- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.281
Afiyet olsun canım menün çok güzelGruptan ayrildm ama yine yazym menümü
Sabah 1 yumurtadan menemen salatalık maydonoz dereotu 2 dilim t.buğday ekmek 1 kk dan küçük peynir
Ara 1 incir yarim ceviz 5 fındık
Öglen bir kase corba 1 kasik sebze yemeği yesillik 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 armut
Aksam 4 kasik kıyma bol salata
Ara 1 kase yoğurt 1 soda
Su 2.5 spor daha yapmadm ama leslie yapcam insallah aksam
Ooo canm süpersin bu motivasyonun hep böyle devam eder insallah
Yanlis anlamazsan sana nacizane bir tavsiyem sabahlari daha güzel beslen tatlim yumurta ye mesela peynir felan ye onlar hem daha tok tutup hemde protein ihtiyacıni karsilar o corn fleksleri bende pek cok severim ama bi kere yedim diyetisyenim nasil kizdi 2 kasik=1 dilim ekmek ediyo dedi yanlis hatrlamiyosam yada 1.5 dilim ekmek ettigini söylemisti o yüzden hic masum degil yanikine o müsliler corn fleksler
Katil bence kuzum cok faydasini gorecekmissiz gibi hissediyorummkızlar bir an kararsızlığa düştüm katılmak istiyorum ama aktif olmakta zorlanıcam gibi net karar verdiğimde tekrar yazarım size
sizin tecrubelerinizden her zaman faydalanmak isterim lütfen nerde ne zaman yanlış biseu gorurseniz uyarinBen soylucektm ama dunden sonra
kızlar valla mahcup ediyosunuz beni bunda alınacak ne var kii lütfenben buraya sizden destek alip bu kilolardan kurtulmak icin geldimm:)))Valla bende cekinerek söyledim de umarimtubi_klc yanlis anlamamstir beni
Vallabir gun anca bu kadar sağlıklı gecirilebilir cok cok tebrik ediyorum seni omletini okurken agzim sulandii:))kizlar menumu yaziyorum saat 15.30 da yicem ama yazim yinede
sabah efsane bi omlet yaptim omletmi ayvalik tostumu bilemedim siddetle tavsiye ediyorum mutlaka yapin..
2 yumurta 2 yk yulaf kepegi karisimi 1 domates 2 carliston biberi 1 tk acı sos 2 dilim kasar peyniri 1 tk z.yagi
kizlar ben mikrodalga kullandigim icin once donatesi soyup halka halka dogradim biberleride 2 ye boldum attim miktodalyaga 900 w 3 dk pisirdim..tavada z.yagini kizdirdim sonra yumurta kepek ve pulbiberi karistirdm bi cimdikte tuz tava isininca doktum kasigin sortiyla tava alabildigunce yuvarlak sekil verdim(karisim biraz kati oluo) hafif pisince alti ustunun yarisina geleick sekilde mikrodalgdn cikan malzeneleri serdim bosta kalan yarisini ustune kapadim kasarlar eriyinceye kadr kapagi kapali pismeye devm etti..pisince ustune aci sosss aman ALLAH'im bukadr hafif yagsiz ekmeksizz bukadr lezzetli ve doyurucu bi ogun daha olamazdi:))(nasil anlattim YARABBIM ama cok guzldi)
az sonrada 2 cay bardagi karabugday ve light ton baliigi yicem kizlarrrr
keske bunu daha önce okumus olsaydim hâlâ esimi bekliuorum ne yapsam bugun aksam yemegini esmi gećsemmKizlar saat 18.00'a kadar yiyin aksam yemeklerinizi!!!
yaaa ne guzel menuler kızlar bunlar böyle bu menu paylasimini cok sevdim hem fikir oluyorrSabah
Peynirli omlet
Zeytin (3 adet)
1 bardak yeşil çay
2 ader salatalık
Öglen
1 kase yoğurt corbasi
1 kase yeşillik
Akşam
1 kase yoğurt çorbası(6da icicem)
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi
Spor
2 saat yürüyüş
Su 3litre
Afiuet olsun cok saglikli bir.menü şifa olsun kilo olmasinn:))Sabah;iki yumurtadan peynirli omlettt, domates,zeytin,salatalik ve cay..
Aksam; tavuk izgara, yogurt,yulafciklarim, biraz salata..
200ip atladim.. suda 3lt...
Benden bukadar belki aksam bir kahve icerim...
Bu arada ben yemegi coooktan yedim..
