• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun tatlişimm:KK200:
Sagol kuxummmm
Nasil kimseler gelmiyorr :KK12: ayferelif kovo01 esmerm miyav sarraf mooon herkes vakit bulduğunda burda:KK12: :KK4:sende gell:KK4::KK4:
Saka yapiyorm cnm ben zaten vakit buldukca geliyorm kizim hareketli yada disarda oluyoruz evde islerm oluyo vs geliyorm bos vaktim oldukca..
Afiyet olsun canım.ne güzel kaçamaksız hep menülerin bravo:KK9:
Sagol cnmmmmmmm ah ah bana sor.. ben kacamaksiz gidip bazen odullendiriyorum..
selam kızlar..menüm..
sabah: iki haşlanmış yumurta köy peyniri domates salatalık üç ceviz
akşam: bir tabak barbun fasülye pazı kavurması yoğurt..
Afiyet bal seker olsun cnm
Benim menü
Sabah:çilekli muzlu sütlü yulaf lapası
Ara:1 kare bitter,10 badem
Öğle:sarımsaklı köfte,ayran,yeşillik
Ara:1greyfurt,5-6 fındık
Akşam: etli kabak dolması,yoğurt,salata,1/2 dlm tb ekmek
Can'ım tatlı çekti 2 kuruincir yedim
3 Lt su, 40 dk aerobik(tony&karen hill 40dk da 500 kalori dvd)
Ohhh yarasinnn
Bu bir haftadır canım hep tatlı şeyler çekiyor içimde kayısı ve incir ağacı çıkacak yakında:KK45:
Benmde ya :( esimde aliyimmi gel ismarliyimmi pff hyr hyr hyr hyr diyorm :( yeter bukadar sey yapma diyo:D
Skm kızlar bugünkü menüm sabah 1 dilim ekmek bir yumurta 1 domates arada 9 lu çay öğlen az tavuk haşlama 1 su bardağı ayran akşamda 1 kase çorba yoğurt arada yeşil çay az kuruyemiş
Imm afiyet olsunnnnn
Sabahları kahvaltı etmesini sevmiyorm o yüzden sabahları aç karna sade türk kahvesi içtim dha sonrada spora gittim 1 buçuk saat öğlen bitane pogaca bi dilim kek 10 taneye yakın mercimek köftesi:-) 2 fincan yeşilçay akşam bir kase yulaf kepekli yoğurt 2.5 lt su
bu neeeeeeeeeeeee buuuuuu :KK20:

Iyi geceler kizlar

Sabah 4 adet form cubuk 1 kk peynir domates
10 cayi findikli kurabiye cay
Ogle yarim kase mercimek kucuk bir parca kizarmis karnabahar iki catal makarna bir kase yogurt
Aksam izgara et domates 2 adet patates kroket 1 kase asure :) kv benim icin yapmis kiramadim

20 dak kosu 20 dak egzersiz 2 lt su
parte bunu begenmedi:KK12:

bi kinaya kadar gittim geldim neler olmus:( Miyav_su Miyav_su canim olurmu oyle sey biz bir takimiz basindan beri yeni gelen arkadaslarimizada basil birlik icinde oldugumuzu gostermeliyiz motive etmeliyiz birbirimizi..Simdi senin biraz daha fazla bos vaktin var diye daha sık ugruyosun ya o yuzden kimse ugramiomus gibi hissediolabiliran ama hepimiz elimizdn geldigince burda olmaya calisioruz mesela ben telefonu elime alinca gercktn ilk topike bakiorum..bakamiosamda ya evde degilim ya kizla ugrasiorum dunya isleri iste:KK48:
hem kimse gelemiosa bile SekerPancarii SekerPancarii ne yapsinn kizzz anca gercktn ciddi bi salınma olursa elbette ceker iplerimizi..gerilmeyelim olurmu opuyorum ikinizide yanaktan:KK68:

Herkese merhaba arkadaşlar benim tel serviste şuan interneti filan olmayan ilk çıkan tellerden kullanıyorum oyüzden yazamıyorum
Kaptandım cumayada muhtemelen bildirim yapamam.Bildirim yapamazsam izinli olayım tel gelene kadar.
Sporuma yediklerime dikkat ediyorum yine ama burda olunca daha disiplinli oluyo onu daha iyi anladım.inş. telim bina önce gelir.hepinizi öpüyorum bol eksili günler
Tamam sevtalcim seni izne ayırıyorum daha aktif olabileceğinde gelirsin:KK19:

Iyi geceler kizlar

Sabah 4 adet form cubuk 1 kk peynir domates
10 cayi findikli kurabiye cay
Ogle yarim kase mercimek kucuk bir parca kizarmis karnabahar iki catal makarna bir kase yogurt
Aksam izgara et domates 2 adet patates kroket 1 kase asure :) kv benim icin yapmis kiramadim

20 dak kosu 20 dak egzersiz 2 lt su
Fındıklı kurabiyeee ve aşuree fazla olmuş canim

Back
X