• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet kizlar artik dun oburgun nolduysa oldu bugun hafif geçsinnnnnn..sabah guzelce kahvlati ve miss gibi bi kahve yapip kendimizi simartalimm....haftasonuna kim -1 kg ile girmeyi istemezkiiiiiiiiiiiii:KK55::cool:

be hergun tartiliom ya hiciklik olsun kendime bugun tartilmicammm:KK53:

ben bu hafta cok dikkat ettim ve yuruyuste yaptim bakalim nekadar kg vermis olucam cok merak ediorum dogrusu..saglikli ve dengeli beslendimm dimiii SekerPancarii SekerPancarii ve @ParteMoralll cınnnlarımmmmmmm
Takip ettigm kadariyla normaldi hatirlamiyorm :) tartildigina gore eksidesn hadi gozn aydin.. ben tartlmadm merk ediyim diye

Selam kızlar . dün babam hastalandi onu acile götürdüm diye yazmistim sagolun hepiniz geçmiş olsun dileklerinizi iletmissiniz.babamin cigerleri enfeksiyon kapms bide kalp atislari cok zayifms ilac verdi doktor insallah sifa olur
Miyav_su Miyav_su balimm bak ben geldim hadi gelde iki muhabbet edelm.dün brazcik alinganlik yapmissin yada bir yanlis anlaşılma olmuş sanirm hadi gel bakem yarin sende tartil da bana söyle cok merak ediyorum kac oldugunu

Selam kızlar . dün babam hastalandi onu acile götürdüm diye yazmistim sagolun hepiniz geçmiş olsun dileklerinizi iletmissiniz.babamin cigerleri enfeksiyon kapms bide kalp atislari cok zayifms ilac verdi doktor insallah sifa olur
Miyav_su Miyav_su balimm bak ben geldim hadi gelde iki muhabbet edelm.dün brazcik alinganlik yapmissin yada bir yanlis anlaşılma olmuş sanirm hadi gel bakem yarin sende tartil da bana söyle cok merak ediyorum kac oldugunu
canim gecmis olsun ben okumadim msji gozumdn kacti heralde cok gecmis olsun:(

Back
X