Menuyu cok başarılı ve besleyici buldumm afiyet sifa olsunSabah:maydonozlu omlet,peynir, zeytin, domates, salatalık,1 dlm tb ekmek
Ara:2 günkurusu,1 ceviz
Öğle:3 kaşık ıspanak,3 tavuk köfte, yoğurt
Ara: çilek, karadut, 1 avuç kuruyemiş
Akşam: fırında balık,roka, pancar turşusu
40 dk aerobik.canım tatlı çekerse 1 portakal yemeyi düşünüyorum.balıktan ve etten sonra Can'ım hep tatlı çeker
Cok saglikli ve enfes anlatiminda harika kuzumkizlar menumu yaziyorum saat 15.30 da yicem ama yazim yinede
sabah efsane bi omlet yaptim omletmi ayvalik tostumu bilemedim siddetle tavsiye ediyorum mutlaka yapin..
2 yumurta 2 yk yulaf kepegi karisimi 1 domates 2 carliston biberi 1 tk acı sos 2 dilim kasar peyniri 1 tk z.yagi
kizlar ben mikrodalga kullandigim icin once donatesi soyup halka halka dogradim biberleride 2 ye boldum attim miktodalyaga 900 w 3 dk pisirdim..tavada z.yagini kizdirdim sonra yumurta kepek ve pulbiberi karistirdm bi cimdikte tuz tava isininca doktum kasigin sortiyla tava alabildigunce yuvarlak sekil verdim(karisim biraz kati oluo) hafif pisince alti ustunun yarisina geleick sekilde mikrodalgdn cikan malzeneleri serdim bosta kalan yarisini ustune kapadim kasarlar eriyinceye kadr kapagi kapali pismeye devm etti..pisince ustune aci sosss aman ALLAH'im bukadr hafif yagsiz ekmeksizz bukadr lezzetli ve doyurucu bi ogun daha olamazdi:))(nasil anlattim YARABBIM ama cok guzldi)
az sonrada 2 cay bardagi karabugday ve light ton baliigi yicem kizlarrrr
Doğum gunun kutlu olsun canimMerhaba herkese bugün ki menum sabah müsli 3 kaşık üstüne biraz süt kurumden içtim gene 2 saat spor öğlen kumru yedim yani kepekli sandviç içine domates biber peynir ayran bitanede bugün doğum günüm olduğu için alsam yemeğini dışarıya çıkicaz ne yenir bilemiyorum 2 lt şu iyi akşamlar
Menun cok guzel afiyet olsun canımSabah;iki yumurtadan peynirli omlettt, domates,zeytin,salatalik ve cay..
Aksam; tavuk izgara, yogurt,yulafciklarim, biraz salata..
200ip atladim.. suda 3lt...
Benden bukadar belki aksam bir kahve icerim...
Bu arada ben yemegi coooktan yedim..
Cok begendim afiyet olsun canimSabah:maydonozlu omlet,peynir, zeytin, domates, salatalık,1 dlm tb ekmek
Ara:2 günkurusu,1 ceviz
Öğle:3 kaşık ıspanak,3 tavuk köfte, yoğurt
Ara: çilek, karadut, 1 avuç kuruyemiş
Akşam: fırında balık,roka, pancar turşusu
40 dk aerobik.canım tatlı çekerse 1 portakal yemeyi düşünüyorum.balıktan ve etten sonra Can'ım hep tatlı çeker
Harikasinnn canimmm afiyet bal seker olsunGruptan ayrildm ama yine yazym menümü
Sabah 1 yumurtadan menemen salatalık maydonoz dereotu 2 dilim t.buğday ekmek 1 kk dan küçük peynir
Ara 1 armut
Ara 1 kase yoğurt 1 soda
Cok guzel tatllim bende oyle firinda ekmegi cok seviyorum doktorum 2 dilimi oyle yapablrsn demisti ya sabah ya oglen afiyet olsunBenim menüm sabah 1 dilim tahıllı ekmeğin üstüne lorlu yumurtalı maydonozlu karışım yapıp fırına verdim az domates yedim arada 5 çilek sonra mide agrısından yattım akşamda az avakado az yoğurt 3 ızgara köfte yemek yapamadım hazır yedim sonrada rezene içerim bugünlük bu kadar
Kizlar benim menu sabah dedigim gini corn fleks ve süt oncesinde 2 kuru kayısı arada kahvenin yaninda doğal seker ilavesiz cezerye yedim saat 4 gibi yarim kase tavuk corbasi ve etli yoreesel bi yemek yedim aksama sa cok az yağda yada firinda unu az mucver yiycektm ama kararsizim böyle yatsam mi acaba
