Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şimdiden sıhhatler olsun canım..
Sorma göğüsler genetik olarak büyük birde emzirme olunca yerçekimine dayanamıyor benimkiler

Çok güzel menün ve sporun.çoğunuz günde iki öğün yiyorsunuz dikkatimi çekti.ben hayatta dayanamam ya.3 ana öğün yapıyorum bir de ara öğün anca kurtarıyor beni

Merhabalar bende bildirim yapayim hanimlar
Sabah 1 dilim ekmek yumurta peynir
Aksam sebze yemegi 4,5 kasik makarna ve boool yogurtlu kara lahana salatasi bide ogle 1 sekerpare yedim misafirlikte
Sen gündüz iyisinde aksama pek iyi dengeyi kuramıyorsun sanrm canm hem makarna hem sekerpare olmamis malesef

Sabah: haşl. Yumurta, peynir,domates, salatalık,zeytin,1 dlm tb ekmeği 1 turunç kabuğu reçeli
Ara: 1 kare bitter,10 fındık
Öğle: 6 kaşık az yağlı kısır,ayran,yeşillik
Ara:1kivi 1 mandalina, 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam: ızgara balık, salata,1 kuru incir
3 Lt su 40 dk aerobik

Bugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Öglen 1 kase corba 4 kaşık mantar sote 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 muz 1 bardak süt 1 yesil çay
Aksam 4 kasik mantar sote 3 kaşık makarna yagsiz salata
Ara 1 armut
Su 2.5 litre
Sporda 8 bin adim 20 dk egzersiz

Herzamanki gibi çok iyi Can'ım afiyet olsun

afiyet olsun canım süpersin

afiyet olsun canım

Sen gündüz iyisinde aksama pek iyi dengeyi kuramıyorsun sanrm canm hem makarna hem sekerpare olmamis malesef
2.gün icin cok kotu oldu yaa zaten 58e kadar dustum son bi kac haftada aldim 3 kiloyu bi turlu baslayamiyorum diyete kızlar motivasyonum sıfır

Afiyet olsun canım sporda menüde süper
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Sağlık sıhhat versin. Gözünüz aydın canim
Saol canimm hâlâ hastanedeler resmini atti ablam çok tatlı Allah mm olmayanlara versin
SekerPancarii canimm gozunuz aydin..ALLAH anali babali buyutdun saglikla hayirla inşALLAH
Amiiin saol caniiimm
Nee bu hafta arti 1.2kilo mi geliyosun yaniii
Neden bimenim haberim yok dun gece cıss yediğinden neler duyucam dahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…