- Konu Sahibi Pinarbartu
- #138.101
Tşkler canım evet öyle oldu bugün temennimiz hergün böyle olmasıAfiyet olsun canim hafif bir gün olmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşkler canım evet öyle oldu bugün temennimiz hergün böyle olmasıAfiyet olsun canim hafif bir gün olmuş![]()
Yarını da hafif atlat tatlimm cumaya eksi görürsün inşallahTşkler canım evet öyle oldu bugün temennimiz hergün böyle olması![]()
Slm canim istersen detoks yapicam diye şartlandirma kendini porsiyonları küçülterek başlaSelam kızlarr ben bugün ayran detoksuna baslicaktim ama baslyamadim kayinvalideme gittim oturmaya misafirleri geldigi için bende oraya gittim
Ovvv hić diyet menü olmamış bu menüüüüSabahları kahvaltı etmesini sevmiyorm o yüzden sabahları aç karna sade türk kahvesi içtim dha sonrada spora gittim 1 buçuk saat öğlen bitane pogaca bi dilim kek 10 taneye yakın mercimek köftesi2 fincan yeşilçay akşam bir kase yulaf kepekli yoğurt 2.5 lt su
Kararlı değilsen yapma bence canim sonra yarida kalmasi iyi olmaz düzenli bi beslenme kilo vermen için yeterli bence ne dersinBen dukan express diyeti yapmayı düşünüyorum aslında p.tesi günü ama karar veremedim
İnş canım benimYarını da hafif atlat tatlimm cumaya eksi görürsün inşallah![]()
Öğle yemeğin biraz bozmuş canım kahvaltıda yok protein ağırlıklı beslenelim arkadsımSabahları kahvaltı etmesini sevmiyorm o yüzden sabahları aç karna sade türk kahvesi içtim dha sonrada spora gittim 1 buçuk saat öğlen bitane pogaca bi dilim kek 10 taneye yakın mercimek köftesi2 fincan yeşilçay akşam bir kase yulaf kepekli yoğurt 2.5 lt su
Bende yaptim dukan express zamaninda 1 hafta sadece 1 kilo 700 gr vermiştimmDoğru diyorsun kuzum teşekkür ederim bilgilerin içindukan express denicem ama zaten 1 hafta o diyet az sürüyor ve diğer dukan gbi zor degil
O zaman yarın güzel bir menüyle telafi et tatlisimMisafirliğe gittiğim için olmadı düzgün beslemmw
Evet canım doyuyorum bünyem alıştı..ben karatay yapıyorum..ilk başlarda üç öğündü alışınca ikiye indirdim..Afiyet olsun canım az değilmi doyuyormusun balım
Ahh şu misafirlikler..ev sahibi yapıyor en iyi şekilde ağırlamak için yesen ayrı yemesen ayrı dert..Misafirliğe gittiğim için olmadı düzgün beslemmw
1buck saat kadar yurudumSabah; iki haslanmis yumurta, zeytin, domates, peynir, biraz kasar, pastirma..
Bir dilim muz isirdim
Aksam; antrkot izgara iki dilim
Ayraannn..
350 ip atladim
30mekik cektim
Su zaten standrt![]()
saol Selincimm ya inşALLAH görücem tez vakitte 5li rakamlari nisan sonunda en gec inşALLAH..Kina gecesine gittim az bucuk kurtlarimida doktum geldim ohhhAfiyet olsun kuzumoohh boy uzun olunca maşallah bu kilonla bile manken gibisinn 58de harika olacaksinnnnn
![]()