- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.861
Şimdiden sıhhatler olsun canım..kız nesi ayıp kaç tane çocugun var sanki bizimkiler ceviz gibi aynı canım ip atlarken yada spor yaparken sporcu sütyenlerinden kullan olur mu şu saçlarımı yıkayayım sen sor ben söylerim bitlenicem bakım yağı sürdüm
Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun selinciğimKızlaaarr müjde sari bir prensesimiz olmuş görmek için sabırsızlaniyorumyerim onuu yeriiiiimm
benimde öyleydi canım şükür spor ve dogru sütyen ile toparladımŞimdiden sıhhatler olsun canım..
Sorma göğüsler genetik olarak büyük birde emzirme olunca yerçekimine dayanamıyor benimkiler
Çok güzel menün ve sporun.çoğunuz günde iki öğün yiyorsunuz dikkatimi çekti.ben hayatta dayanamam ya.3 ana öğün yapıyorum bir de ara öğün anca kurtarıyor beniSabah ;iki haslanmis yumurta, domatess, peynirrrrr, salatalik,zeytinnn, iki dilim hindi fume...cay
Aksam; tazefasulye, ayran,yulafciklar...
50 tam mekik
250 ip atladim uc set 10saniye aralikla..
30 duvara karsi gogus hareketi..
30kol hareketi plates lastigi ile
Bugun bitti... Bugun detayli yazayim dedim cok degil ama idare eder:)
Tabi her zaman ki gibi 3-3.5lt suuu :)
Ayy tatlm bnmm tsk edermçagırıyorum canım benim sizsiz olur mu özellikle sensiz canım
Bende pek düşünmüyorum bu ara ama olsun ya çocuk evin neşesiamin inşallah ilk önce senin olsun ben bu aralar düşünmüyorum
Geliyom gizolmaz mı canım gel
Sen gündüz iyisinde aksama pek iyi dengeyi kuramıyorsun sanrm canm hem makarna hem sekerpare olmamis malesefMerhabalar bende bildirim yapayim hanimlar
Sabah 1 dilim ekmek yumurta peynir
Aksam sebze yemegi 4,5 kasik makarna ve boool yogurtlu kara lahana salatasi bide ogle 1 sekerpare yedim misafirlikte
Masallah ya cok iyi.sen kacla baslamistin diyeteBende kendi olculerim vardi bi kac kg verdigimde olcmustm suan farklar baya guzel..
Mesela basenim 12cm
Popom 10cm
Gobegimde 12cm gitmis
Benim icin guzel rakamlar..
ben buraya yazmazsam sorun olmaz herhaldeSekerPancarii :)
Herzamanki gibi çok iyi Can'ım afiyet olsunBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Öglen 1 kase corba 4 kaşık mantar sote 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 muz 1 bardak süt 1 yesil çay
Aksam 4 kasik mantar sote 3 kaşık makarna yagsiz salata
Ara 1 armut
Su 2.5 litre
Sporda 8 bin adim 20 dk egzersiz
afiyet olsun canım süpersinBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Öglen 1 kase corba 4 kaşık mantar sote 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 muz 1 bardak süt 1 yesil çay
Aksam 4 kasik mantar sote 3 kaşık makarna yagsiz salata
Ara 1 armut
Su 2.5 litre
Sporda 8 bin adim 20 dk egzersiz
afiyet olsun canımSabah: haşl. Yumurta, peynir,domates, salatalık,zeytin,1 dlm tb ekmeği 1 turunç kabuğu reçeli
Ara: 1 kare bitter,10 fındık
Öğle: 6 kaşık az yağlı kısır,ayran,yeşillik
Ara:1kivi 1 mandalina, 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam: ızgara balık, salata,1 kuru incir
3 Lt su 40 dk aerobik
2.gün icin cok kotu oldu yaa zaten 58e kadar dustum son bi kac haftada aldim 3 kiloyu bi turlu baslayamiyorum diyete kızlar motivasyonum sıfırSen gündüz iyisinde aksama pek iyi dengeyi kuramıyorsun sanrm canm hem makarna hem sekerpare olmamis malesef
İyi gecelerherkese iyi geceler kızlar
Afiyet olsun canım sporda menüde süperSabah ;iki haslanmis yumurta, domatess, peynirrrrr, salatalik,zeytinnn, iki dilim hindi fume...cay
Aksam; tazefasulye, ayran,yulafciklar...
50 tam mekik
250 ip atladim uc set 10saniye aralikla..
30 duvara karsi gogus hareketi..
30kol hareketi plates lastigi ile
Bugun bitti... Bugun detayli yazayim dedim cok degil ama idare eder:)
Tabi her zaman ki gibi 3-3.5lt suuu :)
Saol canimm hâlâ hastanedeler resmini atti ablam çok tatlı Allah mm olmayanlara versinRabbim analı babalı büyütsün inşallah. Sağlık sıhhat versin. Gözünüz aydın canim
Amiiin saol caniiimm
Nee bu hafta arti 1.2kilo mi geliyosun yaniii@ParteMoralll evt cnm haftasonuda dahil olmak uzere hic dikkat edemeidm bu hafta +1.2 falan cnm..ama cok normal yani yediklerimi bi bilsennn inanamazsn..zaten bnm hedefim 65ti yani mezun olmam gerekiodu ama ben 59u gireyim die devam ediorum cnm..yeni hedefim hazirana kadr 59
Neden bimenim haberim yok dun gece cıss yediğindentoparlocam ALLAH'ın izniyle..bu hafta cok yedim partee hemde hep tatli pilav hamur isi falan ozellikle haftasonu..haftaici toparlarm dedim ama dun gecede esimin yuzunden bi takim zararli seyler yedim..oda daha kilo verme boyle iyisin dio ama ben hirs yaptim inşALLAH 59u gorucem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?