45 dakkka yürüyüş yaptım 100 tane de ip atladimm su da şimdilik 2 litre olmak üzere ama yatana kadar 2.5 olacak inşallah yatmadan da yesil cay içmeyi planlıyorum
Tatlm kendini ac brakma varsa 1 kase corba ic salata ye cok iyi olur tok tutarKizlar benim menu sabah dedigim gini corn fleks ve süt oncesinde 2 kuru kayısı arada kahvenin yaninda doğal seker ilavesiz cezerye yedim saat 4 gibi yarim kase tavuk corbasi ve etli yoreesel bi yemek yedim aksama sa cok az yağda yada firinda unu az mucver yiycektm ama kararsizim böyle yatsam mi acaba
sen daha burdamisinGruptan ayrildm ama yine yazym menümü
Ara 1 armut
Ara 1 kase yoğurt 1 soda
corba varsa ic cnm.. bu saate birakma aksi durum olmadikca..Kizlar benim menu sabah dedigim gini corn fleks ve süt oncesinde 2 kuru kayısı arada kahvenin yaninda doğal seker ilavesiz cezerye yedim saat 4 gibi yarim kase tavuk corbasi ve etli yoreesel bi yemek yedim aksama sa cok az yağda yada firinda unu az mucver yiycektm ama kararsizim böyle yatsam mi acaba
Özellikle kabak tatlısı çekiyor Can'ım ama yemiceeem cıssBende de aynisi oluyo baliktan sonra mutlaka canm tatli cekiyor balik kan sekerini düşürüyor diye duymustm ondan sanirm
Teşekkürler canım.bebeğim 3 aylık.emzirdiğim için ben fazla kısamıyorum ama elimden geldiğince dikkat ediyorum hergün spor yapmaya gayret ediyorumaa ciddenmii ay sagol valla söylediğin iyi olduu bundan sonra daha dikkat ederim ama bugün sabah temizlik yapmamm gerektiginiçin gecistirdim insallah erimistir bütün gun calistim
Katil bence kuzum cok faydasini gorecekmissiz gibi hissediyorumm
sizin tecrubelerinizden her zaman faydalanmak isterim lütfen nerde ne zaman yanlış biseu gorurseniz uyarin
kızlar valla mahcup ediyosunuz beni bunda alınacak ne var kii lütfenben buraya sizden destek alip bu kilolardan kurtulmak icin geldimm:)))
Vallabir gun anca bu kadar sağlıklı gecirilebilir cok cok tebrik ediyorum seni omletini okurken agzim sulandii:))
keske bunu daha önce okumus olsaydim hâlâ esimi bekliuorum ne yapsam bugun aksam yemegini esmi gećsemm
yaaa ne guzel menuler kızlar bunlar böyle bu menu paylasimini cok sevdim hem fikir oluyorr
Afiuet olsun cok saglikli bir.menü şifa olsun kilo olmasinn:))
Menuyu cok başarılı ve besleyici buldumm afiyet sifa olsun
Ben mücvere tam buğday unu veya yulaf kepeği koyup tavayı fırçaylA yağlıyorum.arkalı önlü pişiriyorum. Gayet lezzetli oluyor tavsiye ederimKizlar benim menu sabah dedigim gini corn fleks ve süt oncesinde 2 kuru kayısı arada kahvenin yaninda doğal seker ilavesiz cezerye yedim saat 4 gibi yarim kase tavuk corbasi ve etli yoreesel bi yemek yedim aksama sa cok az yağda yada firinda unu az mucver yiycektm ama kararsizim böyle yatsam mi acaba
mucveri azicik taam bugday unuyla yaptm tavayada ccook azyag koydum ondan yedim bir iki parça fazlasiyla yetti artik.bundan sonra su su su:))Tatlm kendini ac brakma varsa 1 kase corba ic salata ye cok iyi olur tok tutar
Insallahh canım bu kilo bildiirmi tam olarak nasl yapılıyor acabaaBugün herkesin menüsü süper maşallahyarın bol eksi görürüz inşallah.tabi bu işler inşallahla maşallahla olmuyor ama boğazı tutup istikrar gerekiyor.
Evet bendee bunun cok benzeri bi sekilde yaptım cook hafif oldu evdekiler de bayildiBen mücvere tam buğday unu veya yulaf kepeği koyup tavayı fırçaylA yağlıyorum.arkalı önlü pişiriyorum. Gayet lezzetli oluyor tavsiye ederim
Zorlama canım bileklerini incitirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?