- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.921
Menü ve spor çok güzel afiyet olsun canımMenüm..
Sabah: domatesli yumurta, lor peyniri, domates, salatalık, dört ceviz..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, yarım tabak kıymalı mıhlama, ayran..
Üç saat yürüdüm..
Öğle tatli yemişsin ya keşke pilav yemeseydin tatlimm ikindideki böreği akşam yemeyerek telafi etmişsinBugun yediklerim
Sabah 1 yumurta peynirli borek yesil cay
Ogle yarim kase ezogelin corbasi 4 kasik tavuk sote 4 kasik pirinc pilavi 1 kase yogurt kucuk porsiyon trilice tatlisi
Ikindi ispanakli borek cay
Aksam buyuk bir bardak ayran
2 lt yakin su
25 dak kosu 20 dakika egzersiz
Vay süpersin canım benim
Afiyet olsun canim çok iyi menün su da fazla olsaydiii keşkemmIyi geceler herkesee
Ben bugun bir yere davetliydim. Su ankarada ilk defa kendi basima bi arkadasa gittim
Menumu yazayim
Sabah
Peynir
Zeytin
Salatalik
1 yumurta
Sekersiz cay
1 cay kasigi bal
Oglen
2 kasik kısır
Aksam
Yumurtasiz menemen
1 dilim ekmek
Cay
Su cok az oldu malesef..
Spor: Yarim saat yuruyus.
Evet ne güzel açıklamışsın gerçekten
Akşam da mecburen onla birlikte yatıyorum 9 gibi.o yüzden akşam muhabbetlerine katılamıyorumGünaydın canım maşallah
Sende haklısın canım ama seninde beslenmem bana göre iyi buradaki birkaç arkadaş gibi kilo verdikten sonra gerçekten öyle devam edersen kilon hep sabit ve sağlıklı kalırAkşam da mecburen onla birlikte yatıyorum 9 gibi.o yüzden akşam muhabbetlerine katılamıyorum
Günaydın Can'ım.her yeni gün yeni umutlar demektir sen umudunu yitirme pozitif düşünmeye çalışHerkese günaydın kızlar ben malesef ki evdeyim müşteri yok ne olucak bu halimiz bilmiyorum of ki of
İnşallah canım benim hayırlısı artık rabbim den umut kesilmezGünaydın Can'ım.her yeni gün yeni umutlar demektir sen umudunu yitirme pozitif düşünmeye çalış
Ben 58 kg ya düştüğümde yaklaşık 1.5 yıl sabit kaldım.yani 58-60 arası.hamile kalınca aldım kiloları.inşallah sabırla yeniden vereceğim kilolarımı ve bu sefer büyük beden kıyafetlerimi evden yok edeceğim.hamile kalırsam diye saklamıştım gerçekten de kullandım ama artık bitti.bir daha kilo almak yooooookSende haklısın canım ama seninde beslenmem bana göre iyi buradaki birkaç arkadaş gibi kilo verdikten sonra gerçekten öyle devam edersen kilon hep sabit ve sağlıklı kalır
Ay hadi inşallah canım ya ben inanıyorum sana beslenmen iyi @ParteMoralll ,Ben 58 kg ya düştüğümde yaklaşık 1.5 yıl sabit kaldım.yani 58-60 arası.hamile kalınca aldım kiloları.inşallah sabırla yeniden vereceğim kilolarımı ve bu sefer büyük beden kıyafetlerimi evden yok edeceğim.hamile kalırsam diye saklamıştım gerçekten de kullandım ama artık bitti.bir daha kilo almak yooooook
Ee az yemişsin güzelim niye üzülüyorsunn hiçbişicik olmaz bugün protein ağırlıklı beslen ekmek hamur işi falan tüketme hiic telafi edersinSlm kızlar annemdeydim bugünde off az patatesli mantı yedim dayanamadım 1 kasede hoşaf sabah hafif yemiştim akşam bozuldu ben bu ara iradesizim kızlar bana yardımcı olun napcam ben inş bu hafta artı olmam tartılmayada korkuyorum
Bi yere gittiğinde sadece tatlı ve pilav ekmek gibi karbonhidratlardan uzak dur canim yemegini de küçük porsiyonlarda iste önemli olan disarda kendimizi kontrol altinda tutmakNasıl bir yol izlicem ben yaa evdeyken iyiyim ama biryere gidince bozuluyorr
Hayir canim öyle bişey yok kilolarimizi göndermeye çalişicaz gitmek göndermek yokKaptan napim ben yaa kilo veremezsem ben şut burdan değilmi kaç haftalık ömrüm var burda
karnabahr kisiri yapar bol bol yerizzzzzz hep birlikte hadi bana gelinnnn
İnşallah görücez canimSekerPancarii canim hedefim 58 inşALLAH hepberaber fit oldugumuz gunleri en kisa zamanda goruruz..
Bana en büyük teşekkürün kilo vermen çabalaman canimmhepinizi seviyorum iyki burdayim iykiSekerPancarii bana inanip tekrar takima almiş beni tesekkurler takrar tatlimmm
zaten zamanla insan kendini taniyor..ben onceden dolaotaki yemk cope gidick die yiyodum ALLAH'im ne aptalmisim..sanki bnm midem cop simdi hic yapmiorum oyle gittigim yerdede ye dediklerinde azck yiyip yiyemiorumki diorumm..yalan halbuki korkmasam masayla birlikte yerim
Ben öyle yapiyorum canim yoksa afalliyorum ya az yiyoŕum bu sefer vücut dayanmiyor çünkü diyet bitti hala diyet yapiyo olmak can sıkıyo yada biraz fazla yesem kilo aliyorum ama kalori sayimiyla yediğim zaman oyle olmuyor ne kadar yiceğimi bildiğim için sorun olmuyorSekerPancarii canim hedefime ulasinca bende kalori hesabi yapmaya karar verdim bugun ig takio ettigim birisi var oda uzun zamndr oyle yapip kilosunu koruyomus
Afiyet olsun çok iyiMenüm..
Sabah: domatesli yumurta, lor peyniri, domates, salatalık, dört ceviz..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, yarım tabak kıymalı mıhlama, ayran..
Üç saat yürüdüm..
Günaydiiiiiiiinayyyy sabahin korunde kalktikta tüü bizeee o sebepten GUNAYDINNNNNNN kizçelerrrrrrrr
Geçmiş olsun canimSağol canım.grip oldum bebişle birlikte.hapşırıp duruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?