- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.921
Uyuduh bizzz uyuduhhh yohuhhh evdeeGeçti vbi kere
bin yaaaa binnnSende cikilotadan tatlisin kuzumnasil gönlünü aldim ama
iyi geceler marlinimmmmmmm alamanim benimmmmKizlar hepinize iyi geceler
kizzz geldimdi ben alamanyayaaa kolneiyi geceler marlinimmmmmmm alamanim benimmmm
bencede 36al ben 65olunca 38pntln alrmiyim ki ?evwt ya o yuksek beller yokmu kurtarici resmen yaaaaa aşk yasiorum onlarla..ben butun dolabimi dagittim cnm zaten girsen cubal gibi oluodular giyip esimle gulme krizlerine girioduk normalde insan okadr inceldini farketmio..bende gecn hafta zaradan 38 kot aldim cnm hic denemeden 36a baktim kucuk bu bana olmaz dedim 38 aldim bizim burdaki zarada kabinler hep dolu kizimlada denmk mumkn olmuo normaldede deneyrk almam pek..neyse giydim evde baktim bi kucugude cok rahat olurmus 3 kilo daha versem onuda giyemicemmmm aslaaa ablam yasadi suanda cok begenmisti zayiflada alayim bunu sendn dedi:) 36da aldim ordan hemde kumaş tam oluo hemuz 36 beden oldugumu kabullenemedm sanirim ama bidaha 38 almicam sıksada 36 alicam nasilsa zayifliorum..bide ben omuzluyum belimi inceltmk istiorum bende yaaaaaaaa zayiflayinca incelio gerci ama dahada dahada incelsin
hahahahahahahahSeninde espri yetenegin benimkinden farksiz partissssikimis de hekikayik
Ayyyy kiskancaa bak sen hemen alcak
Sen gitmiyomuydun yaaBen daha da zayifim alt üst 36 beden hihoohiiihqaaahiiiiiiiiien çok ben zayifim
Sende cikilotadan tatlisin kuzumnasil gönlünü aldim ama
Ay diyorm ki neye bincek ne diyo hahahahahaha ayyy koptum yaaabin yaaaa binnn
bencede 36al ben 65olunca 38pntln alrmiyim ki ?
Mesela en son altigim kot ilk aldigimda bir ay once zooor kaoamistmm inanamazsnsuan okdr rahatki bisey daha almam lazm altimaaa yaaaaa vermek icin ama 38alio grmem lazimmi dicem :S
hahahahahahahahsus sari bende uctan sari sen kara kizsindir kesinnn beeeeen kumraaal yesil gozluyummmmm catlaaa patlaaa
Ayyyy kiskancaa bak sen hemen alcak
Sen gitmiyomuydun yaa
Ay diyorm ki neye bincek ne diyo hahahahahaha ayyy koptum yaaa
ölüyorummmm şuannnnnnnnnHadi bende kaçtım öptümmm bısdıklaaarrbenim zayifliğimi düşünün gece boyunca nasilda zayifim nasılda incecik nasilda 36 beden bide üstüne sari ayy hadi gittimmm
yazinca bende teredutte kaldim ama @masalperisi_ anladi maşALLAH.Ay diyorm ki neye bincek ne diyo hahahahahaha ayyy koptum yaaa
Moonn sen thing masteri mi sordun kiz parte alinti yapınca gördüm kaçmış gözdenkizzz geldimdi ben alamanyayaaa kolne
Ayy ben orjinaaalim ama saclarim acik kahve uclari ombre sari hahahahahyooo bende buğday tenliyim ama kaşlarim siyah boyyom onlari napah sariyim kii benn ama kahveye dönmem an meselesi akar dedi kuaför yoosaam hemen boyardim
marlin18 dom klisesinin yakininda sonata miydi neydi sirketin ayarladigi oyle salak biyerde kalmis 2 gece uyumamistim odanin anahtari butun kapilari aciodu
Ne için gelmiştin canım. Köln bize yakin.bir daha gelirsen bizede gel kizzzzmarlin18 dom klisesinin yakininda sonata miydi neydi sirketin ayarladigi oyle salak biyerde kalmis 2 gece uyumamistim odanin anahtari butun kapilari aciodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?