA KİLO VERMEDİGİM SONRAKİ HAFTALAR HERKES ZAYIFLAMIŞIN DİYO..
VÜCUDUM SONRADAN TOPARLIYO HERHALDE..
YADA ÇAKTIRMIYO BANA.HANİ NASILSA 2 GÜN İÇİNDE GERİ ALIR DİYE DERİLERİM TOPLANMIYO..
SONRA BAKIYO GELEN GİDEN YOK SARKMIYEM BARİ DİYE SIKILAŞIYO:roflol:

canim insalllah hayallrin gercek olur ne diyelim bu arada cocuklar kucagimda oyuzden fazla yazamiyom gorusuruz sonra ben en iyisi cikim opuldunuz

nasıl olsun emoşum bu gün koca gün geçmişi okumakla geçti işte bide felen giden sersem oldum:bbo::bbo:

of beeee bu kız depresyona girmeye yer arıyo noluyo kızım sana ya hah tamam düzelmiş dedik tam yeni bir mesaj depresyona girdim ne sandın komşu kapısımı bu bi giriyon bi çıkıyon topla kendini bakalım hayat güzel herşey güzel diyet nasıl gidiyoo sen ondan haber verkaydirigubbakcemile:olmaz::oklava:
ay çıktım çıktım sonunda kaydirigubbakcemile3 depresyon değilde üstüme bi ağırlık çötü ama geçti diyet de iyi gibiydi de bugün elma diyetini bozdum zaten demin de karnım ağrıdı ya ben normal yoldan diyete devam ediyim en iisi kaydirigubbakcemile4
allahım şu çizelgenin güzelligine bak yarabbim....:nazar:
bi de 90 nın altına inse....:Saruboceq:
bu cuma ve gelecek hafta cuma ...
ben bu işi bitircem başka yolu yok...
aslında 2-3 kilo da fazladan versem ..SÜPER OLUR:dance:
aahhhh ahhh nerde o günlerr... :umursamaz:
slm kizlar anam ne cok yazmissiniz
allahh kiz emos ugrasma kardesimle bak cocugu samar oglani yapmisin :))))

hee çocuğunuz samaroğlanı oldu siz susun bakim :umursamaz: :umursamaz:

kızlar ben çıkyom..yarına gelemem belki belkide gelirim..
kim bilir
bu diyet güzeldi armutla ve erik haricinde 1 dilim kepek ekmegimde fazladandı.ama bence iyiydi.napam o kadarcık kusur sultan da bile olur..
sultan demişken hür sultan naptı acep..:jeyyar:
hür sultanım özgür sultanım..ye anam ye..yerimseniben
boş ver diyeti ya..yerimseniben

salı çarşamba perşembe cuma....sositososito
oh oh yanadan ....sositososito
perşembe akşamda nöbetteyim..allah izin verirse cuma sabah erkenden yazarım zemuszemus
kendimi süper motive hissediyom ya..:sm_cool:

Kızlar ben 3 gün yokum azcık gezicem tatil filan yapamadım zaten. kaydirigubbakcemile3 ama cuma gelirim kilomu bildiririm tamam mı? Görüsürük. :kedi:

günaydınnnnnnnnnnnnn ben geldim opuyorumnanaktan

:1shok:
ne diyon kı..
allahım sen kaptan olmadan mezun olmam lazım.........

bu hafta oluyorum kurtulamadın benden senin hedef 85 den 75 oldu :jeyyar:

ah canım sorma ...allah vermesinde bu kız daha dünyayı tanımadan yoruldu..
ne depresyonu kızım daha el içine karışcan..
valla yarın elin ogluna da böyle yaparsan öyle bi koyar seni depresyona , bi daha çıkamazsın allah muhafaza

valla özge elin oğlunu depresyona sokar benden söylemesi delikafadulden

Kızlar ben 3 gün yokum azcık gezicem tatil filan yapamadım zaten. kaydirigubbakcemile3 ama cuma gelirim kilomu bildiririm tamam mı? Görüsürük. :kedi:

gez güzelim, kendine gel. dikkat et kilo alıp gelme yoksa depresyondan kurtaramayız seni a.s

kahvaltıda çok az bi peynir, yarım salatalık ve maydonoz yedim yine mi abarttım acaba az yedim demi olsun aynalar geri döndü duyduk duymadık demeyin herkes korksun benden kaydirigubbakcemile4

ay canım geçmişi okuyordum mesajını yeni gördüm.sanada günaydın canım.valla ben dün elma diyetini azcık bozdum.akşam 1 kase cacık ve 2-3 kaşık makarna yedim.ama bugün daha dikkatli olucam.sabah aç karnına 3 tane kayısı,kahvaltıda 2 dilim kepek ekmegine krem peynir sürüp yedim.bundan sonrada elmaya devam.ben çay içmeyi çok seviyorum ama midemde elmadan başka bişey olmadığı için çayıda içince çok midem bulanıyor.bende arada bir iki tane yulaflı kepekli bisküvi yiyorum.inşaallah bu diyetle nazcoyu ezip geçicem.zafer benim olucak:hooray:

kahvaltıda çok az bi peynir, yarım salatalık ve maydonoz yedim yine mi abarttım acaba az yedim demi olsun aynalar geri döndü duyduk duymadık demeyin herkes korksun benden kaydirigubbakcemile4

canım bence sabah kahvaltısını iyi yap.yoksa öğlen akşam yemeklere saldırabilirsin.sende elma diyetine başlıyormuşsun hadi hayırlı olsun.valla elmadan tiksinmeden şu kilolardan kurtuluruz inşaallah.

Back
X