Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ömrümde bi daha 90 lı rakam görmek istemiyom tartıda...:umursamaz:
aç bile kalsam .........................:umursamaz:

ahanda ben geldim emoşum nöbetçisin galiba kolay gelsin nasılsın bacım bi hoşgeldin demek yok mu kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyom.nöbetteyim ya ..
komşumuzun ablası trafik kazasından öldü..
4 yaralı 1 çocuk agır yaralıydı..
valla psikolojim yine alt üst oldu..
bu nöbetler beni bitirdi ..
neyse ortalık biraz sakinleşti diye geledim.ben çıkıyom gece fırsat olursa gelirim öpüyorum

başınız sağolsun canım

kızlar akrep 1 haftada 64 den 55.6ya düşmüş yani 8.4 kg vermiş :1shok: :1shok: :1shok: valla ağzım açık kaldı :1shok: :1shok: :1shok:

neeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy:1shok: 8.4 kilo mku bir haftada tü tü tüh maşallah :nazar:

ya bacım senle ben bu elma diyetinde bir yerlerde yanlış yaptık ama nerde anlamadım.ne sen nede ben hiç kilo veremedik ya.çok üzgünüm çok.

siz elma diyetinin yanında yediklerinizden veremediniz kiloları sadece elma olcak :jeyyar:

demez miyim kız ben sana hoşgeldin diye...
nasıl gidiyo hayatın...
ara vercekmişin okuduguma göre..................

aslı meraba kız...
nabersin....
elşmecılar grubunamı katıldın...

yorgunluktan ölüyom bugün geldim kırıkkaleye, çarşıda işim vardı. gece gece vitrini yıkadım bi bakayım dedim. sen nasılsın
elmacılara katıldım ama tam yapamadım akrebi görünce kararlıyım yarın başlayacam. gerçi yarın çok işim var yorulacam ama bakalım dayanabilirsem bi taşınsaydık, gerçi bizim evi taşımakla bitmiyor, erzurumdada ev taşıyacam offffffff offffffffmafoldumben
sen nasılsın güzelim a.s.

yorgunluktan ölüyom bugün geldim kırıkkaleye, çarşıda işim vardı. gece gece vitrini yıkadım bi bakayım dedim. sen nasılsın
elmacılara katıldım ama tam yapamadım akrebi görünce kararlıyım yarın başlayacam. gerçi yarın çok işim var yorulacam ama bakalım dayanabilirsem bi taşınsaydık, gerçi bizim evi taşımakla bitmiyor, erzurumdada ev taşıyacam offffffff offffffffmafoldumben
sen nasılsın güzelim a.s.

ya seninde bu sene taşınmaktan şansın açılmış güzelim...........

ara vermek istemiyorum ama bakalım gelebilirsem ancak cuma gelip kilomu yazarım yoksa ara vercem mecburen

sende öyle yaparsın..zaten ramazanlıkta çok hızlı kilo verilmez gibi geliyo bana.
bakam ben napıcam bu hafta biraz daha versem...offfff.
biraz sıksamda akrep gibi cumaya kadar versem şu kiloları..
ama çık zor arada kopuyorum..
bazen bıkkınlık geliyo...
ama kıyafetlerimi giyince de hoşuma gidiyo...
valla inanmazsın önceden göbegim hiç rahatsız etmezdi şimdi sinir oluyom göbegimekaydirigubbakcemile3

sende öyle yaparsın..zaten ramazanlıkta çok hızlı kilo verilmez gibi geliyo bana.
bakam ben napıcam bu hafta biraz daha versem...offfff.
biraz sıksamda akrep gibi cumaya kadar versem şu kiloları..
ama çık zor arada kopuyorum..
bazen bıkkınlık geliyo...
ama kıyafetlerimi giyince de hoşuma gidiyo...
valla inanmazsın önceden göbegim hiç rahatsız etmezdi şimdi sinir oluyom göbegimekaydirigubbakcemile3

dur sen ne göbeği 60 olmak için çabalayacaksın daha delikafadulden

günaydın tatlışlar..
daha uyanmadınız mı...............................:oklava:
herkes ayaga kalksın bakemmmmmmmmmmmmmmm
hadi 1 saat belki daha fazla spor yapmamız lazım:dance:
haydi kızlar spora
HAYDİ KIZZLLLAAARRRR SPORA

günaydın tatlışlar..
haydi kızlar spora

ben 7.30 uyandım güzelim. kalktım yorganların yünlerini çıkarıp, sodalı suya bastık kardeşimle. tam 11 leğen :1shok: sonra dün gece vitrindekileri yıkadım onları gazetelere sarıp kutuya koyduk. şimdi kahvaltı yapıp halı yıkayacaz bunlar spor sayılır mı sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile2

günaydın tatlışlar..
haydi kızlar spora

bende 5:30 ta kalktım şekerim...
eşofmanlarımı giydim ve doğru yürüyüşeeee....

