- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.161
Canim ben yeni gordummm gecmis olsunnnnnnn.. allah sifa versinnnSelam kızlar . dün babam hastalandi onu acile götürdüm diye yazmistim sagolun hepiniz geçmiş olsun dileklerinizi iletmissiniz.babamin cigerleri enfeksiyon kapms bide kalp atislari cok zayifms ilac verdi doktor insallah sifa olur
Miyav_su balimm bak ben geldim hadi gelde iki muhabbet edelm.dün brazcik alinganlik yapmissin yada bir yanlis anlaşılma olmuş sanirm hadi gel bakem yarin sende tartil da bana söyle cok merak ediyorum kac oldugunu
Olmussundur canm merk etmee :)Ayy bende tartilmadim nasil heycanliyim anlatamam gecen hafta 75.2 idi bakalm 74 olabildm mi
Alınganlık filan etmedim bir problem yok Canım baban için rabbim şifa versin bu arada kilom 77 kg olmuşumSelam kızlar . dün babam hastalandi onu acile götürdüm diye yazmistim sagolun hepiniz geçmiş olsun dileklerinizi iletmissiniz.babamin cigerleri enfeksiyon kapms bide kalp atislari cok zayifms ilac verdi doktor insallah sifa olur
Miyav_su balimm bak ben geldim hadi gelde iki muhabbet edelm.dün brazcik alinganlik yapmissin yada bir yanlis anlaşılma olmuş sanirm hadi gel bakem yarin sende tartil da bana söyle cok merak ediyorum kac oldugunu
Evet azmin var canım birazcık daha sağlıklı beslenirsen olucak bu iş merak etmecanim @bengiisu ilgilenemicekse isterim nie istemiimmmki bu guzel azimli takimdaaaa
Nerdesn senn nldu..Alınganlık filan etmedim bir problem yok Canım baban için rabbim şifa versin bu arada kilom 77 kg olmuşum
Tşkler canımMenün çok güzel afiyet olsun canım
Tartıl bence fragmanı olurbende bugun tartilmicam canim cok daha heycanliiiiii
Olmuşsundur merak etme misafirin gidince evde Leslie yap CanımAyy bende tartilmadim nasil heycanliyim anlatamam gecen hafta 75.2 idi bakalm 74 olabildm mi
Olur tabi canım ama benim yaptiğim herşeyi yapabilecek msn liste yeni üye alımı cuma paylaşim alanini takip etme sonuç listeleri bölümünü takip etme gerekirse listeyi paylaşmayi hepsini öğrenmek istemelisin çünkü benim bi işim olduğunda gözüm arkada kalmamali ve mezun bile olsan burayi birakmamalisincanim @bengiisu ilgilenemicekse isterim nie istemiimmmki bu guzel azimli takimdaaaa
miyavvvvvvv şakamisinnn 77 mii ne diosunn bu nasil gyzl bi haber boyleeeeeAlınganlık filan etmedim bir problem yok Canım baban için rabbim şifa versin bu arada kilom 77 kg olmuşum
Geçmiş olsun kuzum şimdi iyi değil mi babacinSelam kızlar . dün babam hastalandi onu acile götürdüm diye yazmistim sagolun hepiniz geçmiş olsun dileklerinizi iletmissiniz.babamin cigerleri enfeksiyon kapms bide kalp atislari cok zayifms ilac verdi doktor insallah sifa olur
Teşekkür ederim canım.emzirdiğim için çok kısamıyorum benAfiyet olsun canım gayet yerinde bir menü bu menülerden bende kopya alıyım
Rahatsızlık derken kuzum?ne rahatsizliği lütfen daha fazla gergin ortam oluşmasin zaten senin takımın burasıNeyse daha fazla topiği rahatsız etmeyeyim yarına herkese bol eksiler kızlar
Biraz dengesiz olmuş menün.keşke daha sağlıklı tercihler yapsaydınSabahları kahvaltı etmesini sevmiyorm o yüzden sabahları aç karna sade türk kahvesi içtim dha sonrada spora gittim 1 buçuk saat öğlen bitane pogaca bi dilim kek 10 taneye yakın mercimek köftesi2 fincan yeşilçay akşam bir kase yulaf kepekli yoğurt 2.5 lt su
He ya şaka değil gercek sanırım sıkıntıdan Canım gitmeye başladı her zamanki gibi besleniyorum değişen birşey yok hatta dün fırında patates soğan yedimmiyavvvvvvv şakamisinnn 77 mii ne diosunn bu nasil gyzl bi haber boyleeeee
Ben günaşırı kahvaltımı öyle yapıyorum.birgün yumurtalı peynirli kahvaltı bir gün yulaf lapası.Ovvv hić diyet menü olmamış bu menüüüüsabah yemediğin ićin oģlen bu kadar fazla yiyorsun bence kuzum sabah kahvalti yapmayi sevmiyorsan sütlü yulaf ezmesinin ićine meyve ve kuruyemişler atip güzel bir kahvalti yapabilirsin canim hemde ćokk tok tutar seni
Rahatsızlık derken kuzum?ne rahatsizliği lütfen daha fazla gergin ortam oluşmasin zaten senin takımın burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?