- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.881
Kapisma yok :)Kızlar ben KV deme gidiyorum. Size iyi kapismalar. @miyav_su @ParteMoralll
canim bana yetiyor cok doyurucu yedigim icin olabilir. O iki ogunumde dolu dolu oluyo inan hic acikmiyorum..Çok güzel menün ve sporun.çoğunuz günde iki öğün yiyorsunuz dikkatimi çekti.ben hayatta dayanamam ya.3 ana öğün yapıyorum bir de ara öğün anca kurtarıyor beni
Sagol cnm 88ile basladim..4ocaktaMasallah ya cok iyi.sen kacla baslamistin diyete
Amiiinn canim benim inşallah sizin de bebiş haberlerinizi duyucazAaaa gözünüz aydın darisi bana @miyav_su ya olsun inşallah
Nispet yapıyor kiizz nazlaniyor dün siz onu çagirmadinizz yaaaBarismam banane seni cagiriyor da bizi çağırmıyor bak
çagırıyorum canım benim sizsiz olur mu özellikle sensiz canım
Amiiin canım saolgözünüzaydın anabalı babalı sağlıcakla büyütsünler canım
Saol canim kiz sen evli miydin¿¿Gözünüzaydın olsun canım bendemi doğursam heveslendim
Hemde diyetin ilk günlerinden tatliii miiiMerhabalar bende bildirim yapayim hanimlar
Sabah 1 dilim ekmek yumurta peynir
Aksam sebze yemegi 4,5 kasik makarna ve boool yogurtlu kara lahana salatasi bide ogle 1 sekerpare yedim misafirlikte
Saol balimm❤❤❤❤❤❤Analı babalı büyüsün insallah gözünüz aydın
Hayır canim isteyen paylaşabilir ama ölçülerinizi hep not alin deftere farki görmek çok güzel oluyorBende kendi olculerim vardi bi kac kg verdigimde olcmustm suan farklar baya guzel..
Mesela basenim 12cm
Popom 10cm
Gobegimde 12cm gitmis
Benim icin guzel rakamlar..
ben buraya yazmazsam sorun olmaz herhaldeSekerPancarii :)
Maşallah canim çok güzel incelmişsin❤☺☺☺Bende kendi olculerim vardi bi kac kg verdigimde olcmustm suan farklar baya guzel..
Mesela basenim 12cm
Popom 10cm
Gobegimde 12cm gitmis
Benim icin guzel rakamlar..
ben buraya yazmazsam sorun olmaz herhaldeSekerPancarii :)
Sagol cnmmm evet cok sukurr inanilmaz benm icnMaşallah canim çok güzel incelmişsin❤☺☺☺
Edicem edicem insallah nazar var üstümde kaptanimHemde diyetin ilk günlerinden tatliii miiiama yarın güzel bir menüyle telafi edersin seeennnn edersin dimiiii
Amiiinn canim benim inşallah sizin de bebiş haberlerinizi duyucaz
Nispet yapıyor kiizz nazlaniyor dün siz onu çagirmadinizz yaaa
Amiiin canım saol
Saol canim kiz sen evli miydin¿¿
Canım 6 yıllık evliyim 3 buçuk yaşında kızım var hatta söylemiştim sanki gözünden kaçmış olabilir canımAmiiinn canim benim inşallah sizin de bebiş haberlerinizi duyucaz
Nispet yapıyor kiizz nazlaniyor dün siz onu çagirmadinizz yaaa
Amiiin canım saol
Saol canim kiz sen evli miydin¿¿
İyi geceler canımIyi akşamlar fıstıklaaar çok güzel konuşmuşsunuz hepsini okuyamadim simdi çıkıyorum kiz uyudu eşim çağırıyoyarin geçmişi okumaya devam ederim iyi geceler canlarimm
Hadi inş canımEdicem edicem insallah nazar var üstümde kaptanimsu nazarlar bi dagilsin insallah gor bak tıg gibi olcam
Ayyy sorma kız bende de nazar var.eltimler eşimin kuzeni falan gelmişti akşam çaya. Herkes çok kilo verdin. Ne yaptın falan dediler.kaç kilo verdin diye sordular.söyleyince hepsinin ağzı açık kaldı. Resmen kıskandılar.iki gün sonra onlarda yürüyüşe başladılar. Eltimde dedı ki seni kıskanıyoruz.bende kıskanmayın sizde verin dedim.o günden beri gram veremedim.hepsinin gözü kaldı resmenEdicem edicem insallah nazar var üstümde kaptanimsu nazarlar bi dagilsin insallah gor bak tıg gibi olcam
Gözleri çıksın pis insanlarAyyy sorma kız bende de nazar var.eltimler eşimin kuzeni falan gelmişti akşam çaya. Herkes çok kilo verdin. Ne yaptın falan dediler.kaç kilo verdin diye sordular.söyleyince hepsinin ağzı açık kaldı. Resmen kıskandılar.iki gün sonra onlarda yürüyüşe başladılar. Eltimde dedı ki seni kıskanıyoruz.bende kıskanmayın sizde verin dedim.o günden beri gram veremedim.hepsinin gözü kaldı resmen
Cok iyi ya maşallah devamı da gelir inşallahSagol cnm 88ile basladim..4ocakta
İnşallah canım ya. İncecik olalimGözleri çıksın pis insanlarancak azıcık kilo vereni gorsunlerde nazar vursunlar neyse Rabbi'miz dilerse kimse nazar vuramaz yılmak yok hanımlar diyete dewam yaza incecik olcez insallah
Gelir gelir.@ ParteMoralll çok azimli 41 kere maşallahCok iyi ya maşallah devamı da gelir inşallah
Ayyy sorma kız bende de nazar var.eltimler eşimin kuzeni falan gelmişti akşam çaya. Herkes çok kilo verdin. Ne yaptın falan dediler.kaç kilo verdin diye sordular.söyleyince hepsinin ağzı açık kaldı. Resmen kıskandılar.iki gün sonra onlarda yürüyüşe başladılar. Eltimde dedı ki seni kıskanıyoruz.bende kıskanmayın sizde verin dedim.o günden beri gram veremedim.hepsinin gözü kaldı resmen
Insallah cnm seninde oyleee yakindi galiba kilomuzCok iyi ya maşallah devamı da gelir inşallah
Ayy sagol kuzummm... Arada kacio ama olur okadar napalmGelir gelir.@ ParteMoralll çok azimli 41 kere maşallah
Kız niye gülüyonnn kiiii
Insallah cnm seninde oyleee yakindi galiba kilomuz
Ayy sagol kuzummm... Arada kacio ama olur okadar napalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?