Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar ben KV deme gidiyorum. Size iyi kapismalar. @miyav_su @ParteMoralll
Kapisma yok :)
Çok güzel menün ve sporun.çoğunuz günde iki öğün yiyorsunuz dikkatimi çekti.ben hayatta dayanamam ya.3 ana öğün yapıyorum bir de ara öğün anca kurtarıyor beni
canim bana yetiyor cok doyurucu yedigim icin olabilir. O iki ogunumde dolu dolu oluyo inan hic acikmiyorum..
Masallah ya cok iyi.sen kacla baslamistin diyete
Sagol cnm 88ile basladim..4ocakta
@ParteMoralll bu benden sana gelsin enişteyi gönder evdenEki Görüntüle 1801260

Aaaa gözünüz aydın darisi bana @miyav_su ya olsun inşallah
Amiiinn canim benim inşallah sizin de bebiş haberlerinizi duyucaz
Barismam banane seni cagiriyor da bizi çağırmıyor bak
Nispet yapıyor kiizz nazlaniyor dün siz onu çagirmadinizz yaaa
çagırıyorum canım benim sizsiz olur mu özellikle sensiz canım

gözünüzaydın anabalı babalı sağlıcakla büyütsünler canım
Amiiin canım saol
Gözünüzaydın olsun canım bendemi doğursam heveslendim
Saol canim kiz sen evli miydin¿¿

Merhabalar bende bildirim yapayim hanimlar
Sabah 1 dilim ekmek yumurta peynir
Aksam sebze yemegi 4,5 kasik makarna ve boool yogurtlu kara lahana salatasi bide ogle 1 sekerpare yedim misafirlikte
Hemde diyetin ilk günlerinden tatliii miii ama yarın güzel bir menüyle telafi edersin seeennnn edersin dimiiii

Bende kendi olculerim vardi bi kac kg verdigimde olcmustm suan farklar baya guzel..
Mesela basenim 12cm
Popom 10cm
Gobegimde 12cm gitmis
Benim icin guzel rakamlar..
ben buraya yazmazsam sorun olmaz herhalde SekerPancarii :)
Hayır canim isteyen paylaşabilir ama ölçülerinizi hep not alin deftere farki görmek çok güzel oluyor

Bende kendi olculerim vardi bi kac kg verdigimde olcmustm suan farklar baya guzel..
Mesela basenim 12cm
Popom 10cm
Gobegimde 12cm gitmis
Benim icin guzel rakamlar..
ben buraya yazmazsam sorun olmaz herhalde SekerPancarii :)
Maşallah canim çok güzel incelmişsin❤☺☺☺

Iyi akşamlar fıstıklaaar çok güzel konuşmuşsunuz hepsini okuyamadim simdi çıkıyorum kiz uyudu eşim çağırıyo yarin geçmişi okumaya devam ederim iyi geceler canlarimm

Amiiin canım saol

Amiiin canım saol

Canım 6 yıllık evliyim 3 buçuk yaşında kızım var hatta söylemiştim sanki gözünden kaçmış olabilir canım

Edicem edicem insallah nazar var üstümde kaptanimsu nazarlar bi dagilsin insallah gor bak tıg gibi olcam
Ayyy sorma kız bende de nazar var.eltimler eşimin kuzeni falan gelmişti akşam çaya. Herkes çok kilo verdin. Ne yaptın falan dediler.kaç kilo verdin diye sordular.söyleyince hepsinin ağzı açık kaldı. Resmen kıskandılar.iki gün sonra onlarda yürüyüşe başladılar. Eltimde dedı ki seni kıskanıyoruz.bende kıskanmayın sizde verin dedim.o günden beri gram veremedim.hepsinin gözü kaldı resmen

Gözleri çıksın pis insanlar ancak azıcık kilo vereni gorsunlerde nazar vursunlar neyse Rabbi'miz dilerse kimse nazar vuramazyılmak yok hanımlar diyete dewam yaza incecik olcez insallah

Gözleri çıksın pis insanlar ancak azıcık kilo vereni gorsunlerde nazar vursunlar neyse Rabbi'miz dilerse kimse nazar vuramazyılmak yok hanımlar diyete dewam yaza incecik olcez insallah
İnşallah canım ya. İncecik olalim

Cok iyi ya maşallah devamı da gelir inşallah
Insallah cnm seninde oyleee yakindi galiba kilomuz
Gelir gelir.@ ParteMoralll çok azimli 41 kere maşallah
Ayy sagol kuzummm... Arada kacio ama olur okadar napalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…