- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.061
Hayır bence öyle değil miyav haksızlık etme çoğu kişi katılımda bulunuyor menülere yorum yapiyor sen sohbetten bahsediyorsun bence sohbeti isteyen eder vakti olan eder ona bişey diyemem..Digerleri sadece menü yazıp çıkıyorlar artık Canım bende bugünden itibaren uğramayı düşünmüyorum tatlım kızının iyi olmasına sevindim rabbim şifa versin hemencecik toplansın bebiş
teşekkür ederim canımInsallah canimm
Ivitt eccük yedim kisirdantursu yoktu.
Evet sagolsun birusru sey yapmis da ben de uydurdum artik yiyemem usutmusum midem cok fena falan dedim. Yanima koydu bu seferben de esime yedirdim aksam
Cok gecmis olsunm
Suyu bugunden itibaren sıkı denetim altina aliyorum bakalim.
Sıkma canini canim benim ya. Olaylarin uzerinden biraz zaman gecince duzelir insallah
Nasil kimseler gelmiyorrNe bliyim kimseler gelmiyor ondan herkese firçaaa cekicemmm en sonunda
Geldim esmerim naberGüle güle kaptan aksama görüşürüz
Tamam Canım zaten ben günlük yazıcam zaten takımda yer almak istemiyorumÖyle deme canim siz gelmiyo gelmiyo dedikce kimse kalmicak takimda yarışanlar mecbur gelmek zorunda gelmeyenler izinde olanlar onlar uğramayabilir yarişanlardan menu paylaşmayip katilimda bulunmayanlar (mazeretsiz olarak) diskalifiye ediliyor zaten kimseyi zorlayamam gel diye zayiflamak isteyen burda..
Kendin bilirsin kuzum zayiflamak isteyen buyursun gelsin ...Tamam Canım zaten ben günlük yazıcam zaten takımda yer almak istemiyorum
Kaptan şimdi suç bende mi tamam zaten gelmeyecem sorun bendeyse günlük yazıcam artık herkese bol eksili sağlıklı beslenmeli günlerÖyle deme canim siz gelmiyo gelmiyo dedikce kimse kalmicak takimda yarışanlar mecbur gelmek zorunda gelmeyenler izinde olanlar onlar uğramayabilir yarişanlardan menu paylaşmayip katilimda bulunmayanlar (mazeretsiz olarak) diskalifiye ediliyor zaten kimseyi zorlayamam gel diye zayiflamak isteyen burda..
Demek ki ben zayıflamak için gelmemişim onu mu diyorsunKendin bilirsin kuzum zayiflamak isteyen buyursun gelsin ...
Hayir balım ben seni suçlamiyorum bunu başkasi söylese ona da ayni şeyi yazarim kimse uğramıyo takima denmemeli geldiysen yazarsin kilo veriyo msn ona bakarsın ki zaten vakti olan gerektiği kadar yaziyo kimseyle problemim yok benim burayi hareketlendirmek burda yarişanlarin elindeKaptan şimdi suç bende mi tamam zaten gelmeyecem sorun bendeyse günlük yazıcam artık herkese bol eksili sağlıklı beslenmeli günler
Hayir tabiki miyav seninle tartışmak istemiyorum sen kimse uğramiyor derken sohbet edecek kimse yok demek istiyorsun bence oysaki herkes menü yazip yorum yapiyor menülere ve sohbetlere de katiliyor KİMSE yazmiyor dedigin için yazdim ben onlarıDemek ki ben zayıflamak için gelmemişim onu mu diyorsun
Tamam canım kimseyi kırmak istemiyorum bunca ay birlikte vakit geçirdik herkes Hakkı'nı helal etsin umarım herkes istediği kiloya ulaşır ve sağlıklı kalırHayir balım ben seni suçlamiyorum bunu başkasi söylese ona da ayni şeyi yazarim kimse uğramıyo takima denmemeli geldiysen yazarsin kilo veriyo msn ona bakarsın ki zaten vakti olan gerektiği kadar yaziyo kimseyle problemim yok benim burayi hareketlendirmek burda yarişanlarin elinde
Bende kirmak istemem canım saol sende hakkini helal etTamam canım kimseyi kırmak istemiyorum bunca ay birlikte vakit geçirdik herkes Hakkı'nı helal etsin umarım herkes istediği kiloya ulaşır ve sağlıklı kalır
Afiyet olsun canım.ne güzel kaçamaksız hep menülerin bravoSabah; iki haslanmis yumurta, zeytin, domates, peynir, biraz kasar, pastirma..
Bir dilim muz isirdim
Aksam; antrkot izgara iki dilim
Ayraannn..
350 ip atladim
30mekik cektim
Su zaten standrt
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım
Ya niye böyle gerildiniz siz? Miyav biryere bırakmayız seniKaptan şimdi suç bende mi tamam zaten gelmeyecem sorun bendeyse günlük yazıcam artık herkese bol eksili sağlıklı beslenmeli günler
Menün çok iyi sarrafçım.spor da olsa süper olurselam kızlar..menüm..
sabah: iki haşlanmış yumurta köy peyniri domates salatalık üç ceviz
akşam: bir tabak barbun fasülye pazı kavurması yoğurt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?