- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.441
Allah kabul etsin güzelimmBugün orucluydum (allah kabul etsin) o yüzden sabah öğle yokama spora gittim 1 saat akşam yemeğim ise bi tabak mercimek çorbası 2 kaşık taze fasulye 1 kaşık bulgur pilavı 2 tane pisi bir köşede cacık şimdide 1 tane muz yedim suyumda 2litre
Ettimmm kiizzzinşallah bi pişman olursun o zaman gözüme görünme didi
Tesekkürler selinimmmAfiyet olsun rabisimmm gayet güzeloglusunu yerimmmmmm senin
Aminn kuzumm doğru soyluosun ama dayanamadım hiçc hatırlatmaAllah kabul etsin güzelimmeğer o iki pişi olmasaydi çok iyiydi menün kuzum yarin cuma bakalim kaç çikacaksin
Ooo canm o saatte daha niye acmadniz ki orucunuzu sen nerde yasiyodunafiyet olsun cnm bende daha yenedim esimi bekliorumm
Valla bende armut bagirsak dostudur diye bilirdm hep burdaki arkadaşlar kabizlik yapar dedi de ondan sordm diyetisyene oda şaşırdıilk kez duyuyorum armutun kabizlik yaptini kizim kabiz olunca bende armut puresi veriorum
Ahh canmmm bi düzelemedin yemegi bosver sen iyilesmene bakKizlar nabersiniz.. ben bugun daha iyiyim sesim kisik konusamiyorum ilaclar iyi geldi...
Pazartesi devam insallah suan cok duzensiz malesef yemek olaylari...
Moonlii SekerPancarii esmerm91
Ohh mis bak ne güzel olmus rabis devamini bekliyoruzKahvaltım
Kepekli tost
1 kupa kahve
Ara Öğün
1 kücük portakal
Öğle Yemeğim
1 kase mercimek çorbası
1 kase haslanmış sebze
1 dilimden az kepek ekmeği
Ara Ögün
1 elma(üzerine bol toz tarcın)
Akşam
1 büyük kase cacık
Spor regli ağrısı
Oğlumla boraz yürüyüş yaptık ama kac dk yaptık saymadım yarım saat yürümüşüzdür.
TisikirlerOhh mis bak ne güzel olmus rabis devamini bekliyoruz
canim cok sevindim iyi olmana..p.tesi tam gaz sen ve ben hadi yarisalimmmmmKizlar nabersiniz.. ben bugun daha iyiyim sesim kisik konusamiyorum ilaclar iyi geldi...
Pazartesi devam insallah suan cok duzensiz malesef yemek olaylari...
Moonlii SekerPancarii esmerm91
canim mihlama tereyagli ve musirunlu dimi o olmayaymis harikaymis..Menüm..
Sabah: çökelekli yumurta, domates, salatalık, kk peynir..
Akşam: bir kase lahana çorbası, kıyma mıhlama, yoğurt..
canim tabikide ilgilenirim..ay kuaformu harikaaa 4 gizle bekliruzz canim sapsarisin haliniiii ben cesaret edemedim hadi bakalimmmmAllah kabul etsin kuzum ben yarin erkenden kuaföre gidicem saçımı boyatmaya yarın müsait msn sen listeyle ilgilenenir msn balımsarısın olcam sapırsarı büyük çabalar sonucu eşimi ikna ettim
istanbul cnm en gec bi biz bide edirneOoo canm o saatte daha niye acmadniz ki orucunuzu sen nerde yasiyodun
harika cnm afiyet olsunnnnHayırlı kandiller güller
Menumu vereyim
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 yemek kasigi lor peyniri
5 zeytin
Salatalik 2 adet
1 dilim t ekmek
Öğlen
Buyük kase beyaz lahana salatasi
1 kase mercimek çorbası
1 dilim t ekmek
Akşam
1 tabak pirasa
2 adet salatalık
Ara öğün
Sekersiz Türk kahvesi
1 tane yeşil elma
Spor
11 bin adim atildi
Su 2litre
Yok canım ondan değil..kıymayı soğanla kavurup üstüne yumurta kırıyorum buharıyla pişiriyorum..mısır unlusu ayrı..ona da bayılırımm..canim mihlama tereyagli ve musirunlu dimi o olmayaymis harikaymis..
ohhh ozamn menu misss afiyet bal seker olsun canimmmmYok canım ondan değil..kıymayı soğanla kavurup üstüne yumurta kırıyorum buharıyla pişiriyorum..mısır unlusu ayrı..ona da bayılırımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?