• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlarr ben bugün ayran detoksuna baslicaktim ama baslyamadim kayinvalideme gittim oturmaya misafirleri geldigi için bende oraya gittim

Sabahları kahvaltı etmesini sevmiyorm o yüzden sabahları aç karna sade türk kahvesi içtim dha sonrada spora gittim 1 buçuk saat öğlen bitane pogaca bi dilim kek 10 taneye yakın mercimek köftesi:-) 2 fincan yeşilçay akşam bir kase yulaf kepekli yoğurt 2.5 lt su

Sabahları kahvaltı etmesini sevmiyorm o yüzden sabahları aç karna sade türk kahvesi içtim dha sonrada spora gittim 1 buçuk saat öğlen bitane pogaca bi dilim kek 10 taneye yakın mercimek köftesi:-) 2 fincan yeşilçay akşam bir kase yulaf kepekli yoğurt 2.5 lt su
Ovvv hić diyet menü olmamış bu menüüüü:KK35::KK35: sabah yemediğin ićin oģlen bu kadar fazla yiyorsun bence kuzum sabah kahvalti yapmayi sevmiyorsan sütlü yulaf ezmesinin ićine meyve ve kuruyemişler atip güzel bir kahvalti yapabilirsin canim hemde ćokk tok tutar seni:KK72:

Doğru diyorsun kuzum teşekkür ederim bilgilerin için :KK68:dukan express denicem ama zaten 1 hafta o diyet az sürüyor ve diğer dukan gbi zor degil

Öğle yemeğin biraz bozmuş canım kahvaltıda yok protein ağırlıklı beslenelim arkadsım

Doğru diyorsun kuzum teşekkür ederim bilgilerin için :KK68:dukan express denicem ama zaten 1 hafta o diyet az sürüyor ve diğer dukan gbi zor degil
Bende yaptim dukan express zamaninda 1 hafta sadece 1 kilo 700 gr vermiştimm :KK49: başlaaa o zaman hemen kuzumm gitsin kilolarrr:KK16:

Herkese merhaba arkadaşlar benim tel serviste şuan interneti filan olmayan ilk çıkan tellerden kullanıyorum oyüzden yazamıyorum
Kaptandım cumayada muhtemelen bildirim yapamam.Bildirim yapamazsam izinli olayım tel gelene kadar.
Sporuma yediklerime dikkat ediyorum yine ama burda olunca daha disiplinli oluyo onu daha iyi anladım.inş. telim bina önce gelir.hepinizi öpüyorum bol eksili günler

Iyi geceler kizlar

Sabah 4 adet form cubuk 1 kk peynir domates
10 cayi findikli kurabiye cay
Ogle yarim kase mercimek kucuk bir parca kizarmis karnabahar iki catal makarna bir kase yogurt
Aksam izgara et domates 2 adet patates kroket 1 kase asure :) kv benim icin yapmis kiramadim

20 dak kosu 20 dak egzersiz 2 lt su

Afiyet olsun kuzum:KK200: oohh boy uzun olunca maşallah bu kilonla bile manken gibisinn 58de harika olacaksinnnnn :KK8::KK8:
saol Selincimm ya inşALLAH görücem tez vakitte 5li rakamlari nisan sonunda en gec inşALLAH..Kina gecesine gittim az bucuk kurtlarimida doktum geldim ohhh:KK55:

Back
X