Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam canım kimseyi kırmak istemiyorum bunca ay birlikte vakit geçirdik herkes Hakkı'nı helal etsin umarım herkes istediği kiloya ulaşır ve sağlıklı kalır
okudum hepsini canım..lütfen alınganlık yapma canın sıkkın biliyorum..ne yapacaksın herkesin ayrı bir telaşı var..kaptanımız sağolsun herkesi idare etmeye çalışıyor..biz seni çoookk seviyoruz bunu unutma kafanı topla ve burda ol canımmm..

Ya niye böyle gerildiniz siz? Miyav biryere bırakmayız seni sensiz çok renksiz ve neşesiz olur burası.kAptanımız da elinden geleni yapıyor sağolsun çok anlayışlı.hadi öpüşün barışın
Ben kimseye kırgın değilim kuzum miyavi da cok severim

Benim menü
Sabah:çilekli muzlu sütlü yulaf lapası
Ara:1 kare bitter,10 badem
Öğle:sarımsaklı köfte,ayran,yeşillik
Ara:1greyfurt,5-6 fındık
Akşam: etli kabak dolması,yoğurt,salata,1/2 dlm tb ekmek
Can'ım tatlı çekti 2 kuruincir yedim
3 Lt su, 40 dk aerobik(tony&karen hill 40dk da 500 kalori dvd)

afiyet olsun canım..kuru incir çok masum bence..

şimdi kızları anneme gönderdim inan o boşlukta yazıyorum..biliyorumki herkesin aklı burda ama elden geldiğince..kırmayalım birbirimizi..takım olarak daha çok birinci olacaz inşallah..
Bende tam bunu anlatmak istedim miyava herkes vakit bulduğunda yaziyor biz bir takımız kimse yazmiyor kimse yazmiyor dedikce baski ve moral bozukluğu oluyor birbirimizi her daim motive etmeliyiz değil mi

Afiyet olsun canim incir yediğine iyi yapmışsın sporun harika

Skm kızlar bugünkü menüm sabah 1 dilim ekmek bir yumurta 1 domates arada 9 lu çay öğlen az tavuk haşlama 1 su bardağı ayran akşamda 1 kase çorba yoğurt arada yeşil çay az kuruyemiş

Afiyet olsun canım gayet yerinde bir menü bu menülerden bende kopya alıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…