Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Digerleri sadece menü yazıp çıkıyorlar artık Canım bende bugünden itibaren uğramayı düşünmüyorum tatlım kızının iyi olmasına sevindim rabbim şifa versin hemencecik toplansın bebiş
Hayır bence öyle değil miyav haksızlık etme çoğu kişi katılımda bulunuyor menülere yorum yapiyor sen sohbetten bahsediyorsun bence sohbeti isteyen eder vakti olan eder ona bişey diyemem..

teşekkür ederim canım

Tamam Canım zaten ben günlük yazıcam zaten takımda yer almak istemiyorum

Kaptan şimdi suç bende mi tamam zaten gelmeyecem sorun bendeyse günlük yazıcam artık herkese bol eksili sağlıklı beslenmeli günler

Annemlerdeyimm kizlar bebis seviyorum telefonum şarj olsun yine gelirim

Kaptan şimdi suç bende mi tamam zaten gelmeyecem sorun bendeyse günlük yazıcam artık herkese bol eksili sağlıklı beslenmeli günler
Hayir balım ben seni suçlamiyorum bunu başkasi söylese ona da ayni şeyi yazarim kimse uğramıyo takima denmemeli geldiysen yazarsin kilo veriyo msn ona bakarsın ki zaten vakti olan gerektiği kadar yaziyo kimseyle problemim yok benim burayi hareketlendirmek burda yarişanlarin elinde

Demek ki ben zayıflamak için gelmemişim onu mu diyorsun
Hayir tabiki miyav seninle tartışmak istemiyorum sen kimse uğramiyor derken sohbet edecek kimse yok demek istiyorsun bence oysaki herkes menü yazip yorum yapiyor menülere ve sohbetlere de katiliyor KİMSE yazmiyor dedigin için yazdim ben onları

Tamam canım kimseyi kırmak istemiyorum bunca ay birlikte vakit geçirdik herkes Hakkı'nı helal etsin umarım herkes istediği kiloya ulaşır ve sağlıklı kalır

Tamam canım kimseyi kırmak istemiyorum bunca ay birlikte vakit geçirdik herkes Hakkı'nı helal etsin umarım herkes istediği kiloya ulaşır ve sağlıklı kalır
Bende kirmak istemem canım saol sende hakkini helal et

Ya niye böyle gerildiniz siz? Miyav biryere bırakmayız seni sensiz çok renksiz ve neşesiz olur burası.kAptanımız da elinden geleni yapıyor sağolsun çok anlayışlı.hadi öpüşün barışın

bugün yürüyüşe gidemedim..temizlik yaptım tüm gün...bebiş olunca işler de geç bitiyor malesef..su 2,5 litre olmuştur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…