- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.301
Canım kaptanımız listeyi paylaşıyor.sende isminin karşısınız dolduruyorsun.ilk sayfada hesaplama var bakabilirsin yapamazsan ben yardımcı olurum. Sen yarın adaylar listesinde olursun.iki hafta deneme süren var.sonra ana listede sinmucveri azicik taam bugday unuyla yaptm tavayada ccook azyag koydum ondan yedim bir iki parça fazlasiyla yetti artik.bundan sonra su su su:))
Insallahh canım bu kilo bildiirmi tam olarak nasl yapılıyor acabaa
***14.TAKIM 461. ETAP***
Sarraf(78.2 / / /%)
Marlin18(58.9/ / /%)
Moon8187 (63.2/ / /%)
ParteMoralll ( 72.5/ / /%)
Ayferelif (66.0 / / /%)
esmerm91 (73.4 / / /%)
kova01 ( 68.2/ / /%)
14.takım ortalaması:%
En sonki.kilomdan yarin ki kiloyu çıkartıyor um saniirm sonra:))Canım kaptanımız listeyi paylaşıyor.sende isminin karşısınız dolduruyorsun.ilk sayfada hesaplama var bakabilirsin yapamazsan ben yardımcı olurum. Sen yarın adaylar listesinde olursun.iki hafta deneme süren var.sonra ana listede sin
Agiyet olsun canim cok iyiiiii yarin bence cok guzel bi -goruceksinnnnSabah
Peynirli omlet
Zeytin (3 adet)
1 bardak yeşil çay
2 ader salatalık
Öglen
1 kase yoğurt corbasi
1 kase yeşillik
Akşam
1 kase yoğurt çorbası(6da icicem)
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi
Spor
2 saat yürüyüş
Su 3litre
Canim bugun dogum gununmj iykid digdun tatlimm yeni yaşın sana saglik mutluluk huzur basari ve guzel bir vücut getirsin..bugun senin gunun ama pekala disardada dengeli yicekler yenebilir izgara tercih etmk en mantiklisi ama pastanida ye kuhakkak bugun senin dogumgununnMerhaba herkese bugün ki menum sabah müsli 3 kaşık üstüne biraz süt kurumden içtim gene 2 saat spor öğlen kumru yedim yani kepekli sandviç içine domates biber peynir ayran bitanede bugün doğum günüm olduğu için alsam yemeğini dışarıya çıkicaz ne yenir bilemiyorum 2 lt şu iyi akşamlar
partecim afiyet olsun canimmm seni yulafciksiz dusunemiorum zatennnnnn gozumun onune yulafciklara sarilmis bi hayun gelioooiSabah;iki yumurtadan peynirli omlettt, domates,zeytin,salatalik ve cay..
Aksam; tavuk izgara, yogurt,yulafciklarim, biraz salata..
200ip atladim.. suda 3lt...
Benden bukadar belki aksam bir kahve icerim...
Bu arada ben yemegi coooktan yedim..
mmm cok guzl canim afiyet seker olsunn senin menulerinde gayt guzl canimmSabah:maydonozlu omlet,peynir, zeytin, domates, salatalık,1 dlm tb ekmek
Ara:2 günkurusu,1 ceviz
Öğle:3 kaşık ıspanak,3 tavuk köfte, yoğurt
Ara: çilek, karadut, 1 avuç kuruyemiş
Akşam: fırında balık,roka, pancar turşusu
40 dk aerobik.canım tatlı çekerse 1 portakal yemeyi düşünüyorum.balıktan ve etten sonra Can'ım hep tatlı çeker
Canimcimmm afiyet olsun ama ekmekler hep 2 ser dilim gozumden kacmadiiiGruptan ayrildm ama yine yazym menümü
Sabah 1 yumurtadan menemen salatalık maydonoz dereotu 2 dilim t.buğday ekmek 1 kk dan küçük peynir
Ara 1 incir yarim ceviz 5 fındık
Öglen bir kase corba 1 kasik sebze yemeği yesillik 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 armut
Aksam 4 kasik kıyma bol salata
Ara 1 kase yoğurt 1 soda
Su 2.5 spor daha yapmadm ama leslie yapcam insallah aksam
canim agiyet olsun mücveri yedinmi tatlimmm bilmiorum ama bunfan sonra mücveri firinda yap yulaf kepegi ile hem hatika oluyor vanim hemde cok hafif tika basa yiyebilirsinKizlar benim menu sabah dedigim gini corn fleks ve süt oncesinde 2 kuru kayısı arada kahvenin yaninda doğal seker ilavesiz cezerye yedim saat 4 gibi yarim kase tavuk corbasi ve etli yoreesel bi yemek yedim aksama sa cok az yağda yada firinda unu az mucver yiycektm ama kararsizim böyle yatsam mi acaba
tabikiiii yemiceksinnnnnnÖzellikle kabak tatlısı çekiyor Can'ım ama yemiceeem cıss
Canim afiyet olsun..her ogunde sendede ekmek var sabah kahvaltida tuketmek en iyisi..kizz marlin yarin sende baya -gorceksin bnce jillian falan ohhhKahvaltıM, 1.5 yumurta, zeytin, peynir, bir domates, turp, iki dilim kapya biber ,1dilim ekmek, birkaç badem
