- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.921
Dediğin mantıklı aslında vücudu şaşırtmalısın..ayrıca öğün yerlerini de değiştirebilirsin..Ya kızlar benim son 5 kilo yapıştı resmen.acaba günde 2 kez yerine 1 kez yapıp sporumu vücudu böyle bi şaşırtsam işe yararmı yada tavsiyesi olan varmı acaba.
Afiyet olsun canim yine cok güzelMenümü yazayım..
Sabah: çökelekli yumurta, kk peynir, dört zeytin, dört ceviz, domates salatalık..
Akşam: ıspanak yemeği, iki köfte, ayran..
Sporunda çok iyi canım süper gidiyosun maşallahBugün 2 mil leslie, 150 mekik çektim..
İp dedinizde..yarın bizim kızın ipini alayım bakalım zıplayabilecek miyim.
Ayy benimde ip atlarken değilde zamaninda jillianda jumping jack yani kollari bacaklari açarak ziplama haraketinde nerdeyse altima kaçıyodum
Saol canimm benimmAllah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun selinciğim
Afiyet olsun canim çok güzel ve dengeliSabah: haşl. Yumurta, peynir,domates, salatalık,zeytin,1 dlm tb ekmeği 1 turunç kabuğu reçeli
Ara: 1 kare bitter,10 fındık
Öğle: 6 kaşık az yağlı kısır,ayran,yeşillik
Ara:1kivi 1 mandalina, 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam: ızgara balık, salata,1 kuru incir
3 Lt su 40 dk aerobik
Afiyet olsun tatlimm sporda menüde çok iyiBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Öglen 1 kase corba 4 kaşık mantar sote 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 muz 1 bardak süt 1 yesil çay
Aksam 4 kasik mantar sote 3 kaşık makarna yagsiz salata
Ara 1 armut
Su 2.5 litre
Sporda 8 bin adim 20 dk egzersiz
Nasıl gidiyor bugün cok hafif bir menü bekliyorum tatlimmmEdicem edicem insallah nazar var üstümde kaptanimsu nazarlar bi dagilsin insallah gor bak tıg gibi olcam
Ayyy evet şimdi söyleyince hatırladim canimCanım 6 yıllık evliyim 3 buçuk yaşında kızım var hatta söylemiştim sanki gözünden kaçmış olabilir canım
Tamam canim aman diyeti aksatma inşallah telin düzelir rahatca yazarsinKızlar merhaba.benim tel sorunlu giriş yapamıyorum şuan eşimin telden yazıyorum.inş.cuma bildirim yapabilirim.
Kaptancım tel arızalı cuma bil.yapamazsam izinli yazın lütfen ama inş.sorun olmazda yaparım.
Günaydın kızlar herkese Mutlu huzurlu bir gün dilerim
Eki Görüntüle 1801448 Bu şiirde benden bütün gruba gelsin
Kizlar hepinize günaydın, hayırlı sabahlar
Gunaydin kizlarr
Evet olabilir canim vücut belli bi düzene alışınca durabiliyor kilo yeme saatlerini de değistirebilirsinYa kızlar benim son 5 kilo yapıştı resmen.acaba günde 2 kez yerine 1 kez yapıp sporumu vücudu böyle bi şaşırtsam işe yararmı yada tavsiyesi olan varmı acaba.
Oohh misss afiyet olsunnSelam kızlar..hava çok güzel burada.
Sahilde iki saat yürük kızımla sonrada karatay kahvaltısı ohh miss..
Canım eylül 24 aynı yaştalar cimcimelerAyyy evet şimdi söyleyince hatırladim canimsenin kız da 2012 li benimkide seninki hangi ay canim benim kızim kasimin 3unde doğdu
Sendemi atliyosunnnBen bugün atlayamadım yaa..benim kız ipi okula götürdü..
Ayy korktm kimsecikler olmayinca :)Burdayız balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?