Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SLM KIZLAR BENDE GEZMEKTEN YORULDUM HER YER ÇOK KALABAYDI BENIDE TEMIZLIK BEKLIYOR ŞıMDı mafoldumben Bı YANDANDA YEMEK YAPIYORUM

kızlarr aa bu saat olmuş bak adamın hevesini kaçırıyosunuz bee :olmaz: bizde şimdi azıcık yürüyüş yapıcaz kaydirigubbakcemile4 off bugün tartılmadım bakalım yarın kaç olucaz laelaelaelaelae

huu kizlar ne oldu bakalim nerelerdesiniz bu sekilde motivasyon sifira iner benden demesi hadi calanin bakalim
buarada usarem vede domination bu hafta bir kilo vermeleri lazim yoksa takimlara gidip cezalarini cekecekler ona gore sonra yok ben unuttum yok ben yapamama demeyin haa
bu arada bu hafta kkim yarisiyor hani ayarlayin olmazsa bu hafta yenenleri eslestirelim hi ne dersiniz

huu kizlar ne oldu bakalim nerelerdesiniz bu sekilde motivasyon sifira iner benden demesi hadi calanin bakalim
buarada usarem vede domination bu hafta bir kilo vermeleri lazim yoksa takimlara gidip cezalarini cekecekler ona gore sonra yok ben unuttum yok ben yapamama demeyin haa
bu arada bu hafta kkim yarisiyor hani ayarlayin olmazsa bu hafta yenenleri eslestirelim hi ne dersiniz

kabul ediyorum kaptan,söz veriyorum.kilo vermek için elimden geleni yapıcam.veremezsemde gezerim artık takımları çekerim cezamı.

günaydın kızlar ben haftasonu gene zıbıttım valla fena cezaya ihtiyacım var yine 1-2 kilo oynadı çünkümafoldumben ama cumaya kadar 84,5 olmak istiyorumm

kabul ediyorum kaptan,söz veriyorum.kilo vermek için elimden geleni yapıcam.veremezsemde gezerim artık takımları çekerim cezamı.
valla istersen kabul etme cekecen cezani ramazan geldi kizlarr huu ayaklanin artik bu hafta gitti gitti kilolar sonra bak demedi demeyin ona goreee
günaydın kızlar ben haftasonu gene zıbıttım valla fena cezaya ihtiyacım var yine 1-2 kilo oynadı çünkümafoldumben ama cumaya kadar 84,5 olmak istiyorumm

cezami dedin dur bir dusuneyim sana baska nasil ceza verilir diye aferm sana hjafta sonu al hafta ici ver ugras dur dur sen dur en bir seyler duseniyim bakalim fisfisfis

bu arada kizlar bu hafta su kaptanlik olayini halledelim yanliz isteklerim var ona goree devir teslim torenide yapariz artik ne dersiniz

Merhaba kızlaaaar ben gelldıııımmmm
sızlerı cok ozledım neler yaptınız zayıfladınızmı Neslıhan kılo cızelgenı gordum ınanamadım kızz 65mı oldun offff ben yandım desene, kızlar ben tatılde kılo aldım cok guzel tatıl gecırdım yedımde yedım tekrar 70 kılo oldum:kızgın:
aranıza ramazandan sonra aynı kılomla gerı donmek ıstıyorum
sımdılık arada bır gırer bakarım

haftasonu geldık yoldan cok ısım var sonra gorusuruz

Günaydınn kahvaltımı da yaptım form cayı icicem simdi pc iice kafayı yedi bende cepten girdim

Valla ne yalan söyliyim motivasyonum düstü kızlar
bu arada kizlar bu hafta su kaptanlik olayini halledelim yanliz isteklerim var ona goree devir teslim torenide yapariz artik ne dersiniz

