- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.461
Hayır kandiller..Amin inşallah..hayırlı geclerKizlar neyseki şarjm bitmeden listeyi ekleyebildimmmmmm yarin bol -ler diliyorum cancagizlarimmmmm
S seydarella @masalperisi_Feraceli canim adaylar listesini alintilayip devam edioruz biliosunzdr die dusunuyorum ama ekliim yine..herkese hayirli kandil geceleri diliyorum tekrardan ALLAH dua ve ibadetlerimizi kabul etsin..iyi gecelerr
Oyle ama ben abarttim cidden hastaym diyeAhh canmmm bi düzelemedin yemegi bosver sen iyilesmene bak
ptesiye kadar turp gibi olurum.. sende mi cok yedin ben cok kotu seyler yedim ama kucuk cikolata kacamaklari degil malesffff ama haftaya bomba gibi devaam.. ben boyle yapmazdm bilirsin hastaym dye nazlandm galiba kendime :) yarisss yoook hihcanim cok sevindim iyi olmana..p.tesi tam gaz sen ve ben hadi yarisalimmmmm
Ohh yani hah tam da cuma öncesiaksam bi kase badem ve kola octigimide unutmadan eklicemmmm
Partem hic canini skma aylardir diyettesin o kadar ayin mükafatı olsn bu da ama p.tesiye bomba gibi gir haa cok fazla uzamasn sonra nasil nisan sonuna kadar 6 li rakamlari görücez yoksaOyle ama ben abarttim cidden hastaym diye
ptesiye kadar turp gibi olurum.. sende mi cok yedin ben cok kotu seyler yedim ama kucuk cikolata kacamaklari degil malesffff ama haftaya bomba gibi devaam.. ben boyle yapmazdm bilirsin hastaym dye nazlandm galiba kendime :) yarisss yoook hih
canim gunaydinn gece okdr yedimki sahur yapmadm uyandm ama midem nasl dolu nasl kotuydu anlatamam..yatakta ben saga donuorum midem icindekilerle beraber hopp saga donuo sola donuorum ayni aksam gec yemek kadr kotu bisey yokmusBi ben varim tabi bu saatte bende sahura kalktimMoonlii sen yarin da tutmayacakmiydin uyansaydin heralde buraya bakardn bi neyse bakalm herkesr huzurlu geceler yeniden
canim bende dun aksam saçmaladim oyle ciko falan yemedim ama badem yedim 1 kase kac bardak kola ictim zeroydu ama neyse ne cok kotuyum hala midem şişOyle ama ben abarttim cidden hastaym diye
ptesiye kadar turp gibi olurum.. sende mi cok yedin ben cok kotu seyler yedim ama kucuk cikolata kacamaklari degil malesffff ama haftaya bomba gibi devaam.. ben boyle yapmazdm bilirsin hastaym dye nazlandm galiba kendime :) yarisss yoook hih
Süper canımHayırlı kandiller güller
Menumu vereyim
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 yemek kasigi lor peyniri
5 zeytin
Salatalik 2 adet
1 dilim t ekmek
Öğlen
Buyük kase beyaz lahana salatasi
1 kase mercimek çorbası
1 dilim t ekmek
Akşam
1 tabak pirasa
2 adet salatalık
Ara öğün
Sekersiz Türk kahvesi
1 tane yeşil elma
Spor
11 bin adim atildi
Su 2litre
menün güzel ama akşamı biraz hafif geçirmişsin.Kahvaltım
Kepekli tost
1 kupa kahve
Ara Öğün
1 kücük portakal
Öğle Yemeğim
1 kase mercimek çorbası
1 kase haslanmış sebze
1 dilimden az kepek ekmeği
Ara Ögün
1 elma(üzerine bol toz tarcın)
Akşam
1 büyük kase cacık
Spor regli ağrısı
Oğlumla boraz yürüyüş yaptık ama kac dk yaptık saymadım yarım saat yürümüşüzdür.
Teşekkürler Can'ım.benim bünye hep böyle işte gram gram gidiyor.buna da şükür.bu arada sana da günaydın
Ayy evet gec yemek ne fena bsy ya dün bende catlamak üzereydim resmen..canim gunaydinn gece okdr yedimki sahur yapmadm uyandm ama midem nasl dolu nasl kotuydu anlatamam..yatakta ben saga donuorum midem icindekilerle beraber hopp saga donuo sola donuorum ayni aksam gec yemek kadr kotu bisey yokmusNiyetliyim canim gece suyumu ictim uyudum bakamadm o yuzden..bu haftamda boyle heba oldu halbuki hafif sofra hazirlamistim esimde diyette oldugundan cokta doyarak kalktim sonra nolduysa gozm dondu kesin ya sabit yada +dayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?