Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim menüm sabah 1 dilim tahıllı ekmeğin üstüne lorlu yumurtalı maydonozlu karışım yapıp fırına verdim az domates yedim arada 5 çilek sonra mide agrısından yattım akşamda az avakado az yoğurt 3 ızgara köfte yemek yapamadım hazır yedim sonrada rezene içerim bugünlük bu kadar

Afiyet olsun canım menün çok güzel

aa ciddenmii ay sagol valla söylediğin iyi olduu bundan sonra daha dikkat ederim ama bugün sabah temizlik yapmamm gerektiginiçin gecistirdim insallah erimistir bütün gun calistim
kızlar bir an kararsızlığa düştüm katılmak istiyorum ama aktif olmakta zorlanıcam gibi net karar verdiğimde tekrar yazarım size
Katil bence kuzum cok faydasini gorecekmissiz gibi hissediyorumm
Ben soylucektm ama dunden sonra
sizin tecrubelerinizden her zaman faydalanmak isterim lütfen nerde ne zaman yanlış biseu gorurseniz uyarin
Valla bende cekinerek söyledim de umarim tubi_klc yanlis anlamamstir beni
kızlar valla mahcup ediyosunuz beni bunda alınacak ne var kii lütfenben buraya sizden destek alip bu kilolardan kurtulmak icin geldimm:)))
Vallabir gun anca bu kadar sağlıklı gecirilebilir cok cok tebrik ediyorum seni omletini okurken agzim sulandii:))
Kizlar saat 18.00'a kadar yiyin aksam yemeklerinizi!!!
keske bunu daha önce okumus olsaydim hâlâ esimi bekliuorum ne yapsam bugun aksam yemegini esmi gećsemm
yaaa ne guzel menuler kızlar bunlar böyle bu menu paylasimini cok sevdim hem fikir oluyorr
Sabah;iki yumurtadan peynirli omlettt, domates,zeytin,salatalik ve cay..

Aksam; tavuk izgara, yogurt,yulafciklarim, biraz salata..
200ip atladim.. suda 3lt...
Benden bukadar belki aksam bir kahve icerim...
Bu arada ben yemegi coooktan yedim..
Afiuet olsun cok saglikli bir.menü şifa olsun kilo olmasinn:))
Menuyu cok başarılı ve besleyici buldumm afiyet sifa olsun

Kizlar benim menu sabah dedigim gini corn fleks ve süt oncesinde 2 kuru kayısı arada kahvenin yaninda doğal seker ilavesiz cezerye yedim saat 4 gibi yarim kase tavuk corbasi ve etli yoreesel bi yemek yedim aksama sa cok az yağda yada firinda unu az mucver yiycektm ama kararsizim böyle yatsam mi acaba

45 dakkka yürüyüş yaptım 100 tane de ip atladimm su da şimdilik 2 litre olmak üzere ama yatana kadar 2.5 olacak inşallah yatmadan da yesil cay içmeyi planlıyorum

Cok saglikli ve enfes anlatiminda harika kuzum afiyet olsun kaptanim

Doğum gunun kutlu olsun canim aksamda tavuk sis yersen guzel atlatmis olursun

Sabah;iki yumurtadan peynirli omlettt, domates,zeytin,salatalik ve cay..

Aksam; tavuk izgara, yogurt,yulafciklarim, biraz salata..
200ip atladim.. suda 3lt...
Benden bukadar belki aksam bir kahve icerim...
Bu arada ben yemegi coooktan yedim..
Menun cok guzel afiyet olsun canım
Cok begendim afiyet olsun canim

Harikasinnn canimmm afiyet bal seker olsun

Cok guzel tatllim bende oyle firinda ekmegi cok seviyorum doktorum 2 dilimi oyle yapablrsn demisti ya sabah ya oglen afiyet olsun

Son düzenleyen: Moderatör:

Kuzum aksamda salata yada.yogurt yiyip bitireblrsn afiyet olsun

Tatlm kendini ac brakma varsa 1 kase corba ic salata ye cok iyi olur tok tutar

sen daha burdamisin hahahahahahaha
corba varsa ic cnm.. bu saate birakma aksi durum olmadikca..
Sabahlari peynir yumurta yesillik zeytin falan ye tok tutar ve zinde olursun ben hep oyle yapiyorum.. :) biyerde yazmissin ondan soyledim :)

Teşekkürler canım.bebeğim 3 aylık.emzirdiğim için ben fazla kısamıyorum ama elimden geldiğince dikkat ediyorum hergün spor yapmaya gayret ediyorum

Ben mücvere tam buğday unu veya yulaf kepeği koyup tavayı fırçaylA yağlıyorum.arkalı önlü pişiriyorum. Gayet lezzetli oluyor tavsiye ederim

Tatlm kendini ac brakma varsa 1 kase corba ic salata ye cok iyi olur tok tutar
mucveri azicik taam bugday unuyla yaptm tavayada ccook azyag koydum ondan yedim bir iki parça fazlasiyla yetti artik.bundan sonra su su su:))
Bugün herkesin menüsü süper maşallah yarın bol eksi görürüz inşallah.tabi bu işler inşallahla maşallahla olmuyor ama boğazı tutup istikrar gerekiyor.
Insallahh canım bu kilo bildiirmi tam olarak nasl yapılıyor acabaa

KahvaltıM, 1.5 yumurta, zeytin, peynir, bir domates, turp, iki dilim kapya biber ,1dilim ekmek, birkaç badem
Ara , 2 kuru erik, yarım dilim ekmek, 3 dilim peynir
Aksam , bol salata , yoğurt, fırında türlü , yarım dilim ekmek
Spor ; 2 saat yürüyürüdum ,
Jillian level1/2.gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…