- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.221
Doğru diyosun yaaaa benimki koca kiz sallaniyooBelkideeeeee dogruuu canm ben galiba 70demistim aksam paylass mutlaka gorelim :) bu ayda hedefim var yaaa
valla ayakta salllamadm hic soylemem kiskancaksannasil alistirirsan gidiyo
Çokk güzel canim özellikle horozlara bayildim
Yok canım ne kaçamağı yumurta ucuna geldi
Vermiyorum kizdimmm@ParteMoralll hanım cevap beyin lütfen
olsun cani sagolsun cadininDoğru diyosun yaaaa benimki koca kiz sallaniyoo
Yok canım ne kaçamağı yumurta ucuna geldi
Hosgeldn :) verirsin 8gunde 4bile verirsin odemleri atmak cok kolay cnmMerhaba:) Ben Ankara'da yaşıyorum. Evliyim ve 6 yaşında bir oğlum var:160 boyundayım ve 64,6 kilo geldim bu sabah. En son 63 kiloydum hangi ara 65 e çıktım anlamadım 58 kiloya düşmek istiyorum:) Ama önümüzdeki 8 gün içinde de 2 kilo vermem gerek İnşallah başarılı olurum:)
Canım dükkanın dolsun dolsun boşalsın inş
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, ve kaptan yardımcımızMerhaba:) Ben Ankara'da yaşıyorum. Evliyim ve 6 yaşında bir oğlum var:160 boyundayım ve 64,6 kilo geldim bu sabah. En son 63 kiloydum hangi ara 65 e çıktım anlamadım 58 kiloya düşmek istiyorum:) Ama önümüzdeki 8 gün içinde de 2 kilo vermem gerek İnşallah başarılı olurum:)
Oo keyfine düşkün demekki ama biraz biraz azalt canım kendi uyumayı öğrensin cimcimeAyy bende kizimi sallıyorumkocaman oldu sipa ama hâlâ sallanarak uyyo
Hoşgeldin canım çok kilon yok verirsin en kısa zamanda inşMerhaba:) Ben Ankara'da yaşıyorum. Evliyim ve 6 yaşında bir oğlum var:160 boyundayım ve 64,6 kilo geldim bu sabah. En son 63 kiloydum hangi ara 65 e çıktım anlamadım 58 kiloya düşmek istiyorum:) Ama önümüzdeki 8 gün içinde de 2 kilo vermem gerek İnşallah başarılı olurum:)
8 günde verirsin 2 kilo canim hem ilk kilolar daha çabuk gidiyorMerhaba:) Ben Ankara'da yaşıyorum. Evliyim ve 6 yaşında bir oğlum var:160 boyundayım ve 64,6 kilo geldim bu sabah. En son 63 kiloydum hangi ara 65 e çıktım anlamadım 58 kiloya düşmek istiyorum:) Ama önümüzdeki 8 gün içinde de 2 kilo vermem gerek İnşallah başarılı olurum:)
Aslında çok cektim foto hepsini yükleyemedim buraya buraya yolunuz düşerse beklerimÇokk güzel canim özellikle horozlara bayildim
Canim ben yeni gordummm gecmis olsunnnnnnn.. allah sifa versinnn
Tek uyyunca şimarikliğa vuruyor aslinda benimde kolayima geliyor ama artik tek başina uyumali aliştirmalara başlayim benOo keyfine düşkün demekki ama biraz biraz azalt canım kendi uyumayı öğrensin cimcime
Ayy ben onu unutmuştumm ne gereği var canımmAyy sonu geldi çattıiiiiihedeflerinizi hatırlıyor msnz tablo yapmıştık yarın tabloyu paylaşicam bakalim kimler ay sonu hedefine ulaştı sonra da yeni ay sonu hedefleri belirleriz
Cevap vermeyi düşünmüyor MusunHosgeldn :) verirsin 8gunde 4bile verirsin odemleri atmak cok kolay cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?