ohh be kendime geldim yüüyüşüme başlamakla:lepi:

tünaydınnn kaydirigubbakcemile4 ben daha yeni kalktım kızlar offf :sinifsinif:
dominoş meraba kı...
nere kaçtın ..
ben buralardaydım..
yarın manava gidecem elma almaya başka türlü bitiremeycem herhalde.....
canım valla kalbini kırıyosam kusura bakma..
bak gençliginin kıymetini bil..
o kadar güzel yıllardasın ki..
hiç bi şi hayatta üzülmeye aglamaya degmez..
her anını gülerek sonuna dek yaşa ..hayat çok kısa.
bir nefes........
bir bahaneyle bitiveren hayatlar...
ne güzel yazmışsın ablacım opuyorumnanaktan
ömrümde bi daha 90 lı rakam görmek istemiyom tartıda...:umursamaz:
aç bile kalsam .........................:umursamaz:
aahh ah bende 80li rakamları görmek istemiyorum ama nasıl oldu anlamadım sabah tartıldın 79.5 çıktı kafamçokkarıştı mafoldumben
ahanda ben geldim emoşum nöbetçisin galiba kolay gelsin nasılsın bacım bi hoşgeldin demek yok mu kaydirigubbakcemile3

başınız sağolsun canım

neeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy:1shok: 8.4 kilo mku bir haftada tü tü tüh maşallah :nazar:

siz elma diyetinin yanında yediklerinizden veremediniz kiloları sadece elma olcak :jeyyar:
kız ben elma diyetini yaptım tam anlamıyla ama bırakınca kilo aldım :umursamaz:
ben 7.30 uyandım güzelim. kalktım yorganların yünlerini çıkarıp, sodalı suya bastık kardeşimle. tam 11 leğen :1shok: sonra dün gece vitrindekileri yıkadım onları gazetelere sarıp kutuya koyduk. şimdi kahvaltı yapıp halı yıkayacaz bunlar spor sayılır mı sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile2

ay bizde yün yıkıcaktık ama ramazan geldi diye annem vazgeçti geçen gün 2 tane yastık yıkadı dün de çırptı onları ama ben hiç yapmadım kaydirigubbakcemile3 küçücük şey ben hemen yaparım dedi annem şakkıdı

ya benim hiç evde spor yapasım yok kafamçokkarıştı eskiden olsa yapardım ter içinde kalıyodum ama bu eve geldik geleli canım yapmak istemiyo kafamçokkarıştı :sinifsinif: ay zaten babam format atmış pcye java da yok sohbete giremedim kaydirigubbakcemile3

meraba kızlar sonunda misafirleri yolcu ettim ve sabah tartıya çıktım çok moralim ozuldu ben meğer 65,1 mişim akşamdan tartıldığım için fazla çıkmışım ama olsun haftaya farketçek artık siz naptınız bakalım
dominoş nasılsın güzelim ev temizleme cezanı çaktinmi naptında annen sana ceza verdi güzelim ya
ben sabah oğluşumla kahvaltı yaptım balkonda çok güzeldi ne yedimmmmmm
yarım gevrek peynir domates ve salatalık
öğlende bizim burda çalışan kızlardan birinin abisi askere gidiyo onun mevlüdü vardı bizede lahmacun getirmişler iki parça ondan yedim 1 bardakta kola
artık yarın sabaha kadar bana leblebi karpuz ve salatalıktan başka bişi yok buda benim cezam

2 halı yıkadım geldim, kahvaltıda hiç bişey yemedim domates salatalık bir bardakda yeşil çay bu halde yıkadım halıyı şaşıyorum kendime:1shok: şimdide kafam kadar büyük bir elma yiyorum. eğer rejimi bozmazsam bu ağır işlerin işinde ben yakında ölürüm sizde helvamı yersinizcokacimcoook

Back
X