- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.941
Ben çember aldım kizzz.nasıl kullanılıyor.Moonn sen thing masteri mi sordun kiz parte alinti yapınca gördüm kaçmış gözdenpilates çemberiyle ayni isi görüyo canim bu daha ucuz ama ic bacaga harika oluyoooo
Sen bana ne demek istedin simcikyazinca bende teredutte kaldim ama @masalperisi_ anladi maşALLAH.
canim ben is icin alisverise gelmistim gelmistim..calismiorum artik ama yakin akrabalarim cok var canimm kismet bellimi olur dimiiNe için gelmiştin canım. Köln bize yakin.bir daha gelirsen bizede gel kizzzz
Kizzz sen alamancimisinNe için gelmiştin canım. Köln bize yakin.bir daha gelirsen bizede gel kizzzz
sende anlamışin ya gızzzzzzSen bana ne demek istedin simcikhahahahahahahahah makarada yaptirtmiyoo
Heee yaaaKizzz sen alamancimisin
kizzz senin haberin yokmuuuu alamanci buuuuuuuKizzz sen alamancimisin
Saka yaptim baby yaaaaaaaaHeee yaaa
O kelimeyi hiç sevmiyorum ama haberin olsun
yok kiz bak sen su alamanciymiss bi tane kanki edindim ordan kendime buda iki oldukizzz senin haberin yokmuuuu alamanci buuuuuuu
Ayy canım kayınbabamlardaydık ordada net çekmedi yarında günüm var yemeğimi yer giderim artık yoksa saldırıyorumnerdesin rakibeeeeebu haftada bana yenilde gor bak neler yapiorum snaa
Evet canım haşlama üstüne yağ dökmedim aslında akşam menüm farklıydı davet edilince içli köfte yedimkiz yagsiz icli kofte nasil oluki kizarmamismi demek istedinnn ohhh menulere gellllllllll
Kız sıfır beden olma bak o zararlıevwt ya o yuksek beller yokmu kurtarici resmen yaaaaa aşk yasiorum onlarla..ben butun dolabimi dagittim cnm zaten girsen cubal gibi oluodular giyip esimle gulme krizlerine girioduk normalde insan okadr inceldini farketmio..bende gecn hafta zaradan 38 kot aldim cnm hic denemeden 36a baktim kucuk bu bana olmaz dedim 38 aldim bizim burdaki zarada kabinler hep dolu kizimlada denmk mumkn olmuo normaldede deneyrk almam pek..neyse giydim evde baktim bi kucugude cok rahat olurmus 3 kilo daha versem onuda giyemicemmmm aslaaa ablam yasadi suanda cok begenmisti zayiflada alayim bunu sendn dedi:) 36da aldim ordan hemde kumaş tam oluo hemuz 36 beden oldugumu kabullenemedm sanirim ama bidaha 38 almicam sıksada 36 alicam nasilsa zayifliorum..bide ben omuzluyum belimi inceltmk istiorum bende yaaaaaaaa zayiflayinca incelio gerci ama dahada dahada incelsin
İyi geceler canımKizlar hepinize iyi geceler
tememmm demiom dahaaa marlinimizsin sen bizimmmmmmmm orasida bizim yavru vatan gızzz herbikes türk ordaaa hatta taksiye binmistim gec vakit türktü çok korktumm
Yalan çüleme lambalar acıkUyuduh bizzz uyuduhhh yohuhhh evdee
Ayy ne bileyim normal akşam yemeği porsiyonu yedim zaten 5 te bırakıyorum yemeyi diye. Ama haklısın kullandığım DiyetKoçum programı da akşam yemeğine daha düşük kalori vermiş akşamı hafif yiyeyim diye. Daha dikkat ederim :)1 tabak lahana sarmasi hmmmm pikiiiii yani nasl diyet anlamadm sabah bis3y yemion die aksam lahana sarmasi yiyosun ben olsam yemezdim diyet suresince onermiorum canim hani 2 tane yesen goz hakki dicem ses eymicmde 1 tabak cok geldi bana canim oglen yiyip aksam dengelesen daha iyi en azindan o yuzdn sana
benim kemik yapim musait degil zaten 0 bedeneeKız sıfır beden olma bak o zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?