- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.901
Sağol canım.grip oldum bebişle birlikte.hapşırıp duruyoruzcanım afiyet olsun nasılsın
1 kuruincir yedim.baya spor yaptım hem de gripli gripliHmmo zaman bugün tatlidan yani meyve kuru meyve cikolata onlardan uzak dursaydin canm az cok dengelemeye çalışırdın
Sağol canımAaa harika cok iyi bir menü olmus canm bravo
Günaydın canım.ben de her sabah bebişle 6 da kalkıyorumayyyy sabahin korunde kalktikta tüü bizeee o sebepten GUNAYDINNNNNNN kizçelerrrrrrrr
Afiyet olsun canımBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 10 fındık
Öglen yarim pide
Ara 1 sade türk kahvesi
Aksam 50gr kadar haşlanmış hindi gögüs 1 kase yoğurt
Ara 1 armut 1 soda
Spor 5bin adim su 2 litre
Teşekkür ederim kaptancım.kendimi hem çok suçlu hem de sorumlu hissettim gruba karşı.inşallah cumaya 68 i görürümBence dünkü biskolatayi ćok güzel telafi etmissin canim hem menün hemde sporunla
Ama gerçek bu Canım kimse gelmiyor
evden çıkmadan karnını iyice sağlıklı yiyeceklerle doyur bence.ben bir de gitmeden önce söylüyorum diyetteyim birşey yapmayın meyve yerim diyorum.ısrar edenlere de lütfen ısrar etmeyin ben böyle daha mutluyum diyorum.yine ısrar ederlerse kesinlikle yemeyeceğim diyorum.kararlı olduğunu görsünlerNasıl bir yol izlicem ben yaa evdeyken iyiyim ama biryere gidince bozuluyorr
Karnıbahar kısırı güzel oluyor mu ? Nasıl yapıyorsunuz? İnternette pişirerek vermiş tarifi de garip geldikarnabahr kisiri yapar bol bol yerizzzzzz hep birlikte hadi bana gelinnnn
Ya ben de akşamları bozuyorum bozarsam.hep o kocalar ve çocuklar yüzünden.dün arabadaydık fırından sıcak pide aldı.bana diyor ki sen taşısana! Bak şimdi. Hem yemiyorum hem ben taşıyorum Çin işkencesi gibi dedim ona verdim pideyi@Ayferelif ama kendini dusun herseyden once..bundan once yediklerimize sayalim zaten yiyince pisman oluyoruz..hele o butun gun dikkat edip aksam yemek yokmu en koyanı o..bende bu aksam 5 tane kaju yedim esim almis sicak sicak biraz getirsene deyince dayanamadm bnde yedim
Geçmiş olsun canımSağol canım.grip oldum bebişle birlikte.hapşırıp duruyoruz
Battı balık yan gider modundan çıkarsan sadece tadımlık yersen ilerki dönemler ( koruma evresi) için de yatırım yapmış olursun Can'ım.sonuçta ne kadar çok yersen o kadar çok kalori alırsın.zararın neresinden dönersen kardır.Canım doğru söylüyorsun mecbur gidilecek yer oluyor az yerim diyorum diyorum ama sonuçta kalorili şeyler sonra bugün gitti biraz daha yiyeyim diyorum bunun önüne gecemiyorum off yedikçe yiyesim geliyor bir düzene girseydim hayırlısıyla
Ben artık muhtarlığı size devrettimkizMiyav_su evet iki lafimdan biri kisir benim ama yirttim bugun nbr
sen muhtar @ParteMoralll asa bende bekci neyin olayim gece hortluom ya hepp
Sıvı alsaydın canımOff ne cok açım suan yaaa
Günaydınayyyy sabahin korunde kalktikta tüü bizeee o sebepten GUNAYDINNNNNNN kizçelerrrrrrrr
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Evet ne güzel açıklamışsın gerçektenBattı balık yan gider modundan çıkarsan sadece tadımlık yersen ilerki dönemler ( koruma evresi) için de yatırım yapmış olursun Can'ım.sonuçta ne kadar çok yersen o kadar çok kalori alırsın.zararın neresinden dönersen kardır.
Günaydın canım maşallahGünaydın canım.ben de her sabah bebişle 6 da kalkıyorum
Gerçek bu evet ama zayiflamak iseyen burda herkes kendi bilir zorla yazdiramam sonuçta...içten gelmeli yazmak istemeli...Ama gerçek bu Canım kimse gelmiyor
Vay süpersin canım benimevden çıkmadan karnını iyice sağlıklı yiyeceklerle doyur bence.ben bir de gitmeden önce söylüyorum diyetteyim birşey yapmayın meyve yerim diyorum.ısrar edenlere de lütfen ısrar etmeyin ben böyle daha mutluyum diyorum.yine ısrar ederlerse kesinlikle yemeyeceğim diyorum.kararlı olduğunu görsünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?