Ara , 2 kuru erik, yarım dilim ekmek, 3 dilim peynir
Aksam , bol salata , yoğurt, fırında türlü , yarım dilim ekmek
Spor ; 2 saat yürüyürüdum ,
Jillian level1/2.gün
Çıkan sayıyı 10 la çarp. Sonra çıkan sonucu da geçen haftaki kilona bölEn sonki.kilomdan yarin ki kiloyu çıkartıyor um saniirm sonra:))
Mutlaka ama mutlaka deniycem de yulaf kepegini nerde bulurum diye düşünüyorum şu anda sen nerden aliyosunAgiyet olsun canim cok iyiiiii yarin bence cok guzel bi -goruceksinnnn
Canim bugun dogum gununmj iykid digdun tatlimm yeni yaşın sana saglik mutluluk huzur basari ve guzel bir vücut getirsin..bugun senin gunun ama pekala disardada dengeli yicekler yenebilir izgara tercih etmk en mantiklisi ama pastanida ye kuhakkak bugun senin dogumgununn
partecim afiyet olsun canimmm seni yulafciksiz dusunemiorum zatennnnnn gozumun onune yulafciklara sarilmis bi hayun gelioooibakalim yarin fazlaliklar gittimiiiiii
mmm cok guzl canim afiyet seker olsunn senin menulerinde gayt guzl canimmyarin guzel bi -gorursun inşALLAH tatlimmm
Canimcimmm afiyet olsun ama ekmekler hep 2 ser dilim gozumden kacmadiii
canim agiyet olsun mücveri yedinmi tatlimmm bilmiorum ama bunfan sonra mücveri firinda yap yulaf kepegi ile hem hatika oluyor vanim hemde cok hafif tika basa yiyebilirsin
tabikiiii yemiceksinnnnnn
Canim afiyet olsun..her ogunde sendede ekmek var sabah kahvaltida tuketmek en iyisi..kizz marlin yarin sende baya -gorceksin bnce jillian falan ohhh
İnşallah canım ya benim fazla umudum yok nedense.bünye alıştı artikAgiyet olsun canim cok iyiiiii yarin bence cok guzel bi -goruceksinnnn
Canim bugun dogum gununmj iykid digdun tatlimm yeni yaşın sana saglik mutluluk huzur basari ve guzel bir vücut getirsin..bugun senin gunun ama pekala disardada dengeli yicekler yenebilir izgara tercih etmk en mantiklisi ama pastanida ye kuhakkak bugun senin dogumgununn
partecim afiyet olsun canimmm seni yulafciksiz dusunemiorum zatennnnnn gozumun onune yulafciklara sarilmis bi hayun gelioooibakalim yarin fazlaliklar gittimiiiiii
mmm cok guzl canim afiyet seker olsunn senin menulerinde gayt guzl canimmyarin guzel bi -gorursun inşALLAH tatlimmm
Canimcimmm afiyet olsun ama ekmekler hep 2 ser dilim gozumden kacmadiii
canim agiyet olsun mücveri yedinmi tatlimmm bilmiorum ama bunfan sonra mücveri firinda yap yulaf kepegi ile hem hatika oluyor vanim hemde cok hafif tika basa yiyebilirsin
tabikiiii yemiceksinnnnnn
Canim afiyet olsun..her ogunde sendede ekmek var sabah kahvaltida tuketmek en iyisi..kizz marlin yarin sende baya -gorceksin bnce jillian falan ohhh
Tamamdirrr şimdi anladimm tüm bunu yaptıktan sonra cikan sonucu mu bildiricem yoksa gecen hafta ki kilom şimdiki kilom aradaki fark seklinde soyliycrmmiÇıkan sayıyı 10 la çarp. Sonra çıkan sonucu da geçen haftaki kilona böl
canim ben migrostan aliyorum dogalsan markaMutlaka ama mutlaka deniycem de yulaf kepegini nerde bulurum diye düşünüyorum şu anda sen nerden aliyosun
Tamam canim cok sagolcanim ben migrostan aliyorum dogalsan marka
canim evet ya aynen acemilik iste :) paylasicam simdi afaylarida hazirliimdaMoonlii canım sarraf bir süre gelemeyeceğim demişti bazı sorunlar varmış. İzinli yaz istersen
Canım kaptan listeyi paylaşsın daha kolay anlarsın görünce.yarın yapamazsan ben yardımcı olurumTamamdirrr şimdi anladimm tüm bunu yaptıktan sonra cikan sonucu mu bildiricem yoksa gecen hafta ki kilom şimdiki kilom aradaki fark seklinde soyliycrmmi
Tamm tatlim hadi sende yat bebis uyuduysa yat dinlennCanım kaptan listeyi paylaşsın daha kolay anlarsın görünce.yarın yapamazsan ben yardımcı olurum
Yok canım çok güzel yapıyorsun. İnsanlık hali herkes unutabilir.ben hatırlatayım dedim canimcanim evet ya aynen acemilik iste :) paylasicam simdi afaylarida hazirliimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?