Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hadi bende kaçtım öptümmm bısdıklaaarr benim zayifliğimi düşünün gece boyuncanasilda zayifim nasılda incecik nasilda 36 bedenbide üstüne sariayy hadi gittimmm

bencede 36al ben 65olunca 38pntln alrmiyim ki ?
Mesela en son altigim kot ilk aldigimda bir ay once zooor kaoamistmm inanamazsn suan okdr rahatki bisey daha almam lazm altimaaa yaaaaa vermek icin ama 38alio grmem lazimmi dicem :S

Seninde espri yetenegin benimkinden farksiz partissss ikimis de hekikayik
hahahahahahahah sus sari bende uctan sari sen kara kizsindir kesinnn beeeeen kumraaal yesil gozluyummmmm catlaaa patlaaa
SekerPancarii @ParteMoralll hangi alet kiz o hani su plates icin olan cembermi hankisiiii ooooo
Ayyyy kiskancaa bak sen hemen alcak
Ben daha da zayifim alt üst 36 beden hihoohiiihqaaahiiiiiiiiien çok ben zayifim
Sen gitmiyomuydun yaa
Sende cikilotadan tatlisin kuzum nasil gönlünü aldim ama

yooo bende buğday tenliyimama kaşlarim siyah boyyom onlari napah sariyim kii benn ama kahveye dönmem an meselesiakar dedi kuaför yoosaam hemen boyardim

yooo bende buğday tenliyimama kaşlarim siyah boyyom onlari napah sariyim kii benn ama kahveye dönmem an meselesiakar dedi kuaför yoosaam hemen boyardim
Ayy ben orjinaaalim ama saclarim acik kahve uclari ombre sari hahahahah catla patlaaaaa ezerim seni siskoyumda zaten guzelligim yeter ( siskolarin kendibi avutma yontemi)
marlin18 dom klisesinin yakininda sonata miydi neydi sirketin ayarladigi oyle salak biyerde kalmis 2 gece uyumamistim odanin anahtari butun kapilari aciodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…