Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar..hava çok güzel burada.
Sahilde iki saat yürük kızımla sonrada karatay kahvaltısı ohh miss..

Ya kızlar benim son 5 kilo yapıştı resmen.acaba günde 2 kez yerine 1 kez yapıp sporumu vücudu böyle bi şaşırtsam işe yararmı yada tavsiyesi olan varmı acaba.
Dediğin mantıklı aslında vücudu şaşırtmalısın..ayrıca öğün yerlerini de değiştirebilirsin..

Menümü yazayım..
Sabah: çökelekli yumurta, kk peynir, dört zeytin, dört ceviz, domates salatalık..
Akşam: ıspanak yemeği, iki köfte, ayran..
Afiyet olsun canim yine cok güzel
Bugün 2 mil leslie, 150 mekik çektim..
İp dedinizde..yarın bizim kızın ipini alayım bakalım zıplayabilecek miyim.
Sporunda çok iyi canım süper gidiyosun maşallah
oh ortalık şenleniyor gel kız gel biz zaten marlin18 20 kadar ancak atlarız tuvalete gitmekten
Ayy benimde ip atlarken değilde zamaninda jillianda jumping jack yani kollari bacaklari açarak ziplama haraketinde nerdeyse altima kaçıyodum o hareketten hemen önce tuvalete gidiyodum ki kaçmasin
Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun selinciğim
Saol canimm benimm yarın listedesiiiiiinnn
Afiyet olsun canim çok güzel ve dengeli
Afiyet olsun tatlimm sporda menüde çok iyi

Canım 6 yıllık evliyim 3 buçuk yaşında kızım var hatta söylemiştim sanki gözünden kaçmış olabilir canım
Ayyy evet şimdi söyleyince hatırladim canim senin kız da 2012 li benimkide seninki hangi ay canim benim kızim kasimin 3unde doğdu

Kızlar merhaba.benim tel sorunlu giriş yapamıyorum şuan eşimin telden yazıyorum.inş.cuma bildirim yapabilirim.
Kaptancım tel arızalı cuma bil.yapamazsam izinli yazın lütfen ama inş.sorun olmazda yaparım.
Tamam canim aman diyeti aksatma inşallah telin düzelir rahatca yazarsin

Ya kızlar benim son 5 kilo yapıştı resmen.acaba günde 2 kez yerine 1 kez yapıp sporumu vücudu böyle bi şaşırtsam işe yararmı yada tavsiyesi olan varmı acaba.
Evet olabilir canim vücut belli bi düzene alışınca durabiliyor kilo yeme saatlerini de değistirebilirsin

Kızlar bugünkü menüm sabah 1 dilim ekmek peynir domates maydonoz 1 yumurta haşlanmış arada yarım muz az kabak çekirdeği 1 elma akşam yarım pors döner 1 bardak ayran 2 dilim bitter çik sonrada 9 lu çay içerim yarın cuma hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…