- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.321
***14.TAKIM 461. ETAP***
Sarraf(78.2 / / /%)kendi istegi ile izne ayrildi
Marlin18(58.9/ / /%)
Moon8187 (63.2/ / /%)
ParteMoralll ( 72.5/ / /%)
Ayferelif (66.0 / / /%)
esmerm91 (73.4 / / /%)
kova01 ( 68.2/ / /%)
14.takım ortalaması:%
Kızlar akşam başıma neler geldi bi bilseniz eşim gelin yürüyüş yapılmalı HD'mde bi kahve içeriz derdi bizde kızmla çıktık...tabi bnm en büyük amacım yürüyüş yapmış olmak neyse bizim burayada yöresel pazar açılmış eşim götürdümü Oray'a ki yürüyüş yoluna yapılmış bahsediodu zaten Nasıl tuttum kendimi anlatamam kahve içtik 1.5 saat gezindik geldik...
Agiyet olsun canim cok iyiiiii yarin bence cok guzel bi -goruceksinnnn
Canim bugun dogum gununmj iykid digdun tatlimm yeni yaşın sana saglik mutluluk huzur basari ve guzel bir vücut getirsin..bugun senin gunun ama pekala disardada dengeli yicekler yenebilir izgara tercih etmk en mantiklisi ama pastanida ye kuhakkak bugun senin dogumgununn
Elimden geldiğince hafif tuttum yemeğimi kaptan pastamdanda yedimçok teşekkür çok saol umarım yarın en büyük hediyeyi alırım tartida
partecim afiyet olsun canimmm seni yulafciksiz dusunemiorum zatennnnnn gozumun onune yulafciklara sarilmis bi hayun gelioooibakalim yarin fazlaliklar gittimiiiiii
mmm cok guzl canim afiyet seker olsunn senin menulerinde gayt guzl canimmyarin guzel bi -gorursun inşALLAH tatlimmm
Canimcimmm afiyet olsun ama ekmekler hep 2 ser dilim gozumden kacmadiii
canim agiyet olsun mücveri yedinmi tatlimmm bilmiorum ama bunfan sonra mücveri firinda yap yulaf kepegi ile hem hatika oluyor vanim hemde cok hafif tika basa yiyebilirsin
tabikiiii yemiceksinnnnnn
Canim afiyet olsun..her ogunde sendede ekmek var sabah kahvaltida tuketmek en iyisi..kizz marlin yarin sende baya -gorceksin bnce jillian falan ohhh
Süpersin kuzummmmmGünaydın takımımm guzel bi haberle karsinizdayim
Geçen hafta 81.9
Bu hafta 80
Fark 1.9
Oran 2.32
Süpersin kuzummmmm
Ben de Migros'tan aldım.ama bulamazsan Eti lifalif yulaf kepeği var onu al rondodan çek o da olurTamam canim cok sagol
Harika Can'ım tebrik ederim.Günaydın takımımm guzel bi haberle karsinizdayim
Geçen hafta 81.9
Bu hafta 80
Fark 1.9
Oran 2.32
günaydın canımGünaydın kızlaar hayırli cumalar boool eksiler
Cok iyi canim tebriklerHerkese günaydıngüne eksiyle başladım çok şükür.Geçen hafta:68.2
Bu hafta:67
Fark: -1.2
Pazartesiye inşallah 66 yı kıyısından da olsa görürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?