Bence süper bi tören yapalım senin mezuniyetini de kutlayalım ablacım cok özlicem seni valla :sinifsinif:

offff kızlar merabayında benim çok moralim bozuk bugün bütün terelellilerim geldi artık :olmaz::olmaz:
bakın noldu dün sabah tartıya çıktım 65,1 di :kedi:
dün sabah bir iki yudum peynir yedim öğlen üstü adaya girmek için yola çıktık bizimkiler gözleme yemek istediler yolda onlarla birlikte 1 tane gözleme yedim cokacimcoookakşam üstü 1 tane haşlanmış mısır akşamda gözleme yüzünden 1 kase cacık ve 1 elmayla geçiştirdim
bu sabah tartıya çıktığımda 66,6 dım gözlerim yerinden oynadı ben şimdi 1 gözleme ve bir mısırla 1,5 kilo mu aldım yani nasıl bişi bu ya ben hep açmı gezicem böyle bişi olabilirmi reglim geçti durduk yere su toplamam herhalde bide dün o kadar yüzdüm wc problemide yok noldu şimdi bana allah aşkına yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumbenmafoldumben

sabah yarım domates 1 dilim peynir yedim
şimdi form çayımı içiyorum birazdan yarım simit yiyiceğim ondansonra bana leblebi elma ve salatalıktan başka bişi yemek yok yarın sabah hala bu kiloda olursam naparım bilmiyorum:umursamaz::umursamaz:

sızlerı cok ozledım neler yaptınız zayıfladınızmı Neslıhan kılo cızelgenı gordum ınanamadım kızz 65mı oldun offff ben yandım desene, kızlar ben tatılde kılo aldım cok guzel tatıl gecırdım yedımde yedım tekrar 70 kılo oldum:kızgın:

hoşgeldin şeker bizde seni özledik opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

offff kızlar merabayında benim çok moralim bozuk bugün bütün terelellilerim geldi artık :olmaz::olmaz:
dün sabah bir iki yudum peynir yedim öğlen üstü adaya girmek için yola çıktık bizimkiler gözleme yemek istediler yolda onlarla birlikte 1 tane gözleme yedim cokacimcoookakşam üstü 1 tane haşlanmış mısır akşamda gözleme yüzünden 1 kase cacık ve 1 elmayla geçiştirdim
bu sabah tartıya çıktığımda 66,6 dım gözlerim yerinden oynadı ben şimdi 1 gözleme ve bir mısırla 1,5 kilo mu aldım yani nasıl bişi bu ya ben hep açmı gezicem böyle bişi olabilirmi reglim geçti durduk yere su toplamam herhalde bide dün o kadar yüzdüm wc problemide yok noldu şimdi bana allah aşkına yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumbenmafoldumben

AYNI SORUN BENDEDE VAR CANIM AZICIK BİŞEY YESEM HEMEN TARTIDA BELLİ OLUYO PAZAR SABAHI YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPTIM ARDINDANDA GÜZEL BÖREKLİ Bİ KAHVALTI SABAH BI TARTILDIM Kİ 86,5 OLMUŞUM ARADA NERDEYSE 1 KİLO VAR BENDE ŞAŞIYORUM BU İŞE :1shok:

kiz sende bgunluk tartilma guzelim arada boyle oluyor kafani takma bak yarin daha farkli olucak oyuzden cuma gunleri diisnda tartilma bence sonra motivasyon dusuyor bak benden demesi
Bence süper bi tören yapalım senin mezuniyetini de kutlayalım ablacım cok özlicem seni valla :sinifsinif:
hadi bakalim bekliyom nasil oren yapacaksiniz bana
kiz ozliyecek bir durum yok ben buralardayim biraktigim yok sizi yani

hisgeldin guzelim insallah yolculugun iyi gecmistir ama su kilo olayinda batmissin be guzelim ne diye okdara yedin neyse biran once toparlamaya bak
NESLİŞ BİZ EMOŞUMLA KAPIŞIYORUZ AYIRMAYIN BİZİ zemuszemus
yenilen aslan yenilgiye doymazmiss sende aslanmi oldun kiz

bende simdi corba icecegim bir tabak koydum kendimede cocuklarla beraber goturecegim sabah sadece bit yudum ekmek atim agzima okadar corba icsem iyi olacak hadiyin gelirim birazdan